GTA
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Igrice
Opis foruma: Za sve ljubitelje igara: ovo je pravi forum za vas.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=4067
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 06:46 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: GTA
Objavio: Bole007
Tema: GTA
Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2004 u 23:35
Odgovori:
Objavio: žile
Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2004 u 23:56
Objavio: Bikonja
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2004 u 15:13
|
Za plejku imas jel?
Ako nemas za plejku onda sigurno imas neku konverziju ili betu.... Ne vjerujem da imas full verziju...
------------- Kad narastem, bit cu normalan...
|
Objavio: tlisak
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2004 u 20:08
nema još san andreasa za PC , samo za PS2
------------- http://www.google.com - [IMG - http://student.fizika.org/~nemo/g.png - http://en.wikipedia.org - [IMG - http://student.fizika.org/~nemo/p.png - Tražiš nešto??
|
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2004 u 23:32
|
tlisak piše:
nema još san andreasa za PC , samo za PS2 |
My point exactly
|
Objavio: božo
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2004 u 14:17
|
Jeli istina da ce biti na dual layer dvdu
|
Objavio: eXecutioner
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2004 u 15:28
|
zasto? kakve to veze ima? netko ce opet se igrati i staviti na obicna 2 dvd-a...
|
Objavio: žile
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2004 u 22:48
|
Sve mi to smrdi na neku kvazi beta gamu omega i inu pi*ku materinu verziju.Ako je igrica toliko očekivana oću da uživam u njoj a ne da mi se krešira i raspadaju objekti i slična sranja dok budem igrao...Puno je 6 mjeseci ranije da netko ima tu igru,a da je to to...
|
Objavio: Skarr
Datum objave: 16.Prosinac/Dec.2004 u 20:40
dobro ti kazes, ne kaze se za nista strpljen-spasen. bolje cekati i igrati igru normalno nego da je netko razdvaja, sastavlja i opet razdvaja i na kraju dobijemo tesko *ranje. moj savjet je da se strpite dok ne izadje verzija za pc ili jednostavno kupite ps2 (kao ja )
------------- Seeing Is Believing
|
Objavio: Gootfried
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 23:41
|
Igrica je fakat zakon,igrao sam je na plejki,mogu je samo preporucit....
|
Objavio: pinkojunior
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2005 u 22:03
|
ja cu radije prićekat da izađe za pc jer imam plejku1 a na njoj to ne mogu igrat!
|
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 17:26
|
jel ko možda zna kad će to ćudo od igrice izaći na PC, ne mogu više dočekat, jel ima možda neki emulator za kompjuter pa možda se može igrati s plejke2.
|
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 22:41
|
Izlazi u 6. mjesecu....
Postoje emulatori, ali nijedan ne radi kak spada, pa se ne isplati to pokusavat.... Strpi se malo, brzo ce sesti mjesec...
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2005 u 14:22
|
jel moguče da u bosni na pijacu prodaju tu igricu za pc, tak sam čuo sad vjerovati ili ne neznam. jel ko šta možda zna o tome???
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2005 u 16:19
Nije moguce...
|
Objavio: Crazy Ivan
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2005 u 20:37
ja sam čuo da je PC verzija izašla, no nemogu to sa sigurnošću potvrditi
------------- http://www.multiplanet.tk - MultiPlanet
|
Objavio: eXecutioner
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2005 u 21:48
|
nije izasla... siguran sam
|
Objavio: X Zero
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2005 u 21:52
Igra izlazi u 6 mjesecu i nema to čudo da je netko sad ima na pc-u. Nešt se priča da će sad emulator koji radi i koji će moći pokretati san andreas, ali to su govorili i za prošla pa ni jedan nije radio kako treba. Jedino mi je čudno što je izašao na ps2 na jednom dvd-u a na kompu izlazi na 2dvd-a i od toga bi trebao jedan biti samo radio stanice (what the...)
------------- --ChainGang Soldier--
|
Objavio: božo
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2005 u 21:56
|
Kolko ja znam izlazi u 4 mjesecu a ne u 6 mjesecu
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2005 u 22:05
Ja sam cuo da u sestom, ali s obzirom da nisam to cuo iz nekog jako pouzdanog izvora necu tvrditi, ali sam od dosta ljudi cuo 6...
|
Objavio: defiant1
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2005 u 23:36
|
U novom hackeru pise da izlazi u 6 mjesecu.Dakle jos samo 120 dana
|
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2005 u 22:19
|
pa ti 120 dana mi je malo utješnije nego 4 mjeseca. svašta se priča tu kod mene o gta danas sam čuo da je jedan tip s interneta skinuo cijelu igricu na veleučilištu tu kod mene i da je skido 3 dana na velečilištu internet je besplatan ali sumnjam da bi netko stavio cijelu igricu na intrnet i da je na 3cd-a.
|
Objavio: defiant1
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2005 u 23:06
|
Nadam se da mu ne vjerujes.100% sere.
|
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2005 u 12:59
|
pa čudno je malo pre pre više. kod mene svi seru samo kako bi bile face (bar pokušavaju).
|
Objavio: Roteiro
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2005 u 14:46
i tu kod mene svaki dan od nekog čujem ovu rečenicu:
"nabavio mi je lega GTA za pc, i igra ga, al nikako da mi ga donese da si prepržim"
ma lažu svi na sve strane da je stigao
------------- To sam ja...
|
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2005 u 14:51
Objavio: euforia
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2005 u 00:29
|
Ekipa odite si na odc i skinite si full verziju... Kaj ima cudnog u tom da neko ima igru prije nego je sluzbeno izasla,ko da niste imali neki film koji jos nije bio u kinima...
|
Objavio: euforia
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2005 u 00:31
|
pinkojunior piše:
pa ti 120 dana mi je malo utješnije nego 4 mjeseca. svašta se priča tu kod mene o gta danas sam čuo da je jedan tip s interneta skinuo cijelu igricu na veleučilištu tu kod mene i da je skido 3 dana na velečilištu internet je besplatan ali sumnjam da bi netko stavio cijelu igricu na intrnet i da je na 3cd-a. |
Niko ne stavlja igre na net nego ih skidas ko i filmove, od ekipe koja ih share-a prek odc-a i slicnih programa
|
Objavio: Roteiro
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2005 u 11:23
čuj ja tamo nđem "full" verziju od 170MB, i pjesme od 700mb, pa nemoš mi reć da je to cijela igra
------------- To sam ja...
|
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2005 u 16:15
|
taj tip koji je skinuo sant andreas s interneta posudio je mome prijatelju igricu, rekao mi je jučer da ju je igro i izgleda dosta uvjerljivo. to će mo provjeriti u petak jer će posuditi jednom mome drugom prijatelju pa će on meni( neće direktnomeni jer sam ga cijelo vrijeme zezao da nema šanse da je nabavi i sad kad je dobio neće meni posuditi) ako ja to dobijem neznam hoće li raditi na mom komp. jer je pre slab odnest ću kod frenda neka on to provjeri a ja ću pogledat da to nije na vice city dodan neki trener. ako bude sve ok možemo već sljedeči tjedan kernuti s razmjenama-inače igrica je na tri cd-a. pa ako je istina što priča nečemo morati čekati 6mjesec.
|
|