Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Midnight Meat Train
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Midnight Meat Train

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Boyan75 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boyan75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Midnight Meat Train
    Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 00:12
Vidim da je film odlicno ocenjen a i da postoji prevod na engleskom.
Za sada se film u R5 pojavio u varijanti.
Hvala.
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 00:42
Sve je to OK, ali taj englseki nista ne valja, kad nabavis pravi engleski titl, ti ga postavi, a ja cu ga prevesti...Wink
deUs eSt hOMo
Na vrh
Boyan75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boyan75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 17:44
Dogovoreno.
Hvala unapred
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 20:48
No problemo...
deUs eSt hOMo
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 21:08
@barca ili ga ti prevedi na slusanje pa ga meni posalji ja cu odraditi tajming i eto ga, tebi ostavljam laksi dio poslaLOLLOLLOLLOLLOL LOLLOLLOLLOL LOLLOLLOL LOLLOL LOL

Ažurirao joya - 08.Listopad/Oct.2008 u 21:08
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 21:12
a sta je s ovim "HR" postavljenim?
opet neko smece ili?
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 21:33
Ne znam. Ja sam ga letimično pogledao i ne izgleda mi kao "programski", ali pošto nemam film, ne mogu ga detaljno proveriti...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 22:28
Ni meni ne izgleda "programski" posto su greske tipicne,
zbrkana slova č i ć, te zamena slova kod brzog kucanja ;)]
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 22:44
a ni ja nemam film onda neka neko popravi i kraj price ima mali milon tutorijala kako da se to sredi
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 00:25
Odvratan je titl, bolje prevesti "pravi" engleski, nego prepravljati ovo smece. Fali 50 linija najmanje!
deUs eSt hOMo
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 00:27
A usput ovaj engleski koji postoji na sajtu, takodje mozes da brises jer nista ne valja. Cim izadje pravi engleski titl, ja cu ga prevesti, ako ga do tada neko ne odradi...Wink
deUs eSt hOMo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 00:34
Znaš šta bi možda mogao: da napišeš to u komentaru na prevod tamo na sajtu... Čim se pojavi normalan titl, ove sklanjamo. Šta misliš?
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 00:36
Oki-doki...Wink
deUs eSt hOMo
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 19:21
titl je dovolno dobar da se pogleda film od Danemile
Na vrh
DANEMILE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DANEMILE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 19:51
Bok Ekipo.
Več sam više od godinu dana član ovog sajta i,večinom mi je služio za skidanje titlova i kao mjesto gdje bih nešto mogao saznati i u isto vrijeme nešto i naučiti.
I tako me je prije nekog vremena primila želja da i ja
nešto prevedem.Skinuo sam film koji je tema i preveo ga sa mukom u želucu i strpljenjem za koje nisam znao prije tog podviga da ga imam toliko!
Uglavnom, to je moj prvi prijevod i nadam se da bum sa sljedečim prevodom bil kudikamo bolji.

Veliki pozdrav svim obožavateljima filmova(ja osobno sam ovisnik).   
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 19:59
Pozdrav i tebi Danemile i sretno, btw. titl ti je i više nego dobar za početnika.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 22:29
Upravo odgledah film sa tvojim prevodom. Ovako: fali nekoliko rečenica, ali manje više to uopšte ne smeta gledaocu, još ako iole znaš engleski... Ovo ostalo je odlično. Sve pohvale za prvenac i samo napred.. Ako ti treba pomoć, ovde imaš koga da pitaš...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 23:30
takodje sve pohvale za prevod pa jos prvence hehehehehehe nisam gledao ali ako ostale kolege hvale svaka cast evo stavljeno da se skida

za bilo kakvu pomoc javi se tu smo da izadjemo u susret a za strpljenje se ne brini navicices se vremenom

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 23:47
Samo da se prikljucim razgovoru oko samog filma. Moram da priznam da odavno nisam gledao film sa ovakvom atmosferom. Veoma, VEOMA dobro. Jedino sto je smetalo je sto sam citao pricu pa sam znao sta se sve desava (odnosno sta ce se desiti), ali sve u svemu mnogo bolje od ocekivanja. Kada se pogleda kakvo se sve smece snima i na sta se trose pare (i zivci gledalista) ovo je osvezenje!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 23:59
E lega, pa napiši i ti svoje utiske neki put u "Dnevniku..."
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,249 sekundi.