Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prevelika "slicnost"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prevelika "slicnost"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
salerius View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salerius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prevelika "slicnost"
    Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2011 u 19:10
Postovani,voleo bih da osobe zaduzene za preveliku slicnost titlova pogledaju prevode za film STING 2.Naravno da se engleski ne moze drugacije prevoditi nego sto znaci,ali smo svi svesni da i srpski i hrvatski jezik imaju dosta varijacija za prevodjenje.Vas stalni clan Salerius
salerius
Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2011 u 19:18
Originalno postovano od strane salerius salerius piše:

Postovani,voleo bih da osobe zaduzene za preveliku slicnost titlova pogledaju prevode za film STING 2.Naravno da se engleski ne moze drugacije prevoditi nego sto znaci,ali smo svi svesni da i srpski i hrvatski jezik imaju dosta varijacija za prevodjenje.Vas stalni clan Salerius

Na oba prevoda na kraju stoji:

Prevod:Salerius & Dušan Srnic Djordjevic
sa ekipom
Kolega daredule nije naveo da je to njegov prevod, nemaš zašto da se buniš, njegova je verovatno adaptacija, pošto je njegov za drugu verzijuWink
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Na vrh
salerius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salerius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2011 u 19:32
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.- thank you
salerius
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2011 u 20:21
i to što kažeš
Na vrh
salerius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salerius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2011 u 20:44
Necu se vise oglasavati povodom ovoga postujuci i Vase i svoje vreme.U godinama u kojima sam smatrao sam da je kulturno pitati ili obavestiti i za adaptaciju (primer jednog od prethodnih titlova-kvacice).U zadnje dve godine ovo je drugi-treci put da sam na Forumu no izgleda da nisam za to.U svakom slucaju,ukoliko budem preveo jos neki film poslacu prevod.Pozdrav Salerius
salerius
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2011 u 21:01

Originalno postovano od strane salerius salerius piše:

Necu se vise oglasavati povodom ovoga postujuci i Vase i svoje vreme.U godinama u kojima sam smatrao sam da je kulturno pitati ili obavestiti i za adaptaciju (primer jednog od prethodnih titlova-kvacice).U zadnje dve godine ovo je drugi-treci put da sam na Forumu no izgleda da nisam za to.U svakom slucaju,ukoliko budem preveo jos neki film poslacu prevod.Pozdrav Salerius

To je tvoj prevod, uredno je ostavljen i tvoj potpis,
daredule je samo adaptirao tajming za svoju verziju filma,
kao sto to rade i drugi clanovi.
Nema potrebe biti iskljuciv, dobrodosao si na forumu
kao i svi ostali.
Hvala ti za prevod te se nadamo i buducoj saradnji.Smile

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01