Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Svaka čast kolege
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Svaka čast kolege

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Svaka čast kolege
    Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 23:41
Moramo se pohvaliti da smo među prvima koji imamo engleski prevod filma Letters From Iwo Jima i to zahvaljujući članu tryasin1, a nadam se da ćemo prvi imati i srpski prevod i to zahvaljujući Johhny Q.
Svaka čast ljudi - tako se to radi!!!!!Clap

Čudno mi je samo kako to da ga konkurencija već nije ukrala,LOL a nije, provereno!!!! (mislim na englenski titl)
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 01:30
svaka cast momciClap
darije nikad nije kasnoSmile
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 05:49
Tačno tako Deki.... Evo videh prevod na drugim stranicama. Prvi put "maznut"oko pola pet i to od naše stare "prijateljice" , a kasnije i od "prijatelja"... Bogami dugo im je trebalo....
Mada, nama može da bude samo drago, jer znamo da naši dragi "prijatelji" redovno posećuju najbolji sajt sa prevodima. Ako, tako i treba od boljih uvek ima nešto da se nauči.
Svaka čast!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 08:06
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Prvi put "maznut"oko pola pet i to od naše stare "prijateljice" , a kasnije
i od "prijatelja"... Bogami dugo im je trebalo....Mada,
nama može da bude samo drago, jer znamo da naši dragi "prijatelji"
redovno posećuju najbolji sajt sa prevodima. Ako, tako i treba od
boljih uvek ima nešto da se nauči.Svaka čast!

Pa verovatno kasne jer su prvo trazili prevod na drugim sajtovima ne znajuci da im se nalazi ispred nosa

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 11:20
Uvek cemo imati prvi prevode,jer su pravi ljudi na ovom forumu
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 12:07
pohvale za prijevod ClapClap
Hajduk živi vječno
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 17:52
Moram priznati da ce potrajati malo duze nego sto sam obecao, dobio sam titlove od darija i od tryasin1, a kao da sam dobio titlove za dva razlicita filma... Niti ima isti (ali ni priblizno) broj linija, niti je timing isti, a i logicki mi se bas ne slazu... Nek mi je Bog u pomoci... Prevescu oba, pa kako ispadne...

Evo, na primer...

(ovo je od tryasin1)
541
00:57:04,859 --> 00:57:07,157
The men wish to commence firing.
Hope that the soldiers were ordered to open fire

(ovo je od darija)
400
00:57:05,076 --> 00:57:08,389
the men anxious for beginning to shoot..

Unapred se izvinjavam, sto ni sam ne znam na sta ce da lici...

Ažurirao Johhny Q - 04.Ožujak/Mar.2007 u 18:00
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2007 u 17:15
Svaka čast svima
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.