Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Becket titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Becket titl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
witch View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj witch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Becket titl
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 11:45
Skinula sam legendarnog Becket-a, nema subtitla ni srpskog ni hrvatskog. Molim ako neko ima bilo kakvo obavestenje, da mi posalje link, etc.
ja mogu da ga prevedem, ALI NE ZNAM KAKO TO IDE!
NOVA SAM U CHITAVOJ PRICI, i oko skidanja sa Neta, a o programima za prevod, ne znam nista.
Pogledacu forum, oko programa za subtitlove, mozda cu moci da postavim nesto i ja.
Hvala na pomoci!!!
Tetka domacicaStar
witch
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 16:32
Nadam se da će ti neki od ovih naših prevodioca pomoći...
Veliki pozdrav i dobrodošla....
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 18:27
Sve sto ti je potrebno za prevodjenje filmova, jeste:
1) dobra volja i strpljenje;
2) solidno poznavanje jezika ili neki dobar recnik (za prevodjenje sa engleskog, preporucujem MOrton Benson i Yu-recnik Predraga Vujica... Ovoga drugog mogu da ti posaljem e-mailom);
3) dobro bi bilo da imas film koji prevodis, a ne samo titl, pa da mozes da pratis i sliku;
4) program Subtitle Workshop, da podesis vremena kad zavrsis sa prevodjenjem... Program mozes da skines sa neta, a takodje mogu da ti ga posaljem mailom, ako se ne snadjes... Tutorijal za koriscenje programa imas ovde:

Darije, da ako sam nesto zaboravio, pomazi, dodaj...Wink
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 18:38
Mis'im  š'a  reći......(dodati)
Kao što vidiš Tetka domacice, to je to.... pa ako si voljna.....
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 18:39
P.S. Zaboravih (i ja i darije...): kad zavrsis sa prevodom, treba ga uploadovati, ali to je vec lekcija br. 2. O tome cemo kad zavrsis, ni to nije puno tesko...
Na vrh
witch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj witch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 22:44
smile73Hvala, hvala!!
Film naravno imam, eng govorim, Oxford recnik koristim, he, he. na flat-u sam od 28. decembra pa mi treba malo vremena za novotarije ovoga tipa. HVALA!
Programe cu downloadovati, i krecem... od mene mozete ocekivati documentaries @ classics. S'a reci, movie fan!
tetka domacica
witch
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2008 u 00:03
Odlično teto, samo polako....Imaš našu podršku i neophodnu pomoć, ako ti uopšte i bude trebala....
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2008 u 00:32
Tetka, ne slusaj ga, mlad je decko, ne zna sta govori... Nemoj polako, nego navali!!! Zatreba li ti bilo sta, samo jauci...
Cika-Jova...
Na vrh
witch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj witch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2008 u 22:04
navalila bih ja, eee, Cika Jovo, nego slabo nesto...
Tetka domacica
witch
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 16:41
Originalno postovano od strane witch witch piše:

navalila bih ja, eee, Cika Jovo, nego slabo nesto...
Tetka domacica
Pa... Je l' to jauces???
Je l' treba neka pomoc...?

Na vrh
witch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj witch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2008 u 16:47
AUUUUU, KAKO DA NE!
Jel to ona stara:" Baba, kako zavija vuk????"
Tetka domacicasmile47
witch
Na vrh
horn View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj horn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2008 u 00:42
Ovo je link gde mozes da skines titl na ENGLESKOM jeziku http://www.titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=becket&language=        DOVOLJNO je da samo prekucas Engleske reci sa nasim recima i posle toga da odes na SAVE,na taj nacin ces dobiti domaci TITL.VREME ISPRED TEKSTA NISTA NE DIRAS,SVE OSTAJE ISTO.Ako uspes da se snadjes posalji mi titl jer je i meni potreban, moj e-mail je paracingoran.r@gmail.com HVALA UNAPRED.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.