DESPERATE HOUSEWIVES
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=10329
Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 12:36 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: DESPERATE HOUSEWIVES
Objavio: spooking93
Tema: DESPERATE HOUSEWIVES
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 20:53
ej ljudi...imam ovu seriju , HDTV lol izdanja...ali mi ovi titlovi koji postoje za hdtv baš i ne pašu tj. ne prate govor, pa jel ima netko uštimanije titlove? thx
------------- All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
Odgovori:
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 20:54
e da, radi se o 1.sezoni
------------- All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
Objavio: Kneginja
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 21:37
Ostavi e-mail, poslacu ti one koje imam, pa proveri dal rade za tvoju verziju.
-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 21:53
spooking93@email.t-com.hr
thx
|
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2006 u 13:22
e imam ovo što si poslala, tnx anyway...sad sam skužio da od negdje 7.epizode nadalje radi,ali kod ovih prije titl redovito malo kasni, pa malo brza...jel ima tko to sređeno, da ne radim ručno?
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2006 u 13:36
E meni je tako. Nikako nisam uspela da nastimujem prevod da mi valja od pocetka o kraja .
-------------
|
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2006 u 15:29
i šta ćemo sad?
|
Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2006 u 20:32
spooking93 piše:
i šta ćemo sad?
|
Sedi pored kompa kad budes gledao seriju pa rucno stimaj po potrebi 
-------------
|
Objavio: klaki
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2006 u 12:12
|
Moze i ovako........
Subtitle Workshop
1 ides na file/load subtitle
2 obrises na kraju, ko je preveo i tako to...ili na pocetku (cak i naslov)
3 zapises (ili zapamtis) iz BSplayera, recimo, na kom frejmu ti POCINJE prvi dialog i na kom frejmu ti POCINJE zadnji dialog u filmu.
4 u SW gore levo promenis MODE u FRAME
5 odes u SW na Edit/timings/adjust/adjust subtitles, i uneses pocetak i kraj
6 kliknes na ADJUST
I to bi trebalo da radi (kod mene u 95% slucajeva)
Sretno!
------------- 12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas
|
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2006 u 12:21
ma znam ja za to...al ovdje je drugačije..to je vjerojatno jer su reklame rezane drugačije na različitim izdanjima...pa se mora ručno,al nije mi bad jer mi je to samo u 5-6epizoda
|
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 16:17
klaki piše:
I to bi trebalo da radi (kod mene u 95% slucajeva) |
Problem je u tih 5%
-------------
|
Objavio: Mate Mišo Kova&
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 16:26
pa probajte u Subtitle Workshop-u sa edit - timings - set delay; prvo namjestite sa "adjust subtitles" početak i kraj, zatim označite dijelove iz sredine koji ne štimaju i sredite ih sa "set delay"; zna biti malo , al' šta ćeš...
------------- But if I go to hell then I hope I burn well
|
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 16:44
aj probat ću ja to sredit kad uhvatim malo vremena
|
Objavio: Nojvil
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 09:59
Ako nisi sredio ostavi mi mail da ti posaljem , ja sam takodje morao da sredjujem titlove ali uspeo sam . Mozda imamo iste verzije.
------------- Moj katalog za razmenu:
http://www.geocities.com/nojvil27/Katalog.zip - http://www.geocities.com/nojvil27/Katalog.zip
|
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 13:57
spooking93@email.t-com.hr
hvala
|
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 18:05
Aj posalji i meni na mail vpijana[at]yahoo.com
Hvala unapred!
-------------
|
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 20:53
da, meni ovi pašu hvala
|
|