| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Titlovi |
Odgovori
|
| Korisnik | |
gamer2009
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 25.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Slavonski Brod Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: TitloviObjavljeno: 10.Lipanj/Jun.2012 u 22:13 |
|
Pozdrav svima.. nije me bilo jako dugo ali sam vas pratio koliko sam mogo. Svako malo pomalo na desetke titlova dođe što je za pohvalu.. Sve pet no imam pitanje i zamolbu a to je da kada prevodite bilo koji film molio bi da što točnije prevedete , svi znamo engleski i čitat i pisat a već kada prevodite prevedite kako treba i ne kopirati jedne druge i samo sitnicu promjeniti , jer naišo sam na neću sad reć koji broj niti ko je prevodio radi poštovanja ali za u buduće da znate ŠTO TOČNIJE TO BOLJE .
Evo primjera skinem film Ghoust in te sheal i skinem prijevod (malo kasni ili brza to je ok lako se popravi) i šta bude lik govori jedno a piše posve nešta deseto niti nema istog značenja niti nešta drugo te uz to sve u cjelom filmu zna faliti prijevoda.. Ok malo kritike nebi trebalo škoditi al da se zna i da nemojte reć da neznam prevoditi jer znam i znam kako je to kada se hvatate za glave i prevodite film koji traje do 2 sata :). To bi bilo za sad ugodnu večer i dobro prevođenje vam želim. A ako neznate koje programe trebate imat ima na forumu sve će vam se objasnit da bude lakše. :) |
|
|
Ako imaš mogućnosti onda imaš i volje...Ako imaš volje onda imaš budućnost u šaci ;)
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2012 u 10:47 |
|
Za početak imaš: Pravila za postavljanje prevoda
Sve greške prijaviš u: Brisanje i ispravak titlova i NUKED prevodi.Sve je ovdje dobro regulirano i ako želiš da bude bolje, možeš se aktivirati. |
|
![]() |
|
gamer2009
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 25.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Slavonski Brod Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2012 u 21:58 |
|
Evo i mene a vidi ja ću titlove koje skidam za neke kolekcije znači HD 720, 1080 pixsela ja ću njih obraditi i staviti nema frke..a usput prvi moj prijevod bio je
Halo Legends pa kome treba nek najde na netu piše prevoditelj sipa117.
|
|
|
Ako imaš mogućnosti onda imaš i volje...Ako imaš volje onda imaš budućnost u šaci ;)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |