Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - izgubljen u prijevodu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

izgubljen u prijevodu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cromm View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cromm Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: izgubljen u prijevodu
    Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2008 u 23:54
    Kao prvo pozdrav svima. Novi sam član i ne znam jeste li igdje već o ovom raspravljali. Konkretno me zanima zašto za neke nove filmove (npr. HELL RIDE, zohan...),koji se na veliko skidaju po torrentima, nema adekvatnih prijevoda na hrvatski jezik. Naši istočni susjedi naprave prijevod u roku odmah i skroz štima. Još se jednom ispričavam ako sam otvorija temu koja već postoji ili je slična ovoj!

Ažurirao cromm - 10.Rujan/Sep.2008 u 17:38
PRO PATRIA
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2008 u 00:18
pozdrav i tebi..imaš jedan hrv prijevod za taj film..e sad..ako ti ne odgovara srpski onda ga lijepo prevedi na hrvatski..to je sve sto ti mogu reci..
Na vrh
cromm View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cromm Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2008 u 00:21
A i počeo sam. Uzea sam subtitle workshop i malo po malo ide nekako.

Ažurirao cromm - 10.Rujan/Sep.2008 u 00:24
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2008 u 00:23
jbg jednima smeta jednima ne,meni osbono ponekad zasmeta pa si prevedem na hrvatski..

ali bolje išta nego ništa
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2008 u 00:42
Originalno postovano od strane cromm cromm piše:

Kao prvo pozdrav svima. Novi sam član i ne znam jeste li igdje već o ovom raspravljali. Konkretno me zanima zašto za neke nove filmove (npr. HELL RIDE),koji se na veliko skidaju po torrentima, nema adekvatnih prijevoda na hrvatski jezik. Naši istočni susjedi naprave prijevod u roku odmah i skroz štima. Još se jednom ispričavam ako sam otvorija temu koja već postoji ili je slična ovoj!

Pozdrav lega.Lep ti je avatar.Ako se ne varam i ako lepo vidim Iron maiden - Fear of the dark?

Na vrh
cromm View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cromm Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2008 u 00:57
da baš taj je
Na vrh
cromm View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cromm Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2008 u 01:40
evo gledam filmove koje upravo prevadite i samo je 1 iz 2008 godine. zanima me po kojem principu odabirete filmove.
PRO PATRIA
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2008 u 01:51

Kao prvo pozdrav svima. Novi sam ÄŤlan i ne znam jeste li igdje već o ovom raspravljali. Konkretno me zanima zašto za neke nove filmove (npr. HELL RIDE, zohan...),koji se na veliko skidaju po torrentima, nema adekvatnih prijevoda na hrvatski jezik. Naši istoÄŤni susjedi naprave prijevod u roku odmah i skroz štima. Još se jednom ispriÄŤavam ako sam otvorija temu koja već postoji ili je sliÄŤna ovoj!

Vidi...

Imaš nekoliko softverskih rešenja za prevođenje sa IstočnoSusedskog jezika
na Zapadnosusedski !

ovak bi ti ti programi preveli...
(Imaš nekoliko softverskih rešenja za prevođenje sa Istočnokomšijskog jezika na ZapadnoKomšijski !)

Malo pretraži po forumu, i naći ćeš već kako se zovu programi i odakle da skineš.

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2008 u 02:00

evo gledam filmove koje upravo prevadite i samo je 1 iz 2008 godine. zanima me po kojem principu odabirete filmove.

Prevodjenje ovde ti je na dobrovoljnoj bazi.Znaci za koji su prevodioci film zainteresovani taj i prevode,i svojom nesebicnoscu ga kace na sajt   
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2008 u 02:04
istocno od bahreina sta je

moram pod hitno da obnovim geografiju i snalazenje u prirodi ,godovi severnjace citanje mape jer ti ja ovo nis ne razumem

Na vrh
cromm View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cromm Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2008 u 13:18
   Ma ja sam ti u Sitrah; Bahrein na privremenom radu (tu su uglavnom hrvatski radnici),a istočno ti je Qatar u Ar Rayyan su većinom Srbi. tako kako god okreneš i di god jesi nama Hrvatima Srbi su uvjek istočni susjedi
PRO PATRIA
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.