Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stronghold 3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Stronghold 3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Stronghold 3
    Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 20:42

SLUŽBENA STRANICA:
www.stronghold3.com

IZDAVAČ:
Firefly Studios

Originalni proizvođač igre Stronghold, Firefly Studios, uvodi franšizu u sadašnjost modernom grafikom.

Stronghold je oduvijek bila simulacija izgradnje srednjovjekovnih gradova s osnovnom borbom RTS-ova. Prema najavi, Stronghold 3 će i dalje slijediti taj obrazac. Single-player se sastoji od dvije kampanje, jedna je orijentirana na borbu, a druga na povijesne opsade. Multiplayer postavlja igrače u ulogu onih koji su pod opsadom ili koji sami okupiraju određeno područje u masovnim bitkama. Stonghold je imao svojih nedostataka u prošlosti za koje se nadamo da će Firefly ispraviti.
(Marko Kriška)

Osvrt na igricu na sajtu Hoocked Gamesr možete pročitati ovdje.
Mislim da najbitniji dio ovog članka jeste gdje govori da se Stronghold vraća korjenima, točnije prvom dijelu i vođen je prvobitnom idejom Strongholda, ali s vrlo poboljšanom i iznimno realnom grafikom koja omogućuje rušenje zidina slično kao u stvarnosti kao i zakrivljene zidine, a i kad ubijete protivničkog vojnika na zidini on padne poput lutke dolje.

Evo i jedan trailer sa screenshotovima igrice:

Igrica se očekuje na proljeće 2011.

Tema će biti ažurirana novostima. Smile

Ažurirao nebojsa66 - 12.Rujan/Sep.2010 u 21:43

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 21:31
Izgleda zanimljivo i jedva čekam. Thumbs Up
Ima li još kakvih slika i novosti ili je to za sada to, zna li se datum izlaska?
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 21:43
Ažurirano.

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 21:57
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Mislim da najbitniji dio ovog članka jeste gdje govori da se Stronghold vraća korjenima, točnije prvom dijelu i vođen je prvobitnom idejom Strongholda, ali s vrlo poboljšanom i iznimno realnom grafikom koja omogućuje rušenje zidina slično kao u stvarnosti kao i zakrivljene zidine, a i kad ubijete protivničkog vojnika na zidini on padne poput lutke dolje.

To se traži. Clap
Eh, tko li će ovo izgurati, novi Stronghold i 6 dio Heroes-a, po najavama bolje ne može, jedan bolji od drugog, u istoj godini, ne želim ništa više reći... LOL LOL
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 22:29
Stronghold i Stronghold Crusader meni naj strategija ikada :)igram je i dan danas i uvek je na kompu ;) . Ocekujem dobar 3deo , cini mi se da se dobro zasukli rukave a ne kao 2 deo koji je bio totalni krs. Zadnji deo Stronghold Legends je bio pristojan. Inace firefly studio sprema i Stronghold  online verziju koja ce biti free i imace grafiku kao Crusader ili kec...

Ažurirao Babusnica - 13.Rujan/Sep.2010 u 00:11
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2010 u 11:39
Ako se ne varam, Stronghold 3 izlazi u gotovo identično vrijeme kada i šestica Heroesa.
Kume, kako ćemo mi to riješiti, ode život u k... LOL

O novoj Fifi za PS3 koja dolazi za par dana da i ne pričam, opet ću zaglaviti s igricama, iako sam već godinama odolijevao, ali kada se sve poklopi... bup LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2010 u 13:18
Ne znam, stvarno ne znam. Morat ću nam napraviti klonove ili nešto... LOLLOLLOL

Ajde ja barem neću igrat Fifu, pa ću bolje proći nego ti... LOLLOLLOLLOL

Na vrh
El_Mariachi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj El_Mariachi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2011 u 20:00
Ne znam dali ste igrali Stronghold 3 , ali za mene je ova igra jos jedno razocarenje nizu .... Grafika ok , ali su zato vojnici ocajno uradjeni ..
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.