| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Criterion collection prijedlog |
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | |
Kayser Soze
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Pridružen: 27.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 147 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Criterion collection prijedlogObjavljeno: 10.Rujan/Sep.2009 u 02:13 |
|
pozdrav . . svim filmofilima .. i svima onima koji ce to tek postati . .
vidim da se ovdje pokrecu akcije prevodjenja raznih. . filmova e sad imam jedan prijedlog .. pa ak se kome svidi dobro ako ne opet dobro naime o cem je rijec. . na raznim filmskim torrent trackerima .. barem na onim boljima. . postoji sekcija .. uz nezaobilaznu imdb top 100 ili 150 ili kaj vec .. . tako postoji i Criterion collection evo u kratko c/p kaj je tocno Criterion Collection: Since 1984, the Criterion Collection, a continuing series of important classic and contemporary films, has been dedicated to gathering the greatest films from around the world and publishing them in editions that offer the highest technical quality and award-winning, original supplements. Over the years, as they moved from laserdisc to DVD, Blu-ray disc, and online streaming, they’ve seen a lot of things change, but one thing has remained constant: their commitment to publishing the defining moments of cinema for a wider and wider audience. The foundation of the collection is the work of such masters of cinema as Renoir, Godard, Kurosawa, Cocteau, Fellini, Bergman, Tarkovsky, Hitchcock, Fuller, Lean, Kubrick, Lang, Sturges, Dreyer, Eisenstein, Ozu, Sirk, Buñuel, Powell and Pressburger. Each film is presented uncut, in its original aspect ratio, as its maker intended it to be seen. Every time they start work on a film, they track down the best available film elements in the world, use state-of-the-art telecine equipment and a select few colorists capable of meeting their rigorous standards, then take time during the film-to-video digital transfer to create the most pristine possible image and sound. Whenever possible, they work with directors and cinematographers to ensure that the look of their releases does justice to their intentions. Their supplements enable viewers to appreciate Criterion films in context, through audio commentaries by filmmakers and scholars, restored director’s cuts, deleted scenes, documentaries, shooting scripts, early shorts, and storyboards. To date, more than 150 filmmakers have made their library of Director Approved DVDs, Blu-ray discs, and laserdiscs the most significant archive of contemporary filmmaking available to the home viewer. a ovo je popis filmova koji se tamo nalaze tj onih koji su izdani u DVD izdanjima .. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Criterion_Collection_DVD_releases moj prijedlog bi bio da se organizira .. recimo prevodjenje .. cijele te kolekcije. . ili da se napravi negdje na forumu sekcija koja je posvecena tome gdje ce se vidjeti koji su filmovi prevedeni jer siguran sam da postoji vec hrpa prijevoda iz te .. kolekcije. . |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2009 u 12:13 |
|
Najbolje bi bilo da sastaviš popis tih filmova ali onih koji još nemaju prijevod.
Tada bi bilo dobro sakupiti engleske prijevode za te filmove i onda možda krenuti u projekt.
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2009 u 13:46 |
|
Prevoditeljski projekt je dobrodošao, sastavi listu i javi mi na pp radi daljnje realizacije...
|
|
![]() |
|
Kayser Soze
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2009 u 15:19 |
|
nema problema. . ovako . .ja cu poceti sastavljati listu .. ovdje .. recimo . .ali. . hm. . ako cu stic danas onda cu vec danas poceti to raditi . . ako ne onda preko vikenda jer imam sutra nekakav ispit . .
ali ovak. . onda ja cu ovdje staviti popis filmova .. i pocet cu ih oznacavati nekom drugom bojom one za koje prijevodi postoje vec . . ili na koji nacin da to radim .. ? |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2009 u 15:21 |
|
Sastavljaj popis samo od onih filmova za koje ne postoji prijevod.
A bilo bi dobro i pronaći engleske titlove za te filmove, po kojima bi se prevodilo na naš jezik. ![]() |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2009 u 15:29 |
Točno to |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2009 u 19:10 |
|
Odlicna ideja! Posle projekta THE BEST 1000 OF NY Times red je i da The Criterion Collection dodje na red Dosta prevoda iz kolekcije The Criterion Collection vec postoji na sajtu koje su nesebicno podelili s nama kosta zulu, Gaca, mita53 i ostali, nadajmo se da ce nam se i ovaj put pridruziti Proci cu kroz spisak s wikipedie i pokusati naci engleske titlove ili bilo koje zbog tajminga, te mozda ne bi bilo naodmet napraviti 2 spiska, sta je vec prevedeno i sta nije. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2009 u 19:21 |
|
knegy, da li bi prihvatila cast da kao nositeljica otvoris taj projekt u Translator forumu?
Za moderiranje projekta cemo se mi ostali pobrinut... |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2009 u 19:30 |
Hvala, cim nadjem koji min vremena i prodjem kroz Criterion Collection listu. |
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2009 u 19:38 |
|
Hvala tebi
|
|
![]() |
|
Kayser Soze
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2009 u 02:20 |
|
evo ja mogu jedan spisak radit. . . od sutra vec mogu pocet popodne .. i ono . .kroz koji dan napravit kompletan spisak . .prevedenih ili onih koji nisu prevedeni . .vec imam nekoliko engleskih titlova. . koje sam ripao s dvd-a evo upravo sad. . homicide iz 1991 godine .. za koji ne postoji nigdje titl . .na engleskom jeziku .. .
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2009 u 02:28 |
|
Odlicno Sve engleske titlove Criterion collection koje ne postoje u bazi slobodno uplouduj. |
|
|
|
![]() |
|
realpetko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2009 u 09:56 |
|
Ja imam excell tabelu sa ovim spiskom sa wikipedije gde je ubeleženo za šta već postoji prevod. Ako nekome vrši posao, dajte mail adresu na pp :) |
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2009 u 11:04 |
|
možeš ga i ovdje postavit, kao rapidshare link, ako ti se da...
|
|
![]() |
|
realpetko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2009 u 11:13 |
|
Ok... evo. Kažu da može da se skine 10 puta. http://rapidshare.com/files/278491925/kriterion.rar.html Kolone u tabeli su title_traz (naziv pod kojim se film pojavljuje na wikipediji, title_o (aka), title_loc (kako je naziv preveden kod nas), year (godina), prevod (gde ima plus taj film sigurno ima prevod dok kod ostalih ne mora da znači da nisu prevedeni). :) |
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2009 u 11:17 |
|
Skinuo, svaka čast na ovome
![]() |
|
![]() |
|
realpetko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2009 u 11:21 |
|
Uvek spreman da pomognem kolegama videofilima :)
|
|
|
|
![]() |
|
Kayser Soze
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2009 u 15:47 |
tako je to je criterion collection ... to je popis filmova u toj kolekciji koji su objavljeni na dvd-ima. . svaka cas . . |
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3378 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2009 u 15:58 |
|
Sto se mene tice, ja cu se, veoma rado pridruziti, cim (odnosno, ako ikad) zavrsimo sa 1000 NYTa, posto mi tamo, svaki dan izmili jos poneki film.
|
|
![]() |
|
Kayser Soze
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2009 u 02:02 |
|
postavio sam jedan titl na engleskom jeziku koji sam napravio direktno s dvd-a ..
nigdje nisam nasao titl za taj film . ..
Homicide
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |