Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zaljepiti titlove na avi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zaljepiti titlove na avi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
HENKY View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zaljepiti titlove na avi
    Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 01:30
Zna neko kako zaljepiti titlove na avi file tako da se film može gledati na divx playeru ? Kad se napravi tako da film i titlovi imaju isto ime divx player ih pokrene ali budu premali i nema neka hrvatska slova... Ima neki program s kojim se u 15 ili manje može zaljepiti titlove na avi file tako da i titlovi i film budu u jednom fajlu ? Probo sam dosta progama ali nisam s ni jednim uspio to napravit...

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 01:57
stariji si clan a ne koristis search?
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11455
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 02:04
Sad, ne znam da li pričamo o ovome?
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11455&PN=1
Doduše, ovo ne traje baš 15 minuta, ali radi 101%!!! Ovde se titl fizički "lepi" za film.

E sad, postoji i program AVIAddxSubs, kojim zaista "odradiš" posao i za mnogo manje od 15 minuta, ali pr esvega toga moraš proveriti da li se tvoj linijski player nalazi na popisu podržanih:
http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

Na vrh
bejbe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bejbe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 02:40

Interesuje me da li postoji nacin tj. program kojim ja biram koju velicinu slova stavljam?Drugacije receno-gotov prevod,ali na kompu su slova kakva hoces da budu(velicina),ali kad narezes i pustis film na DVD, trebaju ti dva para naocara ili se izbecis da bi procitao.

Postoji li resenje za to?Confused

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 02:47
Ako sam dobro skontao pitas da li slova na DVD playeru mogu da se povecaju... E sad, sve ti to nema veze sa kompom i programima, vec sa DVD plejerom. Sve zavisi koji imas DVD player i kakve on funkcije ima. Mada sam retko nailazio na playere u kojima imas opciju za povecanje titlova. Moraces da cackas po njemu, mada cisto sumnjam da postoji ta opcija kod tebe, ali vredi probati! Wink
deUs eSt hOMo
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 18:35
Ma tražio sam ja svugdje po netu ali nisam s nijednim programom to uspio napravit kako treba... A ovaj tutorial za koji je neko stavio link traje malo praviše da se zaljepi titlove na avi... Ima onaj program AviSub koji napravi sve to u 2 minute, ali kad pokrenem film prijevoda nema... Zna neko u čemu je problem ?
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 19:15
moj ti je savjet koristi CONVERT X TO DVD i tvoj avi convertuj u dvd zajedno sa titl-om s tim kada u program dodas titl imas da podesis velicinu fonta i odaber 28 tahoma ili koji vec konvertujes za odredjeno vrijeme i to je to
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 20:00
Originalno postovano od strane bejbe bejbe piše:

Interesuje me da li postoji nacin tj. program kojim ja biram koju velicinu slova stavljam?Drugacije receno-gotov prevod,ali na kompu su slova kakva hoces da budu(velicina),ali kad narezes i pustis film na DVD, trebaju ti dva para naocara ili se izbecis da bi procitao.

Postoji li resenje za to?Confused

Ako ti je DVD player jeftiniji od cca. 100€, velika je vjerojatnost da nema opciju povećavanja fonta. Takvi se mogu nabrojati na prste jedne ruke.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 20:02
i to ruke nindza kornjache
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 22:34
Ma nije koštao ispod 100 eura... Dobar je player, LG... Ali sa ConvertXtoDvd se film treba prvo konvertirat u dvd, a ja želim da filmovi budu divx samo da imaju zaljepljene titlove...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 23:22
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Ako ti je DVD player jeftiniji od cca. 100€, velika je vjerojatnost da nema opciju povećavanja fonta. Takvi se mogu nabrojati na prste jedne ruke.

brat ima Philipsov kucni bioskop, debelo ga platio bre 2-3 god i nema tu opciju, a slova su mala

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 23:30
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

brat ima Philipsov kucni bioskop, debelo ga platio bre 2-3 god i nema tu opciju, a slova su mala

Panasonic, od prošle godine. Debilan font, debilna veličina slova. Jedina dobra stvar je što su titlovi kod divxa zatamnjeni. Nema čak ni novijeg firmwarea pa da probam napraviti update. Srećom, u divxu samo gledam serije.
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 23:58
Jedini DVD Player koji sam ja video, a da je nadrkan i da ima sve zive opcije je od firme Xwave i kosta 120 jura...
deUs eSt hOMo
Na vrh
zezelovo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zezelovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2008 u 00:17
POSTOJI više programa u kojima možeš povećati titlove
ali je jedino pitanje dali dvd player podržava povećane titlove ali
ja sam uspio napraviti samo su mi išli prije glasa
Be blessed in the name of Jesus Christ!
Na vrh
bejbe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bejbe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2008 u 04:13
Ok...Izgleda da se nismo razumeli...
DVD je dobar LG,podrzava smanjenje ili povecanje fontova,ali samo na originalu..E sad,kad iznajmim cd u klubu,ja ne iznajmim originale,jer nekad ti filmovi nisu jos ni u bioskopima(kao sto vecina radi).
Mene zanima,kako ja u taj film koji sam skinula sa neta,da ubacim titl sa normalnom velicinom slova,kao npr. na orifinalu.Jer to ljudi rade ,koji dobavljaju klubovima filmove,i slova su normalna.
Pitanje je kako????
Znam da imate resenje,naravno ako ste me razumeli sta hocu..smile68
Malo ni sama vise nisam sigurna...smile58

smile98

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 04:27
jel si citala one tutorijale za lepljenje prevode na film? verovatno imas opcija da podesis velicinu slova :)

Ažurirao Vedder - 09.Kolovoz/Aug.2008 u 04:34

Na vrh
bejbe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bejbe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 04:30
Ma citala sam,ali ne secam se da sam nasla za velicinu slova...
E sad,mozda nema,a mozda sam i previdela....skoro da sam sigurna da nema...a nema nikog ni da objasni
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 04:35
sacekaj jutro i nekog ko se razume u to
ja nisam ni procitala tutorijal jer mi nije trebao tako da nema neke vajde od mene

Ažurirao Vedder - 09.Kolovoz/Aug.2008 u 04:36

Na vrh
bejbe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bejbe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 04:42

Ako nisi primetila obe smo sacekale jutro..

Pa Dobro jutro.Smile
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 04:46
Jutro

Mada nije jos, mrki mrak napolju

Ažurirao Vedder - 09.Kolovoz/Aug.2008 u 04:47

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.