Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kad imam dvojne titlove?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kad imam dvojne titlove?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cff noir View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cff noir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kad imam dvojne titlove?
    Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 13:06

Imam film u jednom komadu i titlove u dva djela, postoji li mogućnost da gledam film, a da nisam dežurna za tipkovnicom Wink ?
we have decided not to die
Na vrh
fincher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fincher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 13:12
Spoji ih u subtitle workshopu. ima negde na forumu opisano kako se to radi. potrazi
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 13:19
Pa ni novijeg clana a ni veceg problema.
Prvo sa trazenjem tiltova sad sa titlom

Pretrazi ovaj forum (imas gore "lupu" i ukucaj subtitle workshop, malo se pomuci) dobices gomilu odgovora o subtile workshopu (koji ti treba za spajanje titla)i kako da spojis titl iz dva dela u jedan.

A imam neki gadan osecaj da titl sa kojim ti imas problema vec postoji ovde na sajtu za 1CD.

Na vrh
cff noir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cff noir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 14:52
Nisam nova, već sam shvatila da skraćujem vrijeme pitajući nekog tko bolje zna od mene riješiti moj problem. Tako to funkcionira.
Stvar je kad ti jednom krene onda ti krene...

Super, sad još ne znam ni tražiti titlove, genijalno saznanje. Nema, azijska kinematografija malo tangira prevodioce.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 14:59
Koji ti je film u pitanju?
A ako imaš problem sa tim prevodom, sredićemo to, javi se na PM.
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 15:54
Pa sama/sam si rekao u drugom topicu da imas problema sa trazenjem titlova. Znaci niko ne kaze da ti ne znas da trazis nego je problem u tvom pretrazivacu.

Evo ti resenja. Skini Subtilte Workshop. Imas opciju Join subtitles. U principu nije tesko. Probaj malo da se igras. Ako ti opet ne bude islo, ostavi poruku pa ce te neko detaljno uputiti.

Na vrh
sanjana View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sanjana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 20:20
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

Pa sama/sam si rekao u drugom topicu da imas problema sa trazenjem titlova. Znaci niko ne kaze da ti ne znas da trazis nego je problem u tvom pretrazivacu.

Pridruzujem se clanovima kojima ne radi (ili vrlo slabo radi pretraga). Sigurno nije do mojih pretrazivaca, imam ih 4, svi rade za 5. Do pre nedelju dana sve je bilo OK Cry
Moze li neko da to popravi?
Na vrh
cff noir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cff noir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2007 u 11:33
Meni radi :)

Pronašla sam titlove u jednom djelu. Naravno ne na ovom site-u.
Bilo bi super da postoji prijevod, Ying Yang na ovom site-u.

Chung king express, u originalu. Iako svi pišu Chungking express.
Zaboravila sam reći, potpisao Kar Wai Wong.
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2007 u 12:26
Pa probaj da okacis taj titl, cisto da vidis da li ti radi upload ako ti ne radi dobro pretrazivanje. Obicno dosta korisnika ima problema sa uploadom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.