Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PREVOĐENJE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PREVOĐENJE

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tinmar View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tinmar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PREVOĐENJE
    Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2007 u 22:44
PREVOĐENJE: Svi titlovi koje sam uploadao su full titlovi. Znači skinut engleski titl sa DVD-a i preveden kompletan. Zamolio bih svakog ozbiljnog prevodioca koji se s tim bavi iz hobija ili posla da bude toliko pošten i prevodi kompletan titl, a ne da se nekakvi šugavi titlovi koji su napravljeni prema zvuku stavljaju i potpisuju kao DVD rip titlovi. To je stvarno bezobrazluk da se jedan te isti titl nekoliko puta uploada od različitih ljudi, a u stvari je teško smeće u kojima nedostaje od 100 do 500 linija teksta i u kojima neke linije nemaju veze s mozgom, jer ih prevode ljudi koji nemaju pojma o engleskom ili ne čuju dobro jer je zvuk na tim kino ripovima koma. Ako mogu ja uz svoj posao i prevodit kako treba, siguran sam da mogu i drugi. Ovu hrpu sam uploadao sad i uploadat ću još jedno vrijeme, ali ako ne bude odziva od vas drugih prestat ću i onda nek bude samo smeće na sajtu. Pomozimo jedni drugima, jer filmova izlazi jako puno i ja ne mogu sve sam, a želim podijelit s ljudima titlove, jer ja to radim iz hobija i zabave i zato što sam veliki filmofil i skupljam filmove. Možete mi se javiti na mail: neo01013@hotmail.com, pa se možemo i dogovoriti o redoslijedu prevođenja, jer je poprilično velik.

Feast-Radi se
Idlewild-Radi se    
All the kings men-Radi se
Material girls
Mini`s first time
Little miss sunshine-Radi se
The black Dahlia
An inconvenient truth
Jackass number two
Mozart and the wale
Snakes on a plane
The last kiss
The night listener
Idiocracy-Radi se
The Illusionist
Haven
Employee of the month
The grudge 2
The texas chainsaw massacre: The beginning
Gridiron gang
The guardian
Saw 3 UNRATED
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2007 u 22:54
Nazalst tesko da ce te ti koji prevode tako, kako sam rece "sugavo" cuti. Ovde ima i takvih likova koji stavljaju potpuno pogresne prevode za neke filmove, i to ne samo jednom vec X puta. Znam da sve to jako nervira, narocito kad ti neko "ukrade" titl pa ga samo potpise, ali vec ces se navici. Kad ljudi vide da su ti prevodi OK, ostalo "smece" nece ni gledati. Lagano. Kako rece to ti je hobi, pa kao takav neka i ostane.
Vladika
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2007 u 23:07
svaka cast za titlove koje si napravio
Na vrh
scrat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scrat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 00:00
Ja ti mogu pomoći u prevođenju  nekih titlova.
Ali trenutno prevodim cijelu drugu sezonu serije "Dead like me".
Ostalo mi je još 13 epizoda (2 sam preveo i uploadao).
Kada sve to završim ako ti treba pomoć rado ću uskočiti.
Na vrh
Grunge FrEaK View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grunge FrEaK Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 01:11
E ljudi moze jedno glupo pitanje.....
ne mogu da se snadjem gde se upload-uju prevodi....

help Cry

Na vrh
rvalsorim View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rvalsorim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 04:58
Originalno postovano od strane tinmar tinmar piše:

PREVOĐENJE: Svi titlovi koje sam uploadao su full titlovi. Znači skinut engleski titl sa DVD-a i preveden kompletan. Zamolio bih svakog ozbiljnog prevodioca koji se s tim bavi iz hobija ili posla da bude toliko pošten i prevodi kompletan titl, a ne da se nekakvi šugavi titlovi koji su napravljeni prema zvuku stavljaju i potpisuju kao DVD rip titlovi. To je stvarno bezobrazluk da se jedan te isti titl nekoliko puta uploada od različitih ljudi, a u stvari je teško smeće u kojima nedostaje od 100 do 500 linija teksta i u kojima neke linije nemaju veze s mozgom, jer ih prevode ljudi koji nemaju pojma o engleskom ili ne čuju dobro jer je zvuk na tim kino ripovima koma. Ako mogu ja uz svoj posao i prevodit kako treba, siguran sam da mogu i drugi. Ovu hrpu sam uploadao sad i uploadat ću još jedno vrijeme, ali ako ne bude odziva od vas drugih prestat ću i onda nek bude samo smeće na sajtu. Pomozimo jedni drugima, jer filmova izlazi jako puno i ja ne mogu sve sam, a želim podijelit s ljudima titlove, jer ja to radim iz hobija i zabave i zato što sam veliki filmofil i skupljam filmove. Možete mi se javiti na mail: neo01013@hotmail.com, pa se možemo i dogovoriti o redoslijedu prevođenja, jer je poprilično velik.

Feast-Radi se
Idlewild-Radi se    
All the kings men-Radi se
Material girls
Mini`s first time
Little miss sunshine-Radi se
The black Dahlia
An inconvenient truth
Jackass number two
Mozart and the wale
Snakes on a plane
The last kiss
The night listener
Idiocracy-Radi se
The Illusionist
Haven
Employee of the month
The grudge 2
The texas chainsaw massacre: The beginning
Gridiron gang
The guardian
Saw 3 UNRATED

pozdrav Neo za tebe...

Kao prvo nebih da te kritikujem ..ali upravo se ti družiš sa onim likovima na erpu koji rade te prevode "šugave" u kojima fali mnogo što šta..te onda ove tvoje full prevode "kače".....a koje si ti tako zdušno "podijelio" sa ostalima...

Kao drugo...naveo si nekoliko prijevoda ovdje kojih kobajagi nema a u stvari ih ima i full su urađeni..po eng. titlu...i imaju okačeni na sajtu erpa..što će reći da ih imaš i ti....An inconvenient truth ...Idlewild...i još par...a ima i onaj Haven...full po eng...ali su serbian..

Kao treće....ja tebe potpuno razumijem kad tražiš i hoćeš da imaš čist cro jezik....u titlu..te te molim da ispoštuješ i one koji rade ser..

Kao četvrto...teško da ćeš naći eng.titl prije dvd rip_a...veoma teško...
a volio bih tebe da vidim da uradiš na slušanje..i dvdscr..ali full....znam i ja da je najbolje po eng.titlu i kad je dvd rip...ali....i uvijek ono ali...jednostavno rečeno...nemoj gledat film dok se ovako ne odradi...šta drugo da ti kažem...

Poruka za tebe...
od njih nećeš dobit nikad ništa...jer i ne rade ništa...a i kad urade....to si spominjao već...kako je urađeno...

poz....

Na vrh
rvalsorim View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rvalsorim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 05:19
e da...zaboravio sam reći.....evo @Batistuta...je okačio The Holiday 2006...
titl koji sam radio na slušanje.....i to za jedan dan.....nije mi izbrisao potpis..
pa bih te molio da prokomentarišeš........dali valja..koliko fali...itd..itd..i nebih imao nista protiv......da pogledamo i tvoju...verziju....!

ps
eto...nešto sam i okačio....ne sve...al...da ti pomognem....mada ti to već imaš.....

Tongue

Ažurirao rvalsorim - 07.Sijecanj/Jan.2007 u 09:03
Na vrh
tinmar View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tinmar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 10:34
Rvalsorim, mene ne jebe da li je titl kako ti kažeš cro ili srpski ja samo kažem da nek bude full i ne mislim na titlove koji se pojave prije dvd rip-a, već poslije. Na kojima se napiše da je dvd rip, a ustvari je recimo tvoj titl oko kojeg si se mučio da ga prevedeš na sluh, a kreten ga prodaje pod svoj dvd rip. A što se tiče berpa, mene već dugo nema na berpu jer su mi se neki ljudi zgadili sa ponašanjem i sa berpa se čujem samo sa dvoje ljudi koji su bili ok i zaboli me ku**c za berp. A ja ni ne gledam filmove dok ne dođu na dvd-u, jer si ih skidam sam, a ne preko berpa. I uostalom sve ovo što sam napisao je išlo samo one koji uploadaju titlove pod dvd rip, a da su ustvari titlovi za kino ripove i screenere. Prevodio sam i ja na sluh i imam open season koji sam preveo na sluh i samo čekam da dođe na dvd-u i da ga još malo ispravim. Pozdrav
Na vrh
tinmar View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tinmar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 10:34
Evo vam moj mail ili msn pa slobodno pišite: neo01013@hotmail.com
Na vrh
tinmar View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tinmar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 10:39
I nemam niti jedan od tih sa berpa, pa bih te molio za haven, ako imaš. Hvala unaprijed
Na vrh
rvalsorim View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rvalsorim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 11:45
ok!

onda se nismo razumjeli....meni si ostavio dobar utisak tamo....i na kraju krajeva...imas moj mail....pa sto se nisi javio....!

poz!

ja sam nesto nekad poslao na neo01013@hotmail.com

Ažurirao rvalsorim - 07.Sijecanj/Jan.2007 u 11:49
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 11:54
ovo sto sam ja zakacio su svi na Miroslav znam da me pcujes sada ali jebiga... ....btw mislim da je bio NEO vec na b-er ili mozda je jos tamo :)
Na vrh
rvalsorim View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rvalsorim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 13:43
Originalno postovano od strane batistuta batistuta piše:

ovo sto sam ja zakacio su svi na Miroslav znam da me pcujes sada ali jebiga... ....btw mislim da je bio NEO vec na b-er ili mozda je jos tamo :)

ma jok...što bih te pljuvao....uzgred....bar nek vide...da se radi...cijenim što mi se nebriše potpis.........

ps
specijalan pozdrav za tebe @Batistuta....sa porukom...nikad više nećeš vidjet moj titl okačen na erpu.......

by by........

Ažurirao rvalsorim - 07.Sijecanj/Jan.2007 u 17:31
Na vrh
risa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj risa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 16:11
Meni najvise smeta kada neko okaci titl samo sa nazivom film. Ne pise da li je DVDRip ili DVDSCR ili nesto trece...
Treba obratiti paznju na takve stvari...

P.S. Skidam kapu svakome ko radi titlove iz hobija.Svaka cast

Ažurirao risa - 07.Sijecanj/Jan.2007 u 16:12
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 16:41
svaka cast vama sto prevodite
hoce li mi neko objasniti kad prifcate u siframa o ERP i BERP
hoce li mi neko objasniti sta je to

jer mi uopste nije jasno?
hvala unapred
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 19:11
MadMax_smille wrote:

keyser soze wrote:
ja cu mozda pomoc sa par titlova ako ulovim vremena (uglavnom nesto starijih filmova), a sta je to BERP?

kaj je to BERP???? 

Balkan Erp----pojam za TITLOVE....jajare livadarske!!
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 19:13
ja nasao na livadi   imas i forum   i stalno pricaju o nekoj stranici al ja nisam nista nasao   kolko vidim foruj je slabo posjecen
sam sam vidio nekakve teme SATTORRENT  neznam ni kakvi su to torrenti
ja neznam nista:)
neznam ni ja sta je to 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.