Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Molim za pomoc!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Molim za pomoc!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
deathangel View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Molim za pomoc!
    Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2007 u 21:52
Znam da postoji opcija ali ne znam kako se to odradjuje.
Naime,kada hocu da odredim jednu velicinu fonta na titlu i da taj font bude stalno.Vidjao sam takve titlove,znam da se pre pocetka titla u textualni(srrt.sub.txt)dokument ukucava nesto kao : font = 24(bezveze lupam broj)ali ne znam kako se to tacno radi.Ajte neko ako zna da mi objasni.
Hvala.
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2007 u 22:59
odes u opcije player-a u kom gledas divx filmove i tu postavis font i font size na zeljene vrednosti. takodje stavis central european code page da bi video ŠĐĆČŽ...

nema to veze brate sa ukucavanjem bilo cega u titl... to si video u config fajlu nekog playera koji je bio na cd-u sa filmom (koriscen za autorun...)
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2007 u 23:36
Nisi me skontao.U samom titlu ukucam font = 24 ili tako nesto(pre samog pocetka titla) i tako ide titl na svakom playeru(taj font koji stavim).
Za podesavanja u playeru znam.Ovo je pisanje u samom titlu.
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2007 u 12:47
To je do softvera za prevodjenje, ne SW nego neki drugi.
Isto mozes da ubacis opciju an pocetku filma u kojoj ce biti linija "Color" i stavis zutu boju i svima ce se prikazivati ta boja i jos ima nekih opcija.
Znaci, to radi drugi softver za titlovanje.

Ažurirao pejafor3 - 03.Srpanj/Jul.2007 u 12:48
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2007 u 16:36
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

To je do softvera za prevodjenje, ne SW nego neki drugi.
Isto mozes da ubacis opciju an pocetku filma u kojoj ce biti linija "Color" i stavis zutu boju i svima ce se prikazivati ta boja i jos ima nekih opcija.
Znaci, to radi drugi softver za titlovanje.

Koji je to softver??
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2007 u 20:21
Ubi me ako znam. Potrazi ovde preko search-a, pre mesec dana sam imao takav titl i nisam mogao nikako da ukinem te opcije (sa Prijevoda Online, prevod za Sopranose 6 sezona, tamo ces videti sta pise u zaglavlju titla) stoji tahoma i zuta boja, i ne moze da se izmeni nikako.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,898 sekundi.