| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
xaos
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Tema: miklos jancsoObjavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 17:18 |
|
Sto posto sam siguran da sam kod pretrage titlova našao prijevod filma " Igy jottem" ili "My way home" na engleskom prijevodu. Dugo sam tražio film na torrentu i sad kad sam ga konačno skinuo prijevod je netragom nestao. Zaista mi nije jasno o čemu se radi. Da li je stvar u nekom slovu naslova ili nešto slično. Molim pomozite! Hvala
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 17:28 |
|
My Way Home ima iz '78
a za Így jöttemKacim prevod za koji minut EDIT: Dodao sam SRB prevod za "Így jöttem" samo mi je cudno, cini mi se da je Kneginja uradila prevod za taj film, a nema ga kod nas??? Edit 2 :
Kneginja je bila brza.... Okacio sam i ja,da ne dupliramo, neka neko obrise moj prevod za film Így jöttemAžurirao Dee_Monk - 31.Sijecanj/Jan.2011 u 17:37 |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 17:31 |
|
Srpski prevod za Így Jöttem Aka My Way Home (1965) sam postavila ja davno, izgleda da ga je neko u zaru ciscenja baze obrisao ili se je pogubio Novi upload: http://titlovi.com/titlovi/-gy-j-ttem-aka-my-way-home-118042/ |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
xaos
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 18:11 |
|
ovo je bilo brzo puno hvala
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |