Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - GTA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

GTA

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Bole007 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bole007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: GTA
    Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2004 u 23:35
novi gta... imam

Ažurirao Bole007
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2004 u 23:56
San Andreas?Koliko cda?
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2004 u 15:13

Za plejku imas jel?

Ako nemas za plejku onda sigurno imas neku konverziju ili betu.... Ne vjerujem da imas full verziju...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2004 u 20:08
nema još san andreasa za PC , samo za PS2
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2004 u 23:32

Originalno postovano od strane tlisak tlisak piše:

nema još san andreasa za PC , samo za PS2

My point exactly

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2004 u 14:17
Jeli istina da ce biti na dual layer dvdu
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2004 u 15:28
zasto? kakve to veze ima? netko ce opet se igrati i staviti na obicna 2 dvd-a...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2004 u 22:48
Sve mi to smrdi na neku kvazi beta gamu omega i inu pi*ku materinu verziju.Ako je igrica toliko očekivana oću da uživam u njoj a ne da mi se krešira i raspadaju objekti i slična sranja dok budem igrao...Puno je 6 mjeseci ranije da netko ima tu igru,a da je to to...
Na vrh
Skarr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Skarr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2004 u 20:40
dobro ti kazes, ne kaze se za nista strpljen-spasen. bolje cekati i igrati igru normalno nego da je netko razdvaja, sastavlja i opet razdvaja i na kraju dobijemo tesko *ranje. moj savjet je da se strpite dok ne izadje verzija za pc ili jednostavno kupite ps2 (kao ja
Seeing Is Believing
Na vrh
Gootfried View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 23:41
Igrica je fakat zakon,igrao sam je na plejki,mogu je samo preporucit....

Ažurirao Gootfried
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2005 u 22:03
ja cu radije prićekat da izađe za pc jer imam plejku1 a na njoj to ne mogu igrat!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 17:26
jel ko možda zna kad će to ćudo od igrice izaći na PC, ne mogu više dočekat, jel ima možda neki emulator za kompjuter pa možda se može igrati s plejke2.

Ažurirao pinkojunior
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 22:41

Izlazi u 6. mjesecu....

Postoje emulatori, ali nijedan ne radi kak spada, pa se ne isplati to pokusavat.... Strpi se malo, brzo ce sesti mjesec...

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 14:22

jel moguče da u bosni na pijacu prodaju tu igricu za pc, tak sam čuo sad vjerovati ili ne neznam. jel ko šta možda zna o tome???

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 16:19
Nije moguce...
Na vrh
Crazy Ivan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crazy Ivan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 20:37
ja sam čuo da je PC verzija izašla, no nemogu to sa sigurnošću potvrditi
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 21:48
nije izasla... siguran sam
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 21:52
Igra izlazi u 6 mjesecu i nema to čudo da je netko sad ima na pc-u. Nešt se priča da će sad emulator koji radi i koji će moći pokretati san andreas, ali to su govorili i za prošla pa ni jedan nije radio kako treba. Jedino mi je čudno što je izašao na ps2 na jednom dvd-u a na kompu izlazi na 2dvd-a i od toga bi trebao jedan biti samo radio stanice (what the...)
--ChainGang Soldier--
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 21:56
Kolko ja znam izlazi u 4 mjesecu a ne u 6 mjesecu
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 22:05
Ja sam cuo da u sestom, ali s obzirom da nisam to cuo iz nekog jako pouzdanog izvora necu tvrditi, ali sam od dosta ljudi cuo 6...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.