Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hello
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hello

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
miss.bokica View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miss.bokica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hello
    Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 19:57
E pa evo i ja da se predstavim... Nova sam na ovom sajtu kao i u prevodjenju... Prevela sam jednu epizodu "Hellcats" cisto iz dosade i onda pocela redovno da je prevodim (a pod redovno mislim na 4 epizode koje su izasle, ali nastavicu da je prevodim Wink)...
Tako da, pozdrav svima... Smile

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 20:04
Ako ne prevedeš sve, stavićemo te u vreću i šibati hlebom starim 5 dana. Dead Wink
Degustacija na Čudaku pre toga naravno...

A drugi deo mene ti želi cestitamo dobrodosle

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 20:08
^što smo videli od prevoda, videli smo...

Nego, bokice, imaš jedno dugme "Ignore Kampfar's post", pa se nemoj libiti da ga upotrebiš.
Dobrodošla.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 20:13
Ozbiljno razmišljamo da uvedemo tu opciju. LOL Dakle, ignoriši visuljka (avatar sve rek'o LOLLOLLOL) i dobrodošla na titlove Smile
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 20:17
Dobro nam došla Hellcat! LOL
Kampfar se inače tako udvara curama tako da... LOLLOLLOL
Ova dvojica glavešina uvije idu za njim i upozoravaju ljude... LOLLOL
A ja služim pića u bArCaFaN's KaVana. Navrati ponekad!LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 20:17

jedna prigodna po početnim stihovimaSmile

opcija block user također obavi svoje, LOLWinkvidiš ja ne bi ni znao da se dotični gospodin javio u temu da niste vi komentiraliLOL

Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 20:21
dobrodosle
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 22:03

dobrodosle  dobrodosle
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 22:13
 Ajme, ajme...uvek se vidi po pozdravnoj temi kada nam se pojavi još jedna devojka na forumu LOL

Dobro nam došlaSmile i ako nešto treba, slobodno pitaj ostatak ženske populacije..od ovih muških se nećeš "leba najesti" LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 22:21
Dobrodošla bokica..
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miss.bokica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2010 u 00:06
Pa hvala vam svima na toploj dobrodoslici... Fino me nasmejaste... Jos uvek nije doslo do toga da nekog stavim na block, ali polako tek sam se uclanila... Tongue
A sto se tice prevoda, pocetnik sam i nemojte zameriti ako negde gresim...
Uskoro stizu prevodi za ove dve epizode "Hellcats" sto su izasle... Smile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2010 u 00:16
Ja sam te već stavio na popis, tako da... Tongue
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2010 u 00:21

Dobro nam dosla 

udri dobrodosle

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miss.bokica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2010 u 00:27
A posto sam vec stavljena na popis, nema mi druge, moram da se bacim na posao Wink
Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2010 u 00:44
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Ajme, ajme...uvek se vidi po pozdravnoj temi kada nam se pojavi još jedna devojka na forumu LOL

Dobro nam došlaSmile i ako nešto treba, slobodno pitaj ostatak ženske populacije..od ovih muških se nećeš "leba najesti" LOL

Miss.Bokice  welcome

p.s. Ime, jesi li TI to PREKINULA VOZIĆ? Confused
s.p.s. Imence, rapidno nam se povećava broj, postaćemo Ime1, Ime2, Ime666 Big smile
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2010 u 00:50
Originalno postovano od strane miss.bokica miss.bokica piše:

A posto sam vec stavljena na popis, nema mi druge, moram da se bacim na posao Wink

Sviđa mi se tvoj način razmišljanja. LOLLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2010 u 01:08
Originalno postovano od strane slowrun slowrun piše:

s.p.s. Imence, rapidno nam se povećava broj, postaćemo Ime1, Ime2, Ime666 Big smile

LOL pa ok, ja sam ime, ti si imence, nova članica je miss.imence...ostalima dodajemo brojeve LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.