Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Stigo mi origigi SCCT ;)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Igrice
Opis foruma: Za sve ljubitelje igara: ovo je pravi forum za vas.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=7705
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 09:21
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Stigo mi origigi SCCT ;)
Objavio: žile
Tema: Stigo mi origigi SCCT ;)
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 10:59
Evo upravo mi stigao origigi SCCT.Kupio ga od jednog dečka koji ga je dobio uz grafičku za 100kn ili jedan vip bon koji mi kum donio a ja na pretplati...
Sad,postajte mi tu upute kako ga treba ispeć u alcoholu(šta treba uključit),da konačno to proradi,jer ja mislim da je problem što neradi u slikama koje su odavno prestale biti 1:1 kopije...
Samo da ga nateram da proradi,onda ću vam ga dilat po povoljnoj cijeni

Odgovori:
Objavio: Dzigi
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 12:37

Prvo se oslobodi svih Star Force 3 drivera ako ih imas u windows\system32\drivers pomocu programa "sfdrvrem" jer neces moci da napravis dobar imidz preko Alcohola.Nadji ga na google-u.

Prvo sto treba da uradis je da ubacis DVD u DVD citac a onda da otvoris Alcohol.

E tamo idi na Image Making Wizard i pod Data Position Measurment izaberi High.

Skip Reading Errors treba da bude odstiklirano.

Tamo gde pise Separate Image File Every izaberi Never Separate.

Klik na next.

Napisi kako ce se zvati imidz recimo SCCT i klik next.

Dalje onda ce ti izbaciti jedan prozorcic i moraces da izaberes measuring Speed.Izaberi najmanju mogucu ponudjenu brzinu i klik na OK.

E sad kad napravis imidz onda ga rezes na DVD kao imidz a ne kao jebiga ne znam kako se to kaze ali narezi ga kao imidz.

Moraces da nam das serijski broj koji si dobio uz Splinter Cell jer ni jedan drugi nece raditi.

Onda probaj kod nekog ortaka da li ce raditi kod vise njih u stvari.I dalje ce morati da si iskljuce napajanja iz CD-DVD romova da bi proradio..

Probaj ako ne uspe pomocu drugog DVD citaca jer je moguce da ako imas neki krs od citaca da ne napravi dobar imidz.Inace ako napravis dobar imidz onaj manji deo MDS bi trebao da bude oko 38kb.

Takodje nemoj nista da radis na racunaru dok budes pravio imidz.Iskljuci i Screensaver da se ne bi palio.

I poslednje veoma vazno meni koji sam ti pomogao mogao bi da posaljes za dzabe.

Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 13:52
je**mti instaliram normalno,prođe cd key i disc check i pojavi se pješčani sat na trenutak,no ipak ga ne pokreće!Prvo sam ga patchirao na 1.05 verziju,pa sam obrisao i sa 1.0 isto neće.Pobrisao sam daemon tools i anti blaxx.Čitač je pioneer DVR108.

Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 14:09

Probaj da napravis imidz pa onda probaj da pokrenes.

Ako napravis imidz uradi sledece.Prvo iskljuci napajanja pa onda kad udjes u Windows moras da mountujes preko DT-a 4.Prethodno ukljuci emulaciju onih gluposti.

Ajde ako mozes ili hoces posalji mi cd key na PM.

Imam ja 2 verzije SCCT-a ali nemam ni jedan pravi cd key.Mogu i ja da probam mada sumnjam da ce raditi.Taj cd key sto si dobio ce raditi samo sa tim diskom koji je kod tebe.Zato probaj da napravis imidz postupkom koji sam gore naveo pa probaj kod nekog ortaka ili kod sebe.

Meni sve Star Force 3 igre rade odlicno iako imam instaliran i Alcohol i DT4.

Ne bi trebalo da bude problema ako je to sto imas original ni sa jednim od programa(Alcohol,DT4,AntiBlaxx koji nikakve veze nema sa SF3-om)

Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 16:57
Kod stare na lptopu radi normalno.Mislim ne radi jer nema dovoljno jaku grafičku no odvrti par puta taj sat i izbaci poruku.Upravo sam puknuo format c: pa ćemo vidjet...

Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 18:25
Naravno poslije formata radi...Baš lijepo.A valjda mi je formatirat disk nešto najmrže...Upravo si patchiram da mogu upalita shadere 2.0 .
Nabijem im starforce na ku**c ni orginal igra neće da radi bez pizdarija

Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 21:36
Kad mislis da probas da napravis imidz?

Objavio: Rocky
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 21:44
Dzigi znaš li možda gdje da skinem "sfdrvrem"

-------------
Firefox user

Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:01
U redu je dzigi našao sam ga pa ako treba tko znam stranicu

-------------
Firefox user

Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:47
Originalno postovano od strane Dzigi Dzigi piše:

Kad mislis da probas da napravis imidz?

Kad uhvatim malo vremena,sad moram učit za popravak pa nemam vremena baš jebavat se s tim.Al prvom prilikom to radim...

Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:48
Rocky ovo gore je opisana procedura pravljenja imidza samo ako je igra original i Star Force 3 je.Za obican imidz neke igre nista od toga ne mora da se radi.Samo ubacis CD ili DVD i ides na Image Making Wizard i tamo ostavis po default-u General Protected CD pod Datatype ako hoces i to je to.

Objavio: Guests
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 11:40
zile, ajd kada predjes posaljes ga meni da ga predjem?

PLS

Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 12:43

Rocky ovo gore je opisana procedura pravljenja imidza samo ako je igra original i Star Force 3 je.Za obican imidz neke igre nista od toga ne mora da se radi.Samo ubacis CD ili DVD i ides na Image Making Wizard i tamo ostavis po default-u General Protected CD pod Datatype ako hoces i to je to.

Znaći ako imam piratsku igru onda samo to napravim što si mi rekao.

-------------
Firefox user

Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 13:57
Da.

Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 15:29
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

PLS

zile, sto kazes, a? dosadno, nest mi se igra

Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 16:51

PLS

zile, sto kazes, a? dosadno, nest mi se igra

Gle.pošto svi znamo da je original primjer igrice iole rijedak,a suprotno jako teško hoće proradit,posebno po ovako sitnoj pari,ne posuđuje mi ga se baš...Mislim,pogotovo kad neznam ni gdje ni kome ga šaljem,a imam u razredu kretena koji mi je cdove vratio masne jer su bili u vrećici u kojoj je kupovo kifle,tako da baš i ne bih...Jedva da bi ga rođenom bratu dao u drugu sobu jer je i on isti karakter kao i ti likovi,tako da nadam se da razumiješ šta hoću reć...

Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 16:55
onda mi ga prodaj

Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 00:35

speedy mislim da hoce da kaze da si kreten a ne zna kako da se izrazi

Inace treba da dobijem u ponedeljak-utorak SCCT koji navodno radi.Cim dobijem testiracu ga i okacicu ovde rezultate.Mogu da ti posaljem ako bude radio.

Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 03:33

speedy mislim da hoce da kaze da si kreten a ne zna kako da se izrazi

ja ne mogu izvuci taj podatak iz njegovoga posta, ako je tako, moze mi popusiti kitu

Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 07:27
Reko sam da mi se original baš ne šalje poštom na posudbu...

Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 13:51
ja sam rekao da nisam to skuzio iz tvoga posta, ako si mi htio reci da sam kreten(a koliko god pokrenem mozak to ne mogu zakljuciti) a ti si to stvarno mislio, onda stoji ono za pusenje kite

kazes da ga ne saljes na posudbu, eto ja sam jako dosadan jer mi se ta igra jako igra a puno mi je 350 kuna, dat cu ti 150 kuna i imas zaradu od 50 kuna

Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 01:53

Probao sam verziju SCCT-a koju sam rekao da cu dobiti i radi odlicno.I kad se instalira patch 1.05 i dalje moze da se igra iako onda updejtuje i verziju SF3.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk