Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gone In Sixty Seconds ...ali UNRATED
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gone In Sixty Seconds ...ali UNRATED

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gone In Sixty Seconds ...ali UNRATED
    Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2009 u 13:40
Gone.In.Sixty.Seconds.2000.UNRATED.DC.DVDRip.XviD-FiNaLe

ima prevoda za ovaj film ovde... chak ima i za bas ovu verziju, uploadovao je ACIDWIZ...  ali izgleda da ili nije dobar prevod ili je za neku drugu DC verziju.. uglavnom za ovu gore ne pase nijedan prevod sa ovog sajta (nisam  nasao ni na podnapisi)...

znaci, treba mi srpski ili hrvatski prevod za "nestao u 60 sekundi"  (nasao sam samo slovenacki i engleski koji rade, ali treba se zezati pa rucno popravljati linije... u pitanju je "obogacena" verzija filma) ali za ovu prosirenu, necenzurisanu verziju filma...  ako nekao ima, mozda je radio za svoju kolekciju ali nije pustio u javnost...

u svakom slucaju, unapred sam zahvalan potencijalnom uploaderu...
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2009 u 15:33
Koliko ti traje film (ali tocno)?
Da vidim dali je moj prijevod za extended verziju jer imam taj film...

Zadnja linija na mom prijevodu "nemoj mi to raditiLOL" je na 01:47:12,440

Ažurirao darije - 17.Veljaca/Feb.2009 u 19:46
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2009 u 15:57
o tome sam ti i govorio..
kod mene je ta recenifca na 02:01:35, sto ti samo govori koliko je film DUZI... 

:(
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2009 u 16:13
Odličan mi je taj film, možda skinem tu produženu verzijupa ćemo riješiti taj prijevod...
Daj mi samo reci (pošto vidim da je file od 700MB) kakva je slika odnosno kvaliteta na toj verziji?
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2009 u 16:30
ako imas pristup usenetu...
imas pre par dana je neko uploadovao
zato sam i skinuo, a i zato sto moja verzija tog filma datira jos iz 2001 godine, kad ljudi jos nisu bili iskusni sa dvd->xvid konverzijama, tako da je kod mene rezolucija 640x480 sve skupa sa onim crnim trakama gore i dole, i aspect ratio je pogresan... grrr
taman sam mislio da prenovim verziju film, kad ono "mucak"  mislim da ovo ima i na emule... ali sa useneta je najlakse
ako ces ti da sredjujes prevod hmmmm... daj neku ideju... mogu da ti dobacim i ovaj moj negde...
:)

p.s.
eh da.. slika... pa ono, nije losa... mozda je trebalo da se uradi na 2cd, kazem mozda... ali sta je tu je... meni je dobra, bolja je od onga sto sam imao

Ažurirao xW0Lf - 17.Veljaca/Feb.2009 u 16:32
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2009 u 16:35
Daj direktni link na PM i za film i za taj original engleski prijevod, pa ću vidjeti...

Ažurirao Buki-Fiume - 17.Veljaca/Feb.2009 u 16:43
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2009 u 16:50
poslao sam ti nesto, ali ne znam hoces li biti zadovoljan...
ma svejedno...   mislim, ne moras ti da se bakces oko prevoda, ja jos uvek gajim nadu da neko to ima gotovo, samo treba da nas obraduje... :)
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2009 u 17:05
Evo poslao mi je i Ice, hvala obojici
Pogledao sam sample i izgleda mi dobra slika...
Skinuti ću pa ćemo vidjet, a kao što si i rekao, možda netko i ima dobar prijevod za to...    
Na vrh
slipknot03 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slipknot03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2009 u 17:22
xD taj prijewod sam i ya trazio, ali nula bodowa :O
"I'm the only one who can walk both worlds. I'm the Ghost Rider."
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2009 u 18:15
Pa sredit ćemo nešto,postoji engleski prijevod koji odgovara toj verziji pa ako ste vas dvojica za, možemo na tri dijela podijelit taj engleski koji odgovara i napraviti prijevod na našem jeziku...

Ako ste zainteresirani, javite mi na PM...Wink
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2009 u 19:30
To vam je, bre, prosto, nemojte da se brukate... Titlovi za te dve verzije se razlikuju u max 100 linija. Insertujete u postojeci sr/hr tekst te linije na engleskom, verovatno su cak i grupisane na 3-4 mesta, i iskoristite engleski titl kao referentni. Usput, dok to insertujete, prevedete tu razliku... Sve u svemu, 2-3 sata posla...
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2009 u 00:45
Neznam dali sam te baš najbolje shvatio što si htio reći, pa kako god, moram cijeli prijevod sa copy/paste, ne kužim...Confused
Na vrh
slipknot03 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slipknot03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2009 u 00:48
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

To vam je, bre, prosto, nemojte da se brukate... Titlovi za te dve verzije se razlikuju u max 100 linija. Insertujete u postojeci sr/hr tekst te linije na engleskom, verovatno su cak i grupisane na 3-4 mesta, i iskoristite engleski titl kao referentni. Usput, dok to insertujete, prevedete tu razliku... Sve u svemu, 2-3 sata posla...

ya nisam rekao da neznam kako :P
samo naweo da sam ga TRAZIO ^^
inache nikad ne trazim titl za sebe..
"I'm the only one who can walk both worlds. I'm the Ghost Rider."
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2009 u 07:26
ja sam na podnapisi nasao i slovenacki prevod za dc-unrated, a sto se tiche zajednickog rada... hmmm
mogu da odradim polovinu ili trecinu, ali me ne drzite za rok, mozda tek za vikend...
mada, sto kaze srkis, moze da se napravi/prepravi srpsko-hrvatski prevod da lici na engleski, tj ubacis engleske linije tamo gde treba/nema i sredis taj hibrid da ima isti broj linija , isto koncipirane kao engleski original, prevedes visak linija koje su sad na engleskom.. i onda samo iskopiras tajming, tj. frejmove tj. vremena pojavljivanja i gasenja linija... (to je najlakse kad je prevod u *.sub formatu gde linija izgleda
{2345}{2400}-sta oces, ovo je demo! :D
onda lepo uradis select u ultraeditu sa ukljucenim 'column' mode ili sa 'alt' u wordu (to je ono kad uokviris custom kvadrat bilo gde u tekstu, a on upamti samo ta slova)..   i preneses tajming iz engleskog u srpski (ili u nasem slucaju iz slovenackog u srpski jer mi se cini da je slovenacki koji sam nasao kompletniji od engleskog.)

i to je to... 
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2009 u 14:43
Nisam nikada radio na takav način i nisam siguran da u potpunosti razumijem kako se to radi, a i meni ta metoda izgleda kompliciranije od copy/paste metode, a i mislim da zahtjeva više vremena, neznam...Confused

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2009 u 15:12
Počeo sam malo raditi s prijevodom (copy/paste u taj engleski) i naletio na još neke probleme...
Dosta linija završava iste sekunde kada i počinje što znači da se i ne prikazuju pa će trebati poraditi i na tome...
U prvih 25 linija nekoliko je već takvih a i tajming nije baš idealan...

Neznam, dajte neku ideju šta da nqapravimo onda s tim prijevodom...Confused
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2009 u 15:48
ima jedan stari program subtitle adjuster... on ima opcija da udari delay na sve linije proizvoljan...

sa njim lupis 2 sekunde na sve linije... one koje su normalne trajace malo duze, one koje su 00 trajace 2 sekunde...

ja ti predlazem da pogledas na podnapisi sajtu onaj slovenacki prevod.. rekao sam ti da je bolji... ili jednostavno ostavi.... pogledacu ja kad budem imao vremena.. ovo ti pricham u smislu, ako hoces da se zezas.... a ne zato da meni zavrsis "posao"....

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2009 u 15:55
Pa gledaj meni nije problem, volio bih imati dobar prijevod za ovu extended verziju zato sam i predložio da nas dvoje, troje kojima treba podijelimo posao i napravimo to zajedno...Wink

Pogledao sam taj slovenski prijevod i savršeno odgovara ali dosta linija fali, tako da stvarno neznam koji je najbolji način za riješiti taj titl...Confused 

Neznam, vidite i smislite nešto pa mi javite...Wink

Ažurirao Buki-Fiume - 19.Veljaca/Feb.2009 u 16:21
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2009 u 17:46
Originalno postovano od strane xW0Lf xW0Lf piše:

ja sam na podnapisi nasao i slovenacki prevod za dc-unrated, a sto se tiche zajednickog rada... hmmm
mogu da odradim polovinu ili trecinu, ali me ne drzite za rok, mozda tek za vikend...
mada, sto kaze srkis, moze da se napravi/prepravi srpsko-hrvatski
prevod da lici na engleski, tj ubacis engleske linije tamo gde
treba/nema i sredis taj hibrid da ima isti broj linija , isto
koncipirane kao engleski original, prevedes visak linija koje su sad na
engleskom.. i onda samo iskopiras tajming, tj. frejmove tj. vremena
pojavljivanja i gasenja linija... (to je najlakse kad je prevod u *.sub
formatu gde linija izgleda
{2345}{2400}-sta oces, ovo je demo! :D
onda lepo uradis select u ultraeditu sa ukljucenim 'column' mode ili sa
'alt' u wordu (to je ono kad uokviris custom kvadrat bilo gde u tekstu,
a on upamti samo ta slova)..   i preneses tajming iz engleskog u srpski
(ili u nasem slucaju iz slovenackog u srpski jer mi se cini da je
slovenacki koji sam nasao kompletniji od engleskog.)

i to je to... 

xW0Lfic ako budes iskoristio slovenacki prevod za titl,
prevescu ti te neprevedene djelove.

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,133 sekundi.