The Midnight Meat Train
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=21645
Datum ispisa: 18.Lipanj/Jun.2026 u 03:20 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Midnight Meat Train
Objavio: Boyan75
Tema: The Midnight Meat Train
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 00:12
Vidim da je film odlicno ocenjen a i da postoji prevod na engleskom. Za sada se film u R5 pojavio u varijanti. Hvala.
|
Odgovori:
Objavio: bArCaFaN
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 00:42
Sve je to OK, ali taj englseki nista ne valja, kad nabavis pravi engleski titl, ti ga postavi, a ja cu ga prevesti...
------------- deUs eSt hOMo
|
Objavio: Boyan75
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 17:44
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 20:48
No problemo...
|
Objavio: joya
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 21:08
@barca ili ga ti prevedi na slusanje pa ga meni posalji ja cu odraditi tajming i eto ga, tebi ostavljam laksi dio posla          
------------- Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 21:12
a sta je s ovim "HR" postavljenim? opet neko smece ili?
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Objavio: darije
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 21:33
Ne znam. Ja sam ga letimično pogledao i ne izgleda mi kao "programski", ali pošto nemam film, ne mogu ga detaljno proveriti...
-------------
|
Objavio: Kneginja
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 22:28
Ni meni ne izgleda "programski" posto su greske tipicne,
zbrkana slova č i ć, te zamena slova kod brzog kucanja ;)]
-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
Objavio: joya
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 22:44
a ni ja nemam film onda neka neko popravi i kraj price ima mali milon tutorijala kako da se to sredi
------------- Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2008 u 00:25
Odvratan je titl, bolje prevesti "pravi" engleski, nego prepravljati ovo smece. Fali 50 linija najmanje!
|
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2008 u 00:27
A usput ovaj engleski koji postoji na sajtu, takodje mozes da brises jer nista ne valja. Cim izadje pravi engleski titl, ja cu ga prevesti, ako ga do tada neko ne odradi...
|
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2008 u 00:34
Znaš šta bi možda mogao: da napišeš to u komentaru na prevod tamo na sajtu... Čim se pojavi normalan titl, ove sklanjamo. Šta misliš?
-------------
|
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2008 u 00:36
Oki-doki...
|
Objavio: batistuta
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2008 u 19:21
|
titl je dovolno dobar da se pogleda film od Danemile
|
Objavio: DANEMILE
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2008 u 19:51
Bok Ekipo.
Več sam više od godinu dana član ovog sajta i,večinom mi je služio za skidanje titlova i kao mjesto gdje bih nešto mogao saznati i u isto vrijeme nešto i naučiti.
I tako me je prije nekog vremena primila želja da i ja
nešto prevedem.Skinuo sam film koji je tema i preveo ga sa mukom u želucu i strpljenjem za koje nisam znao prije tog podviga da ga imam toliko!
Uglavnom, to je moj prvi prijevod i nadam se da bum sa sljedečim prevodom bil kudikamo bolji.
Veliki pozdrav svim obožavateljima filmova(ja osobno sam ovisnik).
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2008 u 19:59
|
Pozdrav i tebi Danemile i sretno, btw. titl ti je i više nego dobar za početnika.
|
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2008 u 22:29
Upravo odgledah film sa tvojim prevodom. Ovako: fali nekoliko rečenica, ali manje više to uopšte ne smeta gledaocu, još ako iole znaš engleski... Ovo ostalo je odlično. Sve pohvale za prvenac i samo napred.. Ako ti treba pomoć, ovde imaš koga da pitaš...
-------------
|
Objavio: luka0037
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2008 u 23:30
takodje sve pohvale za prevod pa jos prvence hehehehehehe nisam gledao ali ako ostale kolege hvale svaka cast evo stavljeno da se skida
za bilo kakvu pomoc javi se tu smo da izadjemo u susret a za strpljenje se ne brini navicices se vremenom
-------------

|
Objavio: Vladika
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2008 u 23:47
Samo da se prikljucim razgovoru oko samog filma. Moram da priznam da odavno nisam gledao film sa ovakvom atmosferom. Veoma, VEOMA dobro. Jedino sto je smetalo je sto sam citao pricu pa sam znao sta se sve desava (odnosno sta ce se desiti), ali sve u svemu mnogo bolje od ocekivanja. Kada se pogleda kakvo se sve smece snima i na sta se trose pare (i zivci gledalista) ovo je osvezenje!
------------- Vladika
|
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2008 u 23:59
E lega, pa napiši i ti svoje utiske neki put u "Dnevniku..."
-------------
|
Objavio: DANEMILE
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2008 u 15:29
Hvala svima na podršci.Inače se dobro služim engleskim kao i večina vas a imam i dobar sluh, malo me zeka č i ć, ali sve u svemu sljedeči put bum se više potrudil.
Što se tiče filma, zadovoljan sam, iako ne pretjerano na samome početku, nego više od trenutka kad se tip zakači za "mesara", ta njegova opsesija i na koncu sam kraj filma; jako dobro i veoma neočekivano!Inače sam veliki obožavatelj horror žanra tak da sam tu jako dobro iskovan,nije da se hvalim ali tak je.Več sad mogu reči da se nastavak može očekivati ali to je i večina vas več valjda zaključila.A svim fanovcima horrora iskreno preporučujem francuski film:À l'intérieur(Inside)!
Gled`o sam ga neki dan po prvi put i moj komentar je; JEZOVITO!!!
|
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2008 u 17:33
to te ja pitam ,horori... :) što se tiče titla svaka čast samo tako nastavi 
-------------
|
Objavio: Minal
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2008 u 02:09
Upravo sam preveo i postavio titl za ovaj film. Posluzio sam se jednim poljskim prevodom koji ima sve linije titla u filmu ukucane, a film sam prevodio na sluh, pa ako bude nekih gresaka, molim vas ne zamjerite. Mislim da ih nema, ali ipak mi je mozda koja omakla. Uglavnom, uzivajte u ovom odlicnom hororu.
POZDRAV ALMIN
|
Objavio: woody
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2008 u 11:19
Minal piše:
Upravo sam preveo i postavio titl za ovaj film. Posluzio sam se jednim poljskim prevodom koji ima sve linije titla u filmu ukucane, a film sam prevodio na sluh, pa ako bude nekih gresaka, molim vas ne zamjerite. Mislim da ih nema, ali ipak mi je mozda koja omakla. Uglavnom, uzivajte u ovom odlicnom hororu.
POZDRAV ALMIN |
Pregledao sam film s tvojim prevodom i mogu samo reci bravo . Hvala i tebi i DANEMILE-u.
|
|