Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stigo mi origigi SCCT ;)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Stigo mi origigi SCCT ;)

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Stigo mi origigi SCCT ;)
    Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 10:59
Evo upravo mi stigao origigi SCCT.Kupio ga od jednog dečka koji ga je dobio uz grafičku za 100kn ili jedan vip bon koji mi kum donio a ja na pretplati...
Sad,postajte mi tu upute kako ga treba ispeć u alcoholu(šta treba uključit),da konačno to proradi,jer ja mislim da je problem što neradi u slikama koje su odavno prestale biti 1:1 kopije...
Samo da ga nateram da proradi,onda ću vam ga dilat po povoljnoj cijeni
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 12:37

Prvo se oslobodi svih Star Force 3 drivera ako ih imas u windows\system32\drivers pomocu programa "sfdrvrem" jer neces moci da napravis dobar imidz preko Alcohola.Nadji ga na google-u.

Prvo sto treba da uradis je da ubacis DVD u DVD citac a onda da otvoris Alcohol.

E tamo idi na Image Making Wizard i pod Data Position Measurment izaberi High.

Skip Reading Errors treba da bude odstiklirano.

Tamo gde pise Separate Image File Every izaberi Never Separate.

Klik na next.

Napisi kako ce se zvati imidz recimo SCCT i klik next.

Dalje onda ce ti izbaciti jedan prozorcic i moraces da izaberes measuring Speed.Izaberi najmanju mogucu ponudjenu brzinu i klik na OK.

E sad kad napravis imidz onda ga rezes na DVD kao imidz a ne kao jebiga ne znam kako se to kaze ali narezi ga kao imidz.

Moraces da nam das serijski broj koji si dobio uz Splinter Cell jer ni jedan drugi nece raditi.

Onda probaj kod nekog ortaka da li ce raditi kod vise njih u stvari.I dalje ce morati da si iskljuce napajanja iz CD-DVD romova da bi proradio..

Probaj ako ne uspe pomocu drugog DVD citaca jer je moguce da ako imas neki krs od citaca da ne napravi dobar imidz.Inace ako napravis dobar imidz onaj manji deo MDS bi trebao da bude oko 38kb.

Takodje nemoj nista da radis na racunaru dok budes pravio imidz.Iskljuci i Screensaver da se ne bi palio.

I poslednje veoma vazno meni koji sam ti pomogao mogao bi da posaljes za dzabe.

Ažurirao Dzigi
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 13:52
je**mti instaliram normalno,prođe cd key i disc check i pojavi se pješčani sat na trenutak,no ipak ga ne pokreće!Prvo sam ga patchirao na 1.05 verziju,pa sam obrisao i sa 1.0 isto neće.Pobrisao sam daemon tools i anti blaxx.Čitač je pioneer DVR108.
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 14:09

Probaj da napravis imidz pa onda probaj da pokrenes.

Ako napravis imidz uradi sledece.Prvo iskljuci napajanja pa onda kad udjes u Windows moras da mountujes preko DT-a 4.Prethodno ukljuci emulaciju onih gluposti.

Ajde ako mozes ili hoces posalji mi cd key na PM.

Imam ja 2 verzije SCCT-a ali nemam ni jedan pravi cd key.Mogu i ja da probam mada sumnjam da ce raditi.Taj cd key sto si dobio ce raditi samo sa tim diskom koji je kod tebe.Zato probaj da napravis imidz postupkom koji sam gore naveo pa probaj kod nekog ortaka ili kod sebe.

Meni sve Star Force 3 igre rade odlicno iako imam instaliran i Alcohol i DT4.

Ne bi trebalo da bude problema ako je to sto imas original ni sa jednim od programa(Alcohol,DT4,AntiBlaxx koji nikakve veze nema sa SF3-om)

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 16:57
Kod stare na lptopu radi normalno.Mislim ne radi jer nema dovoljno jaku grafičku no odvrti par puta taj sat i izbaci poruku.Upravo sam puknuo format c: pa ćemo vidjet...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 18:25
Naravno poslije formata radi...Baš lijepo.A valjda mi je formatirat disk nešto najmrže...Upravo si patchiram da mogu upalita shadere 2.0 .
Nabijem im starforce na ku**c ni orginal igra neće da radi bez pizdarija
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 21:36
Kad mislis da probas da napravis imidz?
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 21:44
Dzigi znaš li možda gdje da skinem "sfdrvrem"

Firefox user
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:01
U redu je dzigi našao sam ga pa ako treba tko znam stranicu
Firefox user
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:47
Originalno postovano od strane Dzigi Dzigi piše:

Kad mislis da probas da napravis imidz?

Kad uhvatim malo vremena,sad moram učit za popravak pa nemam vremena baš jebavat se s tim.Al prvom prilikom to radim...
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:48
Rocky ovo gore je opisana procedura pravljenja imidza samo ako je igra original i Star Force 3 je.Za obican imidz neke igre nista od toga ne mora da se radi.Samo ubacis CD ili DVD i ides na Image Making Wizard i tamo ostavis po default-u General Protected CD pod Datatype ako hoces i to je to.

Ažurirao Dzigi
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 11:40
zile, ajd kada predjes posaljes ga meni da ga predjem?

PLS
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 12:43

Rocky ovo gore je opisana procedura pravljenja imidza samo ako je igra original i Star Force 3 je.Za obican imidz neke igre nista od toga ne mora da se radi.Samo ubacis CD ili DVD i ides na Image Making Wizard i tamo ostavis po default-u General Protected CD pod Datatype ako hoces i to je to.

Znaći ako imam piratsku igru onda samo to napravim što si mi rekao.
Firefox user
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 13:57
Da.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 15:29
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

PLS

zile, sto kazes, a? dosadno, nest mi se igra
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 16:51

PLS

zile, sto kazes, a? dosadno, nest mi se igra

Gle.pošto svi znamo da je original primjer igrice iole rijedak,a suprotno jako teško hoće proradit,posebno po ovako sitnoj pari,ne posuđuje mi ga se baš...Mislim,pogotovo kad neznam ni gdje ni kome ga šaljem,a imam u razredu kretena koji mi je cdove vratio masne jer su bili u vrećici u kojoj je kupovo kifle,tako da baš i ne bih...Jedva da bi ga rođenom bratu dao u drugu sobu jer je i on isti karakter kao i ti likovi,tako da nadam se da razumiješ šta hoću reć...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 16:55
onda mi ga prodaj
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 00:35

speedy mislim da hoce da kaze da si kreten a ne zna kako da se izrazi

Inace treba da dobijem u ponedeljak-utorak SCCT koji navodno radi.Cim dobijem testiracu ga i okacicu ovde rezultate.Mogu da ti posaljem ako bude radio.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 03:33

speedy mislim da hoce da kaze da si kreten a ne zna kako da se izrazi

ja ne mogu izvuci taj podatak iz njegovoga posta, ako je tako, moze mi popusiti kitu
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 07:27
Reko sam da mi se original baš ne šalje poštom na posudbu...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.