Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ima li neko ove titlove?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ima li neko ove titlove?

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ima li neko ove titlove?
    Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2008 u 13:20
NA BILO KOM JEZIKU ! ! !

Zombie vs Ninja
Bodysnatchers
Rudolph the red nosed raindeer
War of the dead
Manequin on the move
Rhinestone

HVALA UNAPRED!

Ažurirao cudak_31177 - 06.Ožujak/Mar.2008 u 11:34
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2008 u 16:25
My Blueberry Nights imas na sajtu...Vreme ti je da malo odmoris...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2008 u 21:55
Nisam ja umoran... ja sam jedva živ, a žena mi kaže da sam se i izobličio. Ok, "Blueberry Nights" reseno. Ima li jos nesto da ne umem da otkucam kako treba?
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2008 u 23:37
Engleski titl za Iron Eagle (1986) sam postavila na sajt,
posto film nemam, ne znam da li je pravi.
Za The Boys from County Clare sam nasla danske, svedske
i spanjolske titlove, ako ti koji moze posluziti javi,
poslacu ti.
Za film Allan Quatermain and the lost city of gold (1987)
sam nasla neki titl, nemogu odgonetnuti je li rumunjski ili bugarski,
takodjer ti mogu poslat u mailu ako zelis.

Za ostale filmove nemogu naci titl ni na jednom jeziku.
Hvala na prevodima   
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2008 u 23:51
Svi mogu da posluže. Ti filmovi se prevode "na slušanje", i egzotični titlovi mi trebaju samo zbog već postavljenog vremena. Inače, nije da ne znam da napravim novi titl, ali mi je ta muka veća od bilo koje. Hvala ti na trudu.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2008 u 00:28
ima Firewalker na Finskom
Allan Quatermain and the lost city of gold poljski
iron eagle 1 i 3 Engleski prevod
Night of the demons 2 spanski

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2008 u 00:35
E super, salji mi na e-mail "Firewalker" i "Night of the demons 2".
   KNEGINJA I ACAN - ZAKON ! ! !
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2008 u 00:43
House 2: The Second Story portugalski
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2008 u 00:44
saljem ti sve u rar-u na mail,pa ti vidi sta ti treba.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2008 u 10:47
Nema na cemu,hvala i tebi sto prevodis

- Armin van Buuren

Na vrh
tonihair View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonihair Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2008 u 18:08

Ako ti je titl za film Allan Quatermain and the lost city of gold na bugarskom posalji ga meni ja cu probati da ga prevedem.

two beer or cela GAJBA Beer ??????
Na vrh
tonihair View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonihair Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2008 u 18:13
I jos nesto sto nema veze sa titlovima.Molicu administratore (ili neko drugi) da mi iz "Lokacija" izbrisu ONO Former Yugoslav Republic Of Macedonia jer se moja zemlja zove SAMO "M A C E D O N I A"(MAKEDONIJA), jer su i Srbija i Hrvatska Bivse Ju Republike pa ih niko tako ne zove.
HVALA!!!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2008 u 18:51
Ma u pravu si ti. Ali ja bih sve ex-yu zemlje objedinio, i nazvao "Former somethin something mambo jambo". Mozda bi ljudi onda ukontali koliko je sve to nebitno. Ali, postujem tvoju zelju. A što se tiče titla, posalji mi mail adresu na pm. Mislim da ovo jeste bugarski.
Na vrh
tonihair View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonihair Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2008 u 19:48
Ja cu pokusati da prevedem taj film na "Srpskohrvatskom" ali mislim da bi ga neko nakon toga neko trebao "doterati" pa da bude ili na srpskom ili na hrvatskom jer mislim da cu ja malo pomesati ta dva jezika jer sam u skoli ucio "srpskohrvatski" unapred se izvinjam zbog toga
Na vrh
tonihair View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonihair Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2008 u 19:55
Sorry Cudak titl je na Rumunjskom ne mogu pomoci ali ako imate neki titl na Bugarskom rado cu pomoci
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2008 u 20:20
Ma nema veze. Mlatiću ja onako, na slušanje. Hvala ti u svakom slučaju.
Na vrh
micch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj micch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2008 u 21:07
Trebaju i titlovi za sledece filmove..
-Petes Dragon 1977
-Pirates of the Ghost Island
-Nightmar City
-Tales from the dark side
Unapred hvala svim dobrim ljudima...

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2008 u 22:11
Originalno postovano od strane micch micch piše:

Trebaju i titlovi za sledece filmove..-Petes Dragon 1977-Pirates of the Ghost Island-Nightmar City-Tales from the dark sideUnapred hvala svim dobrim ljudima...

Imas za neke na sajtu,proveri u pretrazivacu.Npr.
http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=Tales+from+the+dark+side&language=
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2008 u 22:41
Svi postovi u vezi programa SYSTRAN premešteni u novu temu:
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=17631
Na vrh
robert-st1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robert-st1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2008 u 12:48
ima li tko titl za novog asterixa??
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,563 sekundi.