Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TITL
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TITL

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cypher View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cypher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TITL
    Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 19:50
Imam 2 titla. Kod jednog je prevod odlican ali vremena nemogu nikako ustimat a kod drugog je titl los a vremena odlicno uskladena. Mogu li se vremena iz ovog loseg kopirati u bolji(SUBTITLE WORKSHOP)?
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 19:55

vjerujem da mogu, ali nisam to nikad radio. valjda ce netko naici i biti od vise pomoci.

u medjuvremenu mozes pokusat na googlu potrazit neko rjesenje... potrazi kojekakve subtitle software i gledaj koji su najpopularniji pa ekperimentiraj.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 20:10
Originalno postovano od strane cypher cypher piše:

Imam 2 titla. Kod jednog je prevod odlican ali vremena nemogu nikako ustimat a kod drugog je titl los a vremena odlicno uskladena. Mogu li se vremena iz ovog loseg kopirati u bolji(SUBTITLE WORKSHOP)?

Ajde mi pošalji oba prevoda ( na darije79@yahoo.com) , naravno napiši koji je dobar... pa ću probati da ti to sredim... Koji je film u pitanju?
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 20:18
probaj ovako: prvo učitaj taj neuštimani titl s dobrim prijevodom, a zatim edit - timings - adjust - adjust to synchronized subtitles i učitaš uštimani titl s lošim prijevodom; samo prije toga pregledaj oba titla da li imaju isti broj redaka i da li počinju i završavaju sa istim rečenicama.
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 21:10
Originalno postovano od strane Mate Mišo Kova& Mate Mišo Kova& piše:

....samo prije toga pregledaj oba titla da li imaju isti broj redaka i da li počinju i završavaju sa istim rečenicama.

E TO JE ONO ŠTO SAM POČEO PISATI I OBJAŠNJAVATI U PREĐAŠNJEM POSTU, PA SAM SHVATIO DA JE LAKŠE DA MI ČOVEK POŠALJE PREVOD....
Na vrh
elenka tappia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elenka tappia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 22:04
to je meni darije radio 
uspešno
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 22:14
Originalno postovano od strane elenka tappia elenka tappia piše:

to je meni darije radio 
uspešno

PREVODE!!!!!

O hvala, hvala.... Evo malo i pohvala na moj račun a ne samo ružnih reči. Hvala!

Na vrh
cypher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cypher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 22:32

Na vrh
cypher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cypher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 22:34
Probat cu sam a ako ne uspijem;darije poslat cu ti
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.