Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - potreban prevod sa eng na srp
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

potreban prevod sa eng na srp

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
psytrance View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj psytrance Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: potreban prevod sa eng na srp
    Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2007 u 16:25
    http://www.divx-titlovi.com/FRACTURE_2007_DVDRIP_XVID-DIAMOND-32733.aspx
Proteban prevod ovog titla sa eng na srp ili hr...Pa ko je zainteresovan....Unapred Hvala!!!
    titl se pojavio tako da samo jos film da odgledam i...

Ažurirao psytrance - 02.Kolovoz/Aug.2007 u 18:03
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2007 u 17:48
svima potreban ex yu titl
i meni

i zelio bi da bude  potuno preveden svaka riječ normalno pravopisno, da ima đščćž i veliko i malo slovo    hvala puno

bit ce stari kad bude, vidjet ces na uploudu

Na vrh
psytrance View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj psytrance Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2007 u 18:02
evo titl se pojavio na upload i naravno ja sam skinuo,titl je OK...Ostaje mi samo da odgledam film... :)
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2007 u 18:02
http://www.divx-titlovi.com/FRACTURE_DVDRIP_XVID-DIAMOND-32841.aspx  jap

Na vrh
psytrance View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj psytrance Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2007 u 18:04
    axa skinuo sam
Na vrh
psytrance View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj psytrance Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2007 u 18:07
Transformers[2007].TS.Eng.DivX-LTT
jos kad bi uspeo da nadjem ovaj titl !!! :)
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2007 u 20:44
pa ustimaj postojeci nevidim za to izdanje nigdije
Na vrh
psytrance View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj psytrance Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2007 u 10:45
    ne odgovara negde kasni 5sec,negde cak i do 80sec,odgovara mi prevod za cd1 ali imam onda prevod do pola filma...Kako da ustimam da titl cd2 krene tamo od polovine filma???
Na vrh
psytrance View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj psytrance Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2007 u 11:23
Uspeo sam,nekako sa s.workshop sam ga spojio,uskladio...Uglavnom vazno je da radi kako treba!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.