Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DESPERATE HOUSEWIVES
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DESPERATE HOUSEWIVES

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DESPERATE HOUSEWIVES
    Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 20:53
ej ljudi...imam ovu seriju , HDTV lol izdanja...ali mi ovi titlovi koji postoje za hdtv baš i ne pašu tj. ne prate govor, pa jel ima netko uštimanije titlove?
thx
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 20:54
e da, radi se o 1.sezoni
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 21:37
Ostavi e-mail, poslacu ti one koje imam, pa proveri dal rade za tvoju verziju.
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 21:53
spooking93@email.t-com.hr

thx
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2006 u 13:22
e imam ovo što si poslala, tnx anyway...sad sam skužio da od negdje 7.epizode nadalje radi,ali kod ovih prije titl redovito malo kasni, pa malo brza...jel ima tko to sređeno, da ne radim ručno?
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2006 u 13:36
E meni je tako. Nikako nisam uspela da nastimujem prevod da mi valja od pocetka o kraja .

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2006 u 15:29
i šta ćemo sad?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2006 u 20:32
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

i šta ćemo sad?

Sedi pored kompa kad budes gledao seriju pa rucno stimaj po potrebi

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2006 u 12:12

Moze i ovako........

Subtitle Workshop

1 ides na file/load subtitle

2 obrises na kraju, ko je preveo i tako to...ili na pocetku (cak i naslov)

3 zapises (ili zapamtis) iz BSplayera, recimo, na kom frejmu ti POCINJE prvi dialog i na kom frejmu ti POCINJE zadnji dialog u filmu.

4 u SW gore levo promenis MODE u FRAME

5 odes u SW na Edit/timings/adjust/adjust subtitles,  i uneses pocetak i kraj

6 kliknes na ADJUST

I to bi trebalo da radi (kod mene u 95% slucajeva)

Sretno!

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2006 u 12:21
ma znam ja za to...al ovdje je drugačije..to je vjerojatno jer su reklame rezane drugačije na različitim izdanjima...pa se mora ručno,al nije mi bad jer mi je to samo u 5-6epizoda
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 16:17
Originalno postovano od strane klaki klaki piše:

I to bi trebalo da radi (kod mene u 95% slucajeva)

Problem je u tih 5%

Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 16:26
pa probajte u Subtitle Workshop-u sa edit - timings - set delay; prvo namjestite sa "adjust subtitles" početak i kraj, zatim označite dijelove iz sredine koji ne štimaju i sredite ih sa "set delay"; zna biti malo , al' šta ćeš...
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 16:44
aj probat ću ja to sredit kad uhvatim malo vremena
Na vrh
Nojvil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nojvil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 09:59
Ako nisi sredio  ostavi mi mail da ti  posaljem , ja sam takodje morao da sredjujem titlove  ali  uspeo sam .  Mozda imamo iste verzije.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 13:57
spooking93@email.t-com.hr

hvala
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 18:05
Aj posalji i meni na mail vpijana[at]yahoo.com

Hvala unapred!

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 20:53
da, meni ovi pašu
hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.