Web: Titlovi.com
Kategorija: Uvod
Ime foruma: Novi članovi
Opis foruma: Forum namijenjen predstavljanju novih članova
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=37125 Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 19:09 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: HelloObjavio: miss.bokica
Tema: Hello
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2010 u 19:57
E pa evo i ja da se predstavim... Nova sam na ovom sajtu kao i u prevodjenju... Prevela sam jednu epizodu "Hellcats" cisto iz dosade i onda pocela redovno da je prevodim (a pod redovno mislim na 4 epizode koje su izasle, ali nastavicu da je prevodim )... Tako da, pozdrav svima...
Odgovori: Objavio: Kampfar
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2010 u 20:04
Ako ne prevedeš sve, stavićemo te u vreću i šibati hlebom starim 5 dana. Degustacija na Čudaku pre toga naravno...
A drugi deo mene ti želi
-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -
I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Objavio: darije
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2010 u 20:08
^što smo videli od prevoda, videli smo...
Nego, bokice, imaš jedno dugme "Ignore Kampfar's post", pa se nemoj libiti da ga upotrebiš. Dobrodošla.
-------------
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2010 u 20:13
Ozbiljno razmišljamo da uvedemo tu opciju. Dakle, ignoriši visuljka (avatar sve rek'o ) i dobrodošla na titlove
-------------
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2010 u 20:17
Dobro nam došla Hellcat! Kampfar se inače tako udvara curama tako da... Ova dvojica glavešina uvije idu za njim i upozoravaju ljude... A ja služim pića u forum_posts.asp?TID=20368&title=barcafans-kavana - bArCaFaN's KaVana . Navrati ponekad!
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2010 u 20:17
jedna prigodna po početnim stihovima
opcija block user također obavi svoje, vidiš ja ne bi ni znao da se dotični gospodin javio u temu da niste vi komentirali
Objavio: chlink
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2010 u 20:21
Objavio: nikzilic
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2010 u 22:03
Objavio: bojanadj
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2010 u 22:13
Ajme, ajme...uvek se vidi po pozdravnoj temi kada nam se pojavi još jedna devojka na forumu
Dobro nam došla i ako nešto treba, slobodno pitaj ostatak ženske populacije..od ovih muških se nećeš "leba najesti"
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: outside
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2010 u 22:21
Dobrodošla bokica..
Objavio: miss.bokica
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2010 u 00:06
Pa hvala vam svima na toploj dobrodoslici... Fino me nasmejaste... Jos uvek nije doslo do toga da nekog stavim na block, ali polako tek sam se uclanila... A sto se tice prevoda, pocetnik sam i nemojte zameriti ako negde gresim... Uskoro stizu prevodi za ove dve epizode "Hellcats" sto su izasle...
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2010 u 00:16
Ja sam te već stavio na http://forum.titlovi.com/prevodi-koji-ce-se-uskoro-pojaviti-popis_t25417.html - popis , tako da...
-------------
Objavio: Kneginja
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2010 u 00:21
Dobro nam dosla
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: miss.bokica
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2010 u 00:27
A posto sam vec stavljena na popis, nema mi druge, moram da se bacim na posao
Objavio: slowrun
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2010 u 00:44
bojanadj piše:
Ajme, ajme...uvek se vidi po pozdravnoj temi kada nam se pojavi još jedna devojka na forumu
Dobro nam došla i ako nešto treba, slobodno pitaj ostatak ženske populacije..od ovih muških se nećeš "leba najesti"
Miss.Bokice
p.s. Ime, jesi li TI to PREKINULA VOZIĆ? s.p.s. Imence, rapidno nam se povećava broj, postaćemo Ime1, Ime2, Ime666
------------- In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2010 u 00:50
miss.bokica piše:
A posto sam vec stavljena na popis, nema mi druge, moram da se bacim na posao
Sviđa mi se tvoj način razmišljanja.
-------------
Objavio: bojanadj
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2010 u 01:08
slowrun piše:
s.p.s. Imence, rapidno nam se povećava broj, postaćemo Ime1, Ime2, Ime666
pa ok, ja sam ime, ti si imence, nova članica je miss.imence...ostalima dodajemo brojeve
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...