Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

izgubljen u prijevodu

Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=21001
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 21:19
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: izgubljen u prijevodu
Objavio: cromm
Tema: izgubljen u prijevodu
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2008 u 23:54
    Kao prvo pozdrav svima. Novi sam član i ne znam jeste li igdje već o ovom raspravljali. Konkretno me zanima zašto za neke nove filmove (npr. HELL RIDE, zohan...),koji se na veliko skidaju po torrentima, nema adekvatnih prijevoda na hrvatski jezik. Naši istočni susjedi naprave prijevod u roku odmah i skroz štima. Još se jednom ispričavam ako sam otvorija temu koja već postoji ili je slična ovoj!

-------------
PRO PATRIA

Odgovori:
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2008 u 00:18
pozdrav i tebi..imaš jedan hrv prijevod za taj film..e sad..ako ti ne odgovara srpski onda ga lijepo prevedi na hrvatski..to je sve sto ti mogu reci..

-------------

Datum objave: 10.Rujan/Sep.2008 u 00:21
A i počeo sam. Uzea sam subtitle workshop i malo po malo ide nekako.

Objavio: Bebinjo
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2008 u 00:23
jbg jednima smeta jednima ne,meni osbono ponekad zasmeta pa si prevedem na hrvatski..

ali bolje išta nego ništa

-------------

Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2008 u 00:42
Originalno postovano od strane cromm cromm piše:

Kao prvo pozdrav svima. Novi sam član i ne znam jeste li igdje već o ovom raspravljali. Konkretno me zanima zašto za neke nove filmove (npr. HELL RIDE),koji se na veliko skidaju po torrentima, nema adekvatnih prijevoda na hrvatski jezik. Naši istočni susjedi naprave prijevod u roku odmah i skroz štima. Još se jednom ispričavam ako sam otvorija temu koja već postoji ili je slična ovoj!

Pozdrav lega.Lep ti je avatar.Ako se ne varam i ako lepo vidim Iron maiden - Fear of the dark?

-------------

Datum objave: 10.Rujan/Sep.2008 u 00:57
da baš taj je

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2008 u 01:40
evo gledam filmove koje upravo prevadite i samo je 1 iz 2008 godine. zanima me po kojem principu odabirete filmove.

-------------
PRO PATRIA

Objavio: pejafor3
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2008 u 01:51

Kao prvo pozdrav svima. Novi sam ÄŤlan i ne znam jeste li igdje već o ovom raspravljali. Konkretno me zanima zašto za neke nove filmove (npr. HELL RIDE, zohan...),koji se na veliko skidaju po torrentima, nema adekvatnih prijevoda na hrvatski jezik. Naši istoÄŤni susjedi naprave prijevod u roku odmah i skroz štima. Još se jednom ispriÄŤavam ako sam otvorija temu koja već postoji ili je sliÄŤna ovoj!

Vidi...

Imaš nekoliko softverskih rešenja za prevođenje sa IstočnoSusedskog jezika
na Zapadnosusedski !

ovak bi ti ti programi preveli...
(Imaš nekoliko softverskih rešenja za prevođenje sa Istočnokomšijskog jezika na ZapadnoKomšijski !)

Malo pretraži po forumu, i naći ćeš već kako se zovu programi i odakle da skineš.

Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2008 u 02:00

evo gledam filmove koje upravo prevadite i samo je 1 iz 2008 godine. zanima me po kojem principu odabirete filmove.

Prevodjenje ovde ti je na dobrovoljnoj bazi.Znaci za koji su prevodioci film zainteresovani taj i prevode,i svojom nesebicnoscu ga kace na sajt   

-------------

Objavio: luka0037
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2008 u 02:04
istocno od bahreina sta je

moram pod hitno da obnovim geografiju i snalazenje u prirodi ,godovi severnjace citanje mape jer ti ja ovo nis ne razumem

-------------

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2008 u 13:18
   Ma ja sam ti u Sitrah; Bahrein na privremenom radu (tu su uglavnom hrvatski radnici),a istočno ti je Qatar u Ar Rayyan su većinom Srbi. tako kako god okreneš i di god jesi nama Hrvatima Srbi su uvjek istočni susjedi

-------------
PRO PATRIA

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk