Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Neispravni Titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Neispravni Titlovi

Odgovori Odgovori Stranica  123 14>
Korisnik
Poruka
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Neispravni Titlovi
    Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2005 u 17:33

Dragi svi,

s obzirom na velik broj neispravnih titlova ili titlova koji to uopće nisu već je prazan zip/rar file u svrhu bildanja broja postavljenih titlova molim Vas da ukoliko naletite na bilo što nepravilno po tom pitanju (a isto tako i za lektire i covere) da postate ovdje s time da obavezno napišete o titlu za koji film se radi te tko ga je postavio....

Hvala!

Admin group!

Ažurirao darije - 26.Rujan/Sep.2007 u 01:47
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2005 u 19:03
go tlisak
Fission Maild
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2005 u 20:27

Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

go tlisak

it's your birthday...

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2005 u 21:37

uskoro mi birthday a i pristojno sam obučen....
nego dršte se teme i njuškajte....

Na vrh
spale View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spale Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 02:26

Ažurirao spale
BOLJE "PET" DO DVANAJST NEGO NI "JEDNU" POSLE JEDAN
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 14:33

five children and it      danas stigao na stranicu

neda se otvoriti ni s jednim playerom

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2005 u 20:58

Evo opet duplih titlova!

Upravo je Dario 78 okačio moj titl za De.Indringer.2005, koji sam uploadovala pre 15 dana! (prevod natt ulemek, poslao kl0kan)  

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2005 u 23:00
Prevod za WALKING WITH DINOSAURS  NIJE !!! POnavljam NIJE na hrvatskom iako tako pise, vec je samo dupliran sa srpskog !!!
Vladika
Na vrh
aprinc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aprinc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 16:01
GET RICH OR DIE TRYIN by Dean je ustvari prevod za Doom 2005
Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 01:08
SEINFELD SE01-PILOT+4 EPIZODE (KRAJ SEBE IMA LIJEPO HRV ZASTAVICU A NA ENGLESKOM JE)...MOŽDA GREŠKA PRI UPLOADANJU?
Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
Na vrh
Sonny View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sonny Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2005 u 22:14
OVDJE SVE ŠTIMA!!! www.videopacmanclub.tk
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 15:50

Dupli titl.

CUP.OF.MY.BLOOD.2005.DVDRIP.XVID-IMBT  postavio dario 78, a u njemu je već postojeći titl

CUP OF MY BLOOD postavio DJoZ.

Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2005 u 19:32
'fala kl0kan-e 
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2005 u 19:41

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 20:10
kl0ki pa nema te stari, ajd na jednu
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 23:29
Greškom okačio dupli engleski titl za film A BOUT DE SOUFFLE, sorry. Nek pobriše ko ume...
Na vrh
makitaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makitaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2005 u 11:48

Pokušao sam Vam poslati, konačno, sigurno, odličan prijevod ( titl ) za 2CD-a:

HARRY POTTER I PLAMENI PEHAR,

ali vi nikako da to postavite, naime,  oni titlovi koje ste vi postavili su katasrofa,

(40% fali i loš je prijevod)

Ja sam napravio DVD sa ovim titlovima ( mojim) i mislim da je to odličan iako mukotrpan posao.

MakiTaki

Na vrh
Stara Baka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stara Baka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 02:17
Moj prevod za "THE RUSSIANS ARE COMMING (1966)" (koji sam zamolio Zenchinu da uploaduje) se pojavio pod drugim (slicnim) imenom, ali naravno, da je moj potpis na prevodu uredno obrisan! S obzirom da sam ipak ulozio neki trud da bih preveo taj film, dosta sam iznerviran da neko tudj rad predstavlja kao svoj!!! Cak se nije ni potrudio da proveri tu jednu gresku koju sam u prevodu propustio!!!

Dupli uploader Kneginja
(@ Kneginja = sledeci put proveri da li je prevod vec uploadovan!!!)
tkzv. Kneginjina verzija RUSSIANSARECOMINGRUSSIANSARECOMING

BEDNO!!!

Ažurirao Stara Baka
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 02:37
Nisam prevela taj titl, niti sam se podpisala, nasla sam ga na p2p programu i uploudovala na sajt tako da i drugi mogu da ga koriste, sto se tice naslova pravi je: The Russians Are Coming the Russians Are Coming (1966) - http://www.imdb.com/title/tt0060921/
Ako neko i nadje slobodno vreme da uploaduje titl , mislim da nije u redu da ga se napada, a time sto je neko uploudao ne znaci i automatski da je i preveo... zar ne?
Ubuduce je mozda ipak bolje za nas koji odvojimo slobodno vreme i postavimo titl na sajt da to ne cinimo i da titlove egoisticno drzimo na hard disku, jer mi se zaista ne da pravdati za svaki titl koji postavim...
Sve najbolje, K.
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Stara Baka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stara Baka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 03:08
@kneginja = Kritika upucena tebi je samo sto si duplo uploadovala.

Ostatak oko kicenja tudjim perjem je generalno upucena svima koji tudje prevode prikazuju kao svoje, ne onima koji uploaduju tudje prevode! Taj trud se maximalno pozdravlja!

P.S. Mozda sam predhodni post malo trapavo napisao pa se dalo zakljuciti da sam celokupnu kritiku uputio samo tebi, ali nisam. Na tebe se odnosi samo deo oko duplog uploada..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 14>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.