| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
House of the Dragon |
Odgovori
|
| Korisnik | |
amol
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: House of the DragonObjavljeno: 09.Svibanj/May.2023 u 15:46 |
|
Pozdrav svima. Imam veliku molbu. Ako postoji bar malo mogučnosti, da neko popravi titlove za
House.of.the.Dragon.S01.2160p.BluRay.HEVC.TrueHD.7.1.Atmos-TASTED, ja bi ga molio na koljenima. Sve živo sam pokušao ali nikako, da mi uspije. Hvala puno, ljep pozdrav, amol.
|
|
![]() |
|
amol
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2023 u 15:48 |
|
A zaboravio sam napisati, alo može volio bi SLO titlove.
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2023 u 15:59 |
Pozdrav. Koji je problem sa titlom, neusklađenost titla i tona/slike?Za tu vrstu problema postoji lek, programi za sinhronizaciju još programa i informacija možeš pronaći ovde Upute za izradu i sinkronizaciju prijevoda Ne znam da li znaš, osnovno je da titl i video/film imaju potpuno isti naziv, a najbolje je da za postojeći titl pronađeš odgovarajuću verziju videa i tako rešiš problem. p.s. ako možemo pomoći, pomoći ćemo, ne moraš moliti na kolenima. ![]() Ako nešto zapne, javi. ![]() Ažurirao kadetoni - 09.Svibanj/May.2023 u 17:12 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |