Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Night at the Museum
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Night at the Museum

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ford012 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ford012 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Night at the Museum
    Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 19:34
Ima li neko prevod za film "Night at the Museum"? Zanima me jel neko poceo da ga prevodi, jer ako jeste da se ja ne mucim uzalud.
Gospodo draga, dobro vino treba da ispuni tri uslova.Prvo da ga ima u dovoljnoj kolicini,drugo da je primerene temperature i trece da ima gospodo ko ce to da plati!
Na vrh
eler View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 20:41
bice mozda sutra
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 01:24

evo okacen je...jedan mi dobar covijek poslao

hvala

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 02:39
ja predlazem da ko hoce da prevodi da rezervise...
barem sto se tice novih filmova
jer se ne isplati da neko utrosi 4 sata da prevede 30-40-50% filma
i onda neko uploaduje prevod (svaka cast u svakom slucaju) skinut sa piratskog CD, sto ovde nije bitno - ako je prevod korektan a cesto jeste, vec sto prvobitni prevodilac se demoralise...

Ljudi koji prevode iz hobija/izazova cesto ne mogu da prevedu tako brzo kao sto to organizovano rade prevodioci koje pirati placaju zbog prirode njihovog posla (ekskluziva, izneti film na ulice pre ostalih...)

zato sam oduvek bio da prevodioci-amateri (da ne kazem hobisti) radije prevode starije kvalitetne filmove koji su nepravedno zapostavljeni...
oni nisu interesantni piratima i njihovim prevodiocima...  a prevode za nove filmove i tako ljudi postave cim se dokopaju ulicnog CD-a (ili ako se neki prevodioc od tih piratskih smiluje pa uploaduje ovde nesto s' vremena na vreme)
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
Slinac Taliendo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slinac Taliendo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 02:56
Ma što da se demorališe? Imaćemo dva razna prevoda za isti film!
Idem sad da gleam Noč u muzeju     
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 10:18
xWolf konacno se slazem sa tobom, i ja mislim da bi to bilo super, jer i meni se desilo koji nisam bas super sa prevodjenjem da sam posle celog dana na kraju hteo da se ubijem jer je sutradan titl bio postavljen
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 10:35
super...
mislim, nisam ironican... srecan sam ako je jos jedan "prevedite mi, prevedite mi" i "nastelujte mi, podesite mi" lik zagrejao stolicu i naucio da sam podesava i steluje prevode sa svojim verzijama filmova, jos i ako krene da prevodi nesto.. puna kapa... Kamo srece kad bi svi tako uradili...

BTW, moze objasnjenje madmax... onaj prevod sto je neko postavio pod tvojim imenom za "apocalypto"... hehe nadam se da se neko zezao iako nije smesno, ali ako si ti stvarno ono prevodio, onda bolje da i ne prevodis vise... :D   pogledaj pazljivo recenice u tom "prevodu" pa ce ti biti jasno zasto to kazem

Ažurirao xW0Lf - 10.Sijecanj/Jan.2007 u 10:40
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2007 u 10:55
Apocalypto sam skinuo sa drugog sajta a posto ga nije bilo ovde a znam da su svi jurili postavio sam...

P.s. Da li neko moze da napise link ako zna za bolju verziju filma Night at the Museum od TS.XVID.VCDUS
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2007 u 12:13
čovijek... joj, deky, joj

Evil Smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.