Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Uncut
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Uncut

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
navojec View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Uncut
    Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 23:27
    Ajd darije ili neki expert.
Imam običan film (avi) a titl za uncut verziju. jel moguce to dvoje uskladit? Sto je opce uncut verzija?

tigre, tigre, tamni sjaju...
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 23:29
to ti je produzena verzija, znaci vise filma nego obicna verzija koja je bila u kinima ili na tv
i ne nije moguce uskladiti titlove za obicnu verziju sa filmom koji je uncut jer fali linija, tj. fali titlova

:edit:
krivo sam shvatio, moguce je namjestit titlo, ali moras rucno brisati titlove koji su visak i onda uskladit vremena

Ažurirao Sentinel - 21.Travanj/Apr.2007 u 23:31
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 23:35
Hm, koji film?
Teško ćeš ta dva uskladiti jer su u prevodu obuhvaćene neke scene koje ti u .avi-ju nemaš....
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 00:27
    Darije, vidim to. Ima puno teksta kojeg nema u filmu. Sentinel, ponovi mi: moram ići red po red, bacat van višak teksta te uskladjivat vremena? Auhh.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 00:40

Bas tako, red po red........
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 00:45
Ma to je smor...Koji je film u pitanju?
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 01:46
   jedan nepoznat Chabrol iz 57 ili 59. A double tour. Ima samo engl titl za uncut verziju. a film je francuski. sto mogu radit? red po red to je ogromno    

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 02:03
Jesi li stavio dotični titl, tamo u potražnju?

A ništa, zasuci rukave i samo hrabro....LOL
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 02:09
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Jesi li stavio dotični titl, tamo u potražnju?

Nisam. Mislio sam da cu sredit engleski. nisam znao sto je uncut.
Budem sad stavio na trazenje

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 02:11
Ajd, to ti je pametno.... 
Na vrh
ZOX. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZOX. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 13:24
eh, a ja imam saw 2 uncut verziju, a nigdje titla za to..
People use a Mac because they want to,
Windows because they have to. Anonymus
Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 13:31
imas na podnapisima odlican engleski za uncut. ako ti sta znaci.
Na vrh
ZOX. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZOX. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 22:38
toga mi ne želi otvorit ni bs ni subtitle workshop... izlgeda da mi nema druge nego skinuti normalnu verziju filma.
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 00:29
Originalno postovano od strane ZOX. ZOX. piše:

toga mi ne želi otvorit ni bs ni subtitle workshop... izlgeda da mi nema druge nego skinuti normalnu verziju filma.

@ZOX, isti lik je radio slovenacki i engleski prijevod. Slovenacki je ispravan.
Release: Saw.II.2005.UNCUT.DVDRip.XviD-SAiNTS
Mozda mozes sredit i engleski.

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 08:43
Originalno postovano od strane ZOX. ZOX. piše:

eh, a ja imam saw 2 uncut verziju, a nigdje titla za to..

Mislim da ja imam uncut verziju i da sam ga gledao s titlom...ne garantiram, ali pogledat ću kad dođem doma pa ti se javim ako imam titl.

Na vrh
ZOX. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZOX. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 21:06
dngy to bi bilo super :)

@navojec budem sad pogledao, tnx.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2007 u 10:06
Na žalost 0 bodova, zabrijao sam da se radi o drugom djelu, ali ja imam treći dio uncut..
Sorry na cimu.
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2007 u 17:10
Iz licnog iskustva...
U Subtitle Workshop-u

1. Uskladi makar pocetak filma da se slaze sa titlom (podesi obavezno FPS i prvu recenicu i tu vec imas 10-ak minuta OK prevoda dok ne dodje neka kraca/duza scena nego u obicnom filmu).

2. Kad se desinhronizuje prevod, selektujes samo ostatak prevoda koji se ne slaze i mrdnes ga koliko je potrebno CTRL+D (ides na for selected subtitles) i opet ces dobiti jedno 10-ak minuta sl*ganja pa sve ispocetka.

Jednostavnije ti je ovako nego da pratis liniju po liniju i menjas tajminge. U principu u UNCUT verzijama i nema bas toliko razlike osim sto su neke (ne sve) scene duze/krace u filmu...
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2007 u 19:01
Uskladio sam 17 minuta. iza toga ide scena bez teksta gdje se belmondo vozi u autu, a preko nje ide (u tomu uncut titlu) dijalog sina sa sobaricom iz scene koje nema u mojoj verziji filma. Preglupo mi je kaj pricaju francuski.
Theacid, trebam neakav titl njemacki spanjolski kajgod sa svakim bi uspio samo francuski ne kuzim nis

Na vrh
ZOX. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZOX. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2007 u 19:55
ma znam se ja služit SWom, inače ja sam radio HR prijevod za njega ;)
sad ćete me popljuvat da neke stvari nisu dobro prevedene :)
ali nemam vremena za to pa sam išao kraćim putem..
ali skinuo sam noćas normalnu verziju, jer ovaj mjesec imam još flat..
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.