Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Igrice
Opis foruma: Za sve ljubitelje igara: ovo je pravi forum za vas.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=36256 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 23:12 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Stronghold 3Objavio: nebojsa66
Tema: Stronghold 3
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2010 u 20:42
Originalni proizvođač igre Stronghold, Firefly Studios, uvodi franšizu u sadašnjost modernom grafikom.
Stronghold je oduvijek bila simulacija izgradnje srednjovjekovnih
gradova s osnovnom borbom RTS-ova. Prema najavi, Stronghold 3 će i dalje
slijediti taj obrazac. Single-player se sastoji od dvije kampanje,
jedna je orijentirana na borbu, a druga na povijesne opsade. Multiplayer
postavlja igrače u ulogu onih koji su pod opsadom ili koji sami
okupiraju određeno područje u masovnim bitkama. Stonghold je imao svojih
nedostataka u prošlosti za koje se nadamo da će Firefly ispraviti. (Marko Kriška)
Osvrt na igricu na sajtu Hoocked Gamesr možete pročitati http://www.hookedgamers.com/pc/stronghold_3/preview/article-741.html - ovdje . Mislim da najbitniji dio ovog članka jeste gdje govori da se Stronghold vraća korjenima, točnije prvom dijelu i vođen je prvobitnom idejom Strongholda, ali s vrlo poboljšanom i iznimno realnom grafikom koja omogućuje rušenje zidina slično kao u stvarnosti kao i zakrivljene zidine, a i kad ubijete protivničkog vojnika na zidini on padne poput lutke dolje.
Evo i jedan trailer sa screenshotovima igrice:
Igrica se očekuje na proljeće 2011.
Tema će biti ažurirana novostima.
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Odgovori: Objavio: Buki
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2010 u 21:31
Izgleda zanimljivo i jedva čekam. Ima li još kakvih slika i novosti ili je to za sada to, zna li se datum izlaska?
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2010 u 21:43
Ažurirano.
-------------
Objavio: Buki
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2010 u 21:57
nebojsa66 piše:
Mislim da najbitniji dio ovog članka jeste gdje govori da se Stronghold vraća korjenima, točnije prvom dijelu i vođen je prvobitnom idejom Strongholda, ali s vrlo poboljšanom i iznimno realnom grafikom koja omogućuje rušenje zidina slično kao u stvarnosti kao i zakrivljene zidine, a i kad ubijete protivničkog vojnika na zidini on padne poput lutke dolje.
To se traži. Eh, tko li će ovo izgurati, novi Stronghold i 6 dio Heroes-a, po najavama bolje ne može, jedan bolji od drugog, u istoj godini, ne želim ništa više reći...
Objavio: Babusnica
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2010 u 22:29
Stronghold i Stronghold Crusader meni naj strategija ikada :)igram je i dan danas i uvek je na kompu ;) . Ocekujem dobar 3deo , cini mi se da se dobro zasukli rukave a ne kao 2 deo koji je bio totalni krs. Zadnji deo Stronghold Legends je bio pristojan. Inace firefly studio sprema i Stronghold online verziju koja ce biti free i imace grafiku kao Crusader ili kec...
Objavio: Buki
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2010 u 11:39
Ako se ne varam, Stronghold 3 izlazi u gotovo identično vrijeme kada i šestica Heroesa. Kume, kako ćemo mi to riješiti, ode život u k...
O novoj Fifi za PS3 koja dolazi za par dana da i ne pričam, opet ću zaglaviti s igricama, iako sam već godinama odolijevao, ali kada se sve poklopi...
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2010 u 13:18
Ne znam, stvarno ne znam. Morat ću nam napraviti klonove ili nešto...
Ajde ja barem neću igrat Fifu, pa ću bolje proći nego ti...
-------------
Objavio: El_Mariachi
Datum objave: 02.Studeni/Nov.2011 u 20:00
Ne znam dali ste igrali Stronghold 3 , ali za mene je ova igra jos jedno razocarenje nizu .... Grafika ok , ali su zato vojnici ocajno uradjeni ..