Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Seinfeld (HRVATSKI)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Seinfeld (HRVATSKI)

Odgovori Odgovori Stranica  123 10>
Korisnik
Poruka
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Seinfeld (HRVATSKI)
    Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 14:00
Evo vjerojatno ste pročitali da namjeravam snimati seinfeld i izvlačiti hrv titl.
Međutim mislim da ću morati odustati ako mi netko ne pomogne. Problem je slijedeći: Komp nemogu povezat s TV-om iz obiteljskih razloga (točnije svi seru doma) i bilo bi vrlo teško (čitaj nemoguće) snimat na kazetu, pa prepisivat na papir, pa onda pisat na komp.

Ja ovo sve pišem ako ima netko ko je voljan snimati redovito epizode (može i u najgoroj kvaliteti da zauzima manje mjesta-samo da se titl vidi) pa mi nasnimiti recimo svaku sezonu na 1 DVD i poslati, a ja bih nakon recimo 10 dana uploadovao prijevod za tu sezonu.

Dakle ima li netko takav?
Napominjem da treba biti odgovorna osoba koja će snimiti svaku epku da bi ovo prevođenje uspjelo.

Evo, žao mi je što sam ovo nemogu ali što je tu je...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 14:12
imam ja neki sh*t od tv kartice pa bih mogao snimati i poslati ti

samo mi reci kada to pocinje
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 14:19
ROTFL pa imam ja seinfelda VHS-HR+-rip fali zadnje dvije sezone al to se moze snimiti

da ti saljem to?
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 14:24
EDIT:

misliš imaš VHS rip na DVDima ili Cdima?

Ažurirao dajmiDivX
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 14:28
imas PM
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 14:39
Evo ljudi dakle sve je rješeno ( zahvaljujuć Speedyju) pa uskoro očekujte prijevode..
Prevodit ću u skladu sa slobodnim vremenom, al mislim da bi najmanje trebala ići svaka prevedena epizoda po danu... (od trenutka kada prva dođe)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 14:41
za koju ces verziju to raditi? dvd-rip ili nesto drugo?
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 14:47
Evo, ako netko ima drugi prijedlog neka napiše:

Season 1: DVDRip XviD-FoV
Season 2: Dvdrip Xvid-fov
Season 3: (DVD).FoV eng
Season 4: neznam točno, doznat ću
Season 5: DVDRip.XviD-SAPHiRE
Season 6: DVDRip.XviD-SAPHiRE
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 14:49
znas sto? ajd i ja cu ti se pridruziti u ripanju titlova
samo mi treas poslati neke sezone
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 14:50
oke super!!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 15:02
jel imas mozda ove titlove koji su vec napravljeni? da ne radimo opet :) mislim da je cijela zadnja setona napravljena i jos 20ak epki
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 15:04
Mislim da prvih 6 sezona nema prijevoda, možda nekoliko epki

Čini mi se da je deveta sezona prevedena, ili sedma...

Ko će znati kad su prijevodi crkli
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 15:09
pitao sam na newsima, mozda je netko poskidao na vrijeme 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 15:23
jel ima netko DVD-rip seinfelda? ajde, ljudi, dajte dvd-rip da prevodimo
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 16:25
deveta ima prevod
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 16:29
eto, to ne moramo, sto jos ima?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 16:36
ništa više
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 16:48
ma ima, vidio sam da ima
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 18:17
pa nema! gde si video?
objasni mi kako se koristi ovaj forom.com. nista mi nije jasno...

Ažurirao kl0kan
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 18:19
ma vidio sam na PO, bilo je za jos 20ak epki iz raznih sezona

forom.com, idi na english, regaj se i to je to :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 10>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.