Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - This is England
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

This is England

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
tolkki View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tolkki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: This is England
    Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2007 u 15:18
Ako ima ko titlove, bi ga zamolio
Moze hrvatski ili slovenski
hvala
mail:
gabrilovic
Na vrh
prko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 14:59
i meni treba hrvatski ili srpski...samo sam našao makedonski...neka šalje na nicky-man@net.hr
Šta gledaš?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 15:20
Pa jel toliko na razumeš makedonski, da ne možeš prosto da prekucaš tekst!!!???? Ima par ljudi iz Makedonije ovde, pa će ti pomoći oko reči koje ne znaš... Zato SW "u šake" i za par sati imaš prevod... pis of kejk...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 15:23
Sta treba da podesim na kompu da bi mi se video makedonski tekst? Vidim samo neke kuke.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 15:47
To ti je ćirilica, znači, namesti player na CIRILIC.

Ažurirao darije - 04.Kolovoz/Aug.2007 u 15:49
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 15:51
Jesam skinuo titl. Ne treba mi u playeru ne zam makedonski. nego sam hteo da mi jedan ortak pomogne da prepravimo i otvorio u notepadu i samo ovo se vidi

00:04:18,120 --> 00:04:22,750
Ïîñëåäåí äåí îä ó÷èëèøíàòà ãîäèíà
3
00:05:21,560 --> 00:05:23,676
Óáàâè ïàíòàëîíè! -Îäåáè!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 16:00
haha, jel ti se sviđa potpis? Možeš ti to da promeniš, ja sam ti onako baš to stavio....

U notepad-u verovatno nećeš moći da dobiješ ćirilcu, čak i kad podesiš Format -> Font -> Cyrilic. Ubaci prevod u SW i tamo podesi Cyrilic, pa ćeš lepo videti tekst.... i moći da ga prekucaš.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 16:20
super je potpis! LOLLOLLOL
Vidim u SW normalnu cirilicu. OK
Na vrh
prko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2007 u 20:34
ali ja neznam čirilicu!!!! može netko iz makedonije prevesti na latinicu??? ili bilo tko???!!!
Šta gledaš?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2007 u 21:51
.Ja znam cirilicu ali ne znam makedonski!! Cry
Trebao bi mi makedonac koji zna srpski da prevede delove koje ne razumem!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 01:24
Originalno postovano od strane prko prko piše:

ali ja neznam čirilicu!!!! može netko iz makedonije prevesti na latinicu??? ili bilo tko???!!!

Ma lako ću ti ja prebaciti titl na latinicu, ali šta sa njim dalje...?
Na vrh
prko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 10:55
kak to misliš "šta sa njim dalje"??
Šta gledaš?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 11:09
Pa i dalje će biti na makedonskom!!! Doduše ispisan - latinicom!!!
E sad, možda ti razumeš makedonski???
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 16:18
Dali neko mene cita ili treba da povecam font?
Rado cu prevesti titl sa makedonskog onoliko koliko to obican Srbin moze.
IMA LI NA FORUMU NEKO KO POZNAJE SRPSKI I MAKEDONSKI U TOLIKOJ MERI DA PREVEDE DVADESETAK REČENICA KOJE NE RAZUMEM?
Ako ima neko takav neka se javi. ako nema, opet dobro.

Darije mi je pomogao oko softvera pa bi hteo da mu se oduzim Wink

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 16:31
Momče Makedonče  prevedi...... LOL

neznam koga bi ti preporucio neznam nokog iz Makedonije
jel ima kakv translator ili rijecnik online
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 17:18
Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

jel ima kakv translator ili rijecnik online

Ma kakav translator sa makedonskog, ajde...Ouch
Kad gledam po nickovima ima ih dosta makedoncite na  forumu. izgleda nisu za saradnju . Cry
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 19:20
Originalno postovano od strane panonski govnar panonski govnar piše:

IMA LI NA FORUMU NEKO KO POZNAJE SRPSKI I MAKEDONSKI U TOLIKOJ MERI DA PREVEDE DVADESETAK REČENICA KOJE NE RAZUMEM?Ako ima neko takav neka se javi.

Ma ima par ljudi. To Deki zna bolje(pitaću ga) ili neko od prevodioca. Javiće se...Star
Citiraj Darije mi je pomogao oko softvera pa bi hteo da mu se oduzim Wink

Ma taman poslaSmile... I drugi put ako ti nešto bude trebalo - tu sam....Wink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 20:30
@ panonski govnar: Kolega batistuta je Makedonac, pa uskoro možeš očekivati pomoć....
Na vrh
prko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 22:04
znači vi ćete ga prevesti na srpski?!
super!!!
Šta gledaš?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 22:26
Ja sam zapoceo prevod na srpski  a darije neka javi batistuti da svrati na forum.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,251 sekundi.