Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 'Ocu dva titla...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

'Ocu dva titla...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 'Ocu dva titla...
    Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 20:34
Je l' ima neko ova dva titla:

Shredderman Rules (2007) i

Dracula's Curse (2006)????
deUs eSt hOMo
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 20:53
Kuda ide ovaj svijet kada translatori traže titlove?  smile117 Da parafraziram jednog mog poznanika: "Ajde radite nešto, prevodite malo." smile42 Ljudi čekaju "Hancocka" i ostale novitete, a ne neke drakule. Ljudi zaduženi za prevođenje se samo zajCensoredsmile91.
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 20:57
Sramota!!! Mislim stvarno ti prevodioci...LOL Ajd' sad da vidimo ko ce da priskoci u pomoc kolegi prevodiocu da skine 2 filma sa harda...LOL Dobice kao nagradu: VELIKO HVALA!!!
deUs eSt hOMo
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 21:01
cek da ti vidi vederka pa ima da i tebe posalje da procitas pravila

rado bi sad uzo da se zajebavam sa onim crtacem koji si okacio ali preseljenje je pocelo pa sam mrtav idem da gledam betmena da vidim de sam sve izmasio prevod

Ažurirao luka0037 - 06.Srpanj/Jul.2008 u 21:02

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 21:03
Originalno postovano od strane bArCaFaN bArCaFaN piše:

Je l' ima neko ova dva titla: Shredderman Rules (2007) iDracula's Curse (2006)????

Pa zar ga nema na sajtu?

Mislim da ga ja imam ali treba pronaci disk...

Pa evoga:

http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx-subtitles/download/draculas_curse/8399.aspx

Jao kolega....

Ažurirao Dr Dragan - 06.Srpanj/Jul.2008 u 21:06
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 21:18
Da, ali to nije prevod za taj film uopste, vec za onaj iz 2002 http://www.imdb.com/title/tt0287846/ samo sto to nigde ne pise... Skinuo sam taj titl jos pre 100 godina i nema veze sa ovim filmom. To bi trebalo prepraviti da se ljudi ne zeznu kao ja.
deUs eSt hOMo
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 21:19
Ajd potrazicu taj film kod mene mislim da ga imam sa prevodom,pa ako imam kacim   
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 21:20
E super, hvala ti unapred!
deUs eSt hOMo
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 21:30
U pravu si i moj je za tu staru verziju iz (2002)    

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 21:44
Nema veze, nacicemo vec... Hvala na pokusaju! Wink
deUs eSt hOMo
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 23:04
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

cek da ti vidi vederka pa ima da i tebe posalje da procitas pravila

sad cu da ubacim novo pravilo, prevodiocima zabranjeno trazenje prevoda

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2008 u 02:23
Samo da kažem da sam ispravio naslov filma..... Sad više nema zabune, bar ne za taj film....
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2008 u 02:32
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Samo da kažem da sam ispravio naslov filma..... Sad više nema zabune, bar ne za taj film....

Svaka ti cast, ja sam to napomenuo jos pre par meseci u "brisanjima titlova" ali niko nista nije preduzeo povodom toga... Bolje i sad nego nikad...Wink
deUs eSt hOMo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2008 u 02:44
Izvini, ali izgleda da sam to prrevideo....
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2008 u 02:59
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Izvini, ali izgleda da sam to prrevideo....

Ma nema veze, zato sto je lik upload-ovao titl pod imenom "Dracula's Curse" a film se originalno zove Dracula (2002), a to mu je drugi naziv, pa je bilo tesko provaliti o cemu se radi jer nije napisao pored titla godinu. Tek kada sam skinuo film, video sam da titl nema veze sa tim filmom i prijavio da se obrise...Ali, eto, na srecu nisi ga obrisao posto je to jedini titl za taj film na netu...A ovaj drugi cemo vec nekako prevesti...
deUs eSt hOMo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.