| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Tema: Uskoro gay superheroj! (08.03.2019.)Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2019 u 10:54 |
|||
|
Sad ko smije nek stisne guzicu i ode u kino kad bude premijera ovog filma.
![]() Ažurirao Boozywoozy - 09.Ožujak/Mar.2019 u 13:42 |
||||
![]()
|
||||
![]() |
||||
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1622 |
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2019 u 12:25 |
|||
|
Boozywoozy legendo
|
||||
![]() |
||||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2019 u 14:33 |
|||
|
Konzumirao sam stripove kao klinac i susretao se preko stripa sa
raznoraznim čudnim likovima. Nikad se nisam pitao šta su i šta rade
Zagor i Čiko sami u kolibi u darkvudskom ritu. Ili šta je kome Rodni iz Velikog Bleka. Šalu na stranu, film je najmanji problem, aktuekan je dok ga reklamiraju i dok je u bioskopu. Zaboravlja se ako je smeće ili sezonska konfekcija, pamti se ako je dobar. Ovo zadnje je ravno čudu. Marvel i DC ne žive od filma već stripa, igračaka itd. Film im dobro dođe da reklamiiraju ili recikliraju svoje proizvode koji nisu namenjeni matorcima već klincima. Što se mene tiče, samo napred, neka štancaju što više ovakvih filmova, filmovi su da se gledaju. Proći će i ova moda kad ovakvi filmovi slavno propadnu na blagajni. |
||||
![]() |
||||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2019 u 17:51 |
|||
|
"Na pitanje da li će novog gay-superheroja glumiti i glumac otvorenih gay sklonosti, Alonso nije dala određen odgovor. "Imaćemo najbolji mogući kasting", izjavila je zagonetno."
Taman posla da imaju glumca koji će da glumi i pedera i superjunaka. Pun Holivud, neće mnogo da traže. Voleo bih da vidim scenu kada gej superjunak napada dupetom zlikovca. Povremene hot XXX gay scene bi garant privukle publiku. Ps.Zagor i Čiko kao i mnogi drugi klasični strip junaci nisu često viđani u ženskom društvu, svašta nešto može tu da bude. Izuzima Mister Noa, on je sasvim ok lik. I da, LGBT populacija se neguje decenijama u Holivudu a širi se i po Americi i Svetu, tako da je ovo odavno ovo trebalo da bude na velikom platnu. Supermen guzi nekog zlikovca ili ovaj njega. Kriptonit dildo bato. (šuška se o tome odavno) Cenim da holivudska publika zaslužuje ovakav novi žanr: gay super hero ili lesbians.![]() |
||||
![]() |
||||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72045 |
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2019 u 18:03 |
|||
|
Gay superheroj je za qurac.
![]() |
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
![]() |
||||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2019 u 18:07 |
|||
|
Ono kad... Joker napravi neko sranje a Betmen kaže Robinu "Skidaj gaće i naguzi se, Joker može da sačeka, ja ne mogu."
Ili kad uvate Jokera može da padne trojka.
|
||||
![]() |
||||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2019 u 23:40 |
|||
Robinu sa titlova ? Betmen je savrsen za gey filmove. Zamisli samo upad : " Ja sam Betmen,sad cu ti ga metnem "
|
||||
![]()
|
||||
![]() |
||||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2019 u 23:46 |
|||
|
Bioskopi će biti dupke puni na premijeri ovog filma.
|
||||
![]() |
||||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 00:10 |
|||
|
Trpace se svi otpozadi da bolje vide filmsko platno
|
||||
![]()
|
||||
![]() |
||||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 00:32 |
|||
* najskuplje karte zadnji red. Straga. Bila dva Homosexualaca na bazenu,marko u vodi a nenad se sunca. i izlazi marko iz vode i pita ga njegov decko..... Nenad:kakva je voda????? Marko:hladna ko kur** Nenad:bezi skacem na dupe!! :D |
||||
![]() |
||||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 02:33 |
|||
![]() ![]() Elem, ljude je bolelo uvo ko šta i da li radi. Igračke je pravila samo kompanija Dizni čiji su likovi tek priča za sebe. Miki neženja živi sa sestrićem. Paja sa njih trojicom...Jedini normalan bračni par su Horacije (konj) i Belka(krava). Šalu na stranui, danas se takođe štancaju igračke, majice, ploče, gramofoni (dopiasti po želji) sa sve onfotmacijom kakvog je seksualnog opredeljenja neki superjunak.
Ažurirao Stole Haringa - 10.Ožujak/Mar.2019 u 02:49 |
||||
![]() |
||||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 09:07 |
|||
|
Ruku na srce ovaj Čiko me vise podsjeca na nekog pedofila nego na pedera
Moj omiljeni superjunak je He-Man ( Himen ) "Seksaju se dva pedera u kadi,i ovaj jedan se usere. I sad ono gov*o pluta po kadi kad ce ovaj drugi: Dragi,ovo je plod nase ljubavi. "
|
||||
![]()
|
||||
![]() |
||||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 10:07 |
|||
|
Vidim ja da se u ovu temu najviše javljaju oni koji meni najviše sumnjivi po tom pitanju
![]() Mora da je ispitivanje terena u pitanju![]() Dečki dragi, volite kog želite, bez stida
![]() |
||||
![]() |
||||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 10:26 |
|||
![]() |
||||
![]()
|
||||
![]() |
||||
slop
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Slovenija Status: Offline Points: 6 |
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2019 u 06:03 |
|||
|
Jako bolesne konotacije i vicevi, a samo zbog najave jednog 'gej superheroja'.
|
||||
![]() |
||||
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2019 u 21:39 |
|||
|
Stole, NE VERUJEM da ce se ovaj film pamtiti. Ne zbog tematike, nego poodavno je to prestalo pre 20 god i vise da filmovi ostaju kultni i za pamcenje. Pamte se filmovi poput Savrseni svet, Osveta,J.F.K., Platoon,Young Guns oba dela,Savrsena oluja,Rikoset..a sto se sf zanra tice i te fantazije tu su Predqator i Terminator i Terminator 2. A od te fantazije Konan,Crvena Sonja... Danasnja generacija bi rekla ''sta ovaj lupa'', ali je tako. Niko se nece secati nekakvih Avengersa ma koliko to bilo cudno i sto u danasnje vreme raspolazu sa tim efektima ali...PS. Vidim neko ''okacio'' Zoricu Brunclik,pa zar i ovde ne mogu da pobegnem od narodnjaka )
|
||||
![]() |
||||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2019 u 22:57 |
|||
|
Ne znam zašto im je toliko vremena trebalo da snine film sa gej superjunacima.
Mislio sam da je to snimljeno odavno. "Colossus is gay in the Ultimate Universe." Sad mi je jasno zašto je imao ruski naglasak u Deadpool-u. https://www.quora.com/Who-will-be-the-first-gay-superhero-in-a-Marvel-or-DC-film * nisam primetio ni delić toga u već pomenutom filmu. Strip nisam čitao pa i ne znam taj detalj. Inače, nemam ništa protiv. Svaka roba ima svog kupca pa i ova.
|
||||
![]() |
||||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2019 u 23:25 |
|||
Na balkanu svi pričaju ekavicom ![]() Barem ove humoristične serije koje pratim, ako je gej, obavezno je ili srbin ili barem priča ekavicom![]() recimo primjer LZN![]() |
||||
![]() |
||||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2019 u 00:09 |
|||
|
Primetli kako se u zadnjih par godina forsira rec "gay"? (nemam nista protiv, da ne dodje do zabune).
Ali neki dan ostadoh u cudu: Ljubitelj sam Mortal Kombant fransize. Prvo cekao da krenu kirbaji- da mogu igrati MK na arkadnim masinama.... kasnije sega...itd...i evo uskoro MK11. Sve je to OK, da nije Ed Boon pre godinu - dve izjavio...." Hej, mortal kombat ima prvog gay borca, to je Kung Jin". Sto? to je sada IN? Zasto? Da li iko pitao Kung Jina da pristaje na to? ![]() Random faq: Boon unazad NOOB, Tobias- Saibot. (pa ko je igrao MK skontace). Sta je sledece gay supica iz kesice? Forsiraju ljudi previse.... |
||||
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
||||
![]() |
||||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2019 u 02:08 |
|||
LZN je sniman u Sarajevu, a tamo se, to je poznato, priča ekavicom ![]()
Ništa lepše nego viriti preji tuđeg plota. Verujem da Baljan ne
oskudeva i da se režiseronje poput dragojevića mogu svuda naći. Ne mogu
svi da troše naš budžet, to je neka druga priča.
![]()
Dodao bih Prljavog Harija, Robokapa, Trkača, Totalni opoziv, Blizance, Zlog Poručnika, oba filma sa Raselom u ulozi Pliskina i mnoge druge. U novom milemijumu sam zapamtio superherojski film Watchmen (2009) koji je baš po molm ukusu, ono što snima i radi Mel Gibson...Napisao sam ako se desi čudo pa se film zapamti, ne da će se pamtiti. Došlo je do zabune. Film još nisam gledao. Inače, vest je bajata. Gej heroine su se već pojavile u Dedpulu i to sam tad notirao. Ono što nas čeka su superheroji transeksualci. Dotle će nas, poput žaba, kuvati i odmarati sa blažom gej varijantom. ![]() |
||||
![]() |
||||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |