Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spanski titl u engleski, help!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spanski titl u engleski, help!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Spanski titl u engleski, help!
    Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 16:59
Dobar dan dobri ljudi!
Video sam par tema gde neki kazu da je moguce prebaciti spanski titl u engleski. Ako neko to moze neka mi se javi ovde. Hvala! Clap
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 17:35
je moguce je, al na sto ce to licit to je vec druga prica...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 17:56
Originalno postovano od strane panonski govnar panonski govnar piše:

Dobar dan dobri ljudi!
Video sam par tema gde neki kazu da je moguce prebaciti spanski titl u engleski. Ako neko to moze neka mi se javi ovde. Hvala! [IMG]height=17 alt=Clap src="http://www.divx-titlovi.com/Forum/smileys/smiley32.gif" width=18 align=absMiddle>

Javi se Johhny-ju da ti da link za taj program
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 18:31
nisam ja neki haker za programe. ne znam ni ko je johny Confused
sentinel daj mi mail da ti posljem titl ako imas volje da mi uradis to. sa tim tvojim titlom kakav god bio i sa slusanjem cu vec nekako prevesti.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 19:01
Ma nema tu nikakvog programa. Registruj se ovde,

http://www.lec.com/Text.asp

kopiraj tekst koji ti treba kliknu na translate i imaš online prevod, e sad da li će biti dobar, to ne znam.....
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 19:07
nema za ex yu jezike :(

konj sad vidim španski titl   sry

Ažurirao mad_smile - 31.Srpanj/Jul.2007 u 19:12
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 19:12
Na ex  yu cu prevesti ja kad dobijem engleski Wink
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 19:12
nema na zalost,samo na engleski.......:;(
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 19:15
prevedi simpsone vidis da je red ko za crni kruh  LOL
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 19:42
HELP!!
izabrao sam file za prevod i izbaci mi  poruku [please select a file with extension...] koju ekstenziju ima moj file? kako da mu namestim ekstenziju koju program trazi?
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 19:47
p aneznam  kak zavrsava    .srt    .sub   .txt    to su extensie
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 19:48
pa valjda .srt ili .sub
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 19:50
ma da! ali program priznaje samo htm, html, txt, rtf or hml. Cry
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 20:45
p aprebaci u drugi noutpad i snim i kao txt
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 21:09
Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

Hvala mad, senntinel i ponajvise darije! Uspeo govnar! prebacio u engleski !
darije bio si u pravu: svaka peta recenica je potpuno, ali potpuno besmislena Confused
Nekako cu se snaci. Najzad to je za licnu upotrebu Wink

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2007 u 01:48

prevedi simpsone vidis da je red ko za crni kruh  LOL
LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Originalno postovano od strane panonski govnar panonski govnar piše:

Hvala mad, senntinel i ponajvise darije! Uspeo govnar! prebacio u engleski !
darije bio si u pravu: svaka peta recenica je potpuno, ali potpuno besmislena Confused
Nekako cu se snaci. Najzad to je za licnu upotrebu Wink

Nema na čemu. Bolje išta nego ništa. Ako uspeš da središ taj engleski, postavi ga na sajt...

Ažurirao darije - 01.Kolovoz/Aug.2007 u 01:49
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.