Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Letters from Iwo Jima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Letters from Iwo Jima

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
shegy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shegy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Letters from Iwo Jima
    Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 13:05
Pa kad će više taj prijevod za ovaj film? Ima samo kineski na cilom internetu.....Morat ću otet nekog kineza da mi ga prevede....
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 13:17
ako ti se toliko zuri, ne prosi okolo nego slusalice na usi i prevodi...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 16:01
skini si najnoviju cam verziju s titlovima, i onda pričekaj screener verziju

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 21:59
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

skini si najnoviju cam verziju s titlovima, i onda pričekaj screener verziju

ovo ne kužim ConfusedConfused
Hajduk živi vječno
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 23:12
ni ja... hehehehe

- da se ispravim: ili skini odmah sada novu cam verziju koja ima titlove na sebi, ili čekaj dok izađe screener verzija filma (screener ima titlove)

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 23:13
i btw; naravno, engleski titl

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 08:39
Screener se pojavio. Barem tako pise, sad cu da skinem sample pa da vidim,mada sumnjam. Imam resenje....idem veceras ili sutra u Sava Centar pa cu da prepisem prevod.ClapWink

Ažurirao klaki - 27.Veljaca/Feb.2007 u 08:44
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
toshapn View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toshapn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 02:06
Nasao sam prevod za ovu verziju filma koju imam,u pitanju je snimak iz bioskopa,ali zacudo,odlicni su i slika i ton,a provalio sam da je iz bioskopa zato sto se pojavljuju one crne tackice u gornjem desnom uglu koje su znak kinooperateru da pusti drugu rolnu,ali avaj,iako savrseno odgovara titl filmu,na Portugalskom jeziku je.BTW skinut je na opensubtitles
Nadam se da ce uskoro da se pojavi neki dobar prevod
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 14:39
Neki pametnjakovic je i ovde okacio tzv "engleski titl Letters From Iwo Jima (2006)" koji nikakve veze nema sa doticnim filmom. Da je taj makar otvorio fajl, video bi da su svi likovi sa anglosaksonskim imenima, nigde ni jednog Japanca. Valjda je opstepoznato da se ovaj film bavi japanskim vidjenjem bitke za Iwo Jima-u, znaci sta, tu mora da ima i neki Saigo i sl. Ne mogu da verujem...
Na vrh
cizmas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 14:56
EVO linka sa kojeg sam skinuo prevod LEPO PISE DA JE TO TAJ PREVOD
pa izvolite pogledati...

IMAO SAM NAJBOLJE NAMERE i nisam zasluzio da me neko naziva 'pametnjakovicem'

Ja neznam engleski pa nisam mogao da proverim da li je to BAS taj prevod
ALI TAKO PISE NA TOM SAJTU i ja sam poverovao...

Cizmas
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 15:11
OK ljudi, cizmas nije znao, neko od admina ce to obrisati nema potrebe za vredjanjem

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 16:11
Dobro, izvinjavam se Cizmasu, Cizmas je OK lik, minuli rad mu je za svaki respekt. Ali definitivno poludim kad vidim sta sve pojedini kace bez ikakvog uvida i provere. A o svrsi kojekakvih titlova na svahiliju i sl., to bolje da ne pricam.
Na vrh
shegy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shegy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 19:34
A stvarno ću se načekat....prijevodi koje san uspija nać su svi na kineskom...
da bar znam kineski lako bi preveja....al jbg.....
Na vrh
tryasin1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tryasin1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 19:18
imate titl od Letters from Iwo Jima Proper (TS) Screener na ovaj sajt uploadovan od mene ako moze neko ili vec nekoliko da mi pomogne da ga prevedemo bilo bi odlicno pozdrav

Tryasin1 (macedonia)
Na vrh
tryasin1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tryasin1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 19:27
iako sam probao 5 puta da uploadujem titl kojeg verujem da niko  i ne zna od dakle mi je (frend mi ga je dao sa neki portugal sajt.. koi sam licno proverio..... i isto sam to proverio sa avi fajlomali nikako  da ga stavim na ovaj sajt ili ne radi ili je blokiran molim vas... da neko vidi sta je problem

Na vrh
tryasin1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tryasin1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 19:31
posto izgleda da sajt ne radi... moj MSN je  tryasin1@gmail.com, ko ga hoce ili pak hoce da mi pomogne da prevedemo (sto vishe ljudi to bolje i brze) kontaktujte me....

tryasin1 (macedonia)
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 19:49
Uzeo sam da prevodim Pisma od Ive Dzima... Bice za uploadovan za dan-2...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 21:08
tryasin1 sređen ti je upload.....Wink
Na vrh
xxxking View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xxxking Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 07:06
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Uzeo sam da prevodim Pisma od Ive Dzima... Bice za uploadovan za dan-2...

jesi >?Embarrassed
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 08:54
za koji je to film prijevod za koju verziju pisam s ivo djime,jer ima jako puno verzija za skinuti tog filma,pa molim onoga tko je preveo neka kaze verziju filma
 hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.