| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Online prevodioc |
Odgovori
|
| Korisnik | |
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Online prevodiocObjavljeno: 14.Lipanj/Jun.2008 u 14:33 |
|
Opet nisam siguran postam li na pravom mjestu, no razgledajući sobe, logično mi je bilo da to bude ovdje. Evo linka do Online prevodiova (nužna registracija), a ima puno jezika- parova, te može bit od pomoći pri prevođenju titlova. (Naime, jedan sam takav i napravio prevodeći sa španskog na engleski, pa na naš, jes' da je potrajalo, no bila mi je frka. Film je Storm of the Century (vredi ga pogledati, vrag lično na djelu) a možete ih skinuti sa
To mi je bio prvi i ovo nije nikakva reklama) http://imtranslator.com/default.asp Nadam se da će koristit. Ažurirao suadnovic - 14.Lipanj/Jun.2008 u 22:41 |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2008 u 17:18 |
|
translate between English, French, German, Italian, Portuguese, Russian, Spanish languages. nema ga srpski ili ja nisam nasao
po meni za sad za pomoc oko prevoda posao vrsi babilon i yu recnik za babilon nema reganja i u par klika se resava sve isto |
|
![]() |
|
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2008 u 22:24 |
Koju verziju koristiš? No nisam siguran je li on bezbedan za koriščenje zbog adware-a. Imao sam gadnih problema kad mi se jedan "zakovao" u IE, i znam da je bilo frke na Web-u baš oko Babilon-a, no ne mogu bit posve siguran je li on krivac. Ažurirao suadnovic - 14.Lipanj/Jun.2008 u 22:29 |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2008 u 23:16 |
|
koristim sedmicu i zasad je ok
|
|
![]() |
|
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2008 u 21:32 |
|
Neznam je li tko probao
http://imtranslator.com/default.asp ima jako prijatan interfejs; juÄÂer sam sa Å¡panskog preveo na engleski titlove za Speed Racer dok sam skidao neki film, jako je dug (1292 linije) ali ide, po 5 linija da ga ne opteretim previÅ¡e, i bilo je gotovo za oko 2 sata, prije okonÄÂanja downloada. Kako unosim iz Notpeda, tako isto ostaje, jedino zamjenjuje Å¡panski engleskim. Nažalost o Å¡panskom jeziku neznam baÅ¡ niÅ¡ta, te prevedene linije nisu u redu, na poÄÂetku su pretpostavljam upitne rijeÄÂi koje nisam dirao, te ako to administrator dopusti, mogu okaÄÂit Zip ovdje da ga skupa sa nekim zavrÅ¡imo. Prijevod sa engleskog će ići vrlo brzo, jer je imtranslator dosta pametan i trudi se oÄÂuvat gramatiÄÂki ispravnu reÄÂenicu, a konverzacija u filmu je dosta jednostavna. Pored toga ima joÅ¡ i drugih opcija, tako da ga zaista vrijedi koristit jer ima puno jezika parova, dosta je brz, a prevoÄ‘enje je gotovo automatsko. Neznam je li priliÄÂno (da se tko ne naljuti), mogu postat sitan tut za korišćenje, no treba mi se reć u kojoj sobi. Ažurirao suadnovic - 16.Lipanj/Jun.2008 u 21:36 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |