Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc oko jednog filma
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc oko jednog filma

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
matrix00 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matrix00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc oko jednog filma
    Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 12:54
    Skinuo sam film For Whom The Bell Tolls na 1 Cd - u je i sad nemogu naci nigdje titlove na srpskom hvratskom ili bosanskom za taj film, nasao sam samo na srpskom ali namjenjen je za 2 cd, pa mi ne odgovara.
Dali mi netko moze poslati titlove za 1 CD toga filma na jedan od gore navedenih jezika, hvala

Ažurirao matrix00 - 08.Studeni/Nov.2007 u 12:56
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 14:11
Kolega, nema potrebe da otvaras nekoliko tema za istu potraznju titla.
To sto si nasao na 2cda mozes lako da spojis sa programom "Subtitle Workshop" a ovde imas i uputstvo kako to da uradis:

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=10704

Pozdrav i dobro dosao na forum ,,,

Na vrh
matrix00 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matrix00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 19:36
    Hvala na savjetu i sve to, skinuo sam titl sa 2 CD - a i kad pocne film prijevod mi je krenuo a oni jos nisu nista poceli pricati ili ti pokazani tekst nije se ni pojavio, a vec je preveden kako da uskladim vrijeme dali postoji neki program za to ?
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 19:44
Originalno postovano od strane matrix00 matrix00 piše:

Hvala na savjetu i sve to, skinuo sam titl sa 2 CD - a i kad pocne film prijevod mi je krenuo a oni jos nisu nista poceli pricati ili ti pokazani tekst nije se ni pojavio, a vec je preveden kako da uskladim vrijeme dali postoji neki program za to ?

Kolega, pa napisao sam ti gore sve sta i kako da uradis. Jel nisi video ili sta? Big smile

Pozdrav! Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,254 sekundi.