| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
apis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Tema: crveni kartonObjavljeno: 15.Studeni/Nov.2010 u 19:17 |
|
Pozdrav svima.
Već neko vrijeme sam registrirani član titlova.com, ali ovo je prva poruka koju pišem na forumu. Imam samo jedno malo pitanje. U profilu piše da mi je status "crveni karton" a ja ne znam zašto (zvuči kao nekakva zabrana) jer nikad nisam pravila probleme. Da li to znači da moji titlovi ubuduće neće biti objavljeni? Možda je to zato što sam par puta pokušala objaviti englesku verziju titlova i prijavila je kao moj vlastiti transkript (što je istina, moj engleski je toliko dobar) a vi mi niste povjerovali? Kako god bilo, takvi titlovi nikad nisu bili odobreni. Još jednom lijep pozdrav, Apis |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2010 u 19:29 |
Crveni karton se ne dobije zbog razloga koje si navela vec je to posljedica
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
apis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2010 u 19:39 |
|
Zvuči fer, ali ja nikad nisam napravila tako nešto. Uvijek sve prevodim sama. Obično imam obrnuti problem, ljudi izbrišu moje i ime i potpišu sebe. Ne ovdje na titlovima.com nego na opensubtitles i drugdje gdje je provjera mnogo manja.
Hvala na brzom odgovoru. ![]() Apis |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2010 u 19:41 |
|
Poslat cu ti privatnu poruku, tako da je ovo lock |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |