Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jesus of Nazareth  (1977) - Zafireli
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jesus of Nazareth (1977) - Zafireli

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jesus of Nazareth (1977) - Zafireli
    Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2005 u 18:24
Jesus of Nazareth, 1977 godina , rezija Franko Zafireli, igra Robert Powel traje 371 minut. Ima li iko ikakav prevod za film?
Hvala svima.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2005 u 20:09
Samo engleski  
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 03:03
Daj salji

Na koliko je diskova? Nema veze, prilagodicu, moja verzija je na 4 diska

Mislim, nema potrebe da mail i dalje stoji ovde.....dosta ih je  spamera vec naslo.

Ažurirao BELI
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 05:03
Šaljem ti verziju za 5 CD-a. Pa ga seckaj  
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 15:53
Hvala brate.....

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 23:24
Uživaj
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 23:25
seckaj na mrvice lakse se plj......... 
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 01:16
C, c, c, Mad...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 00:19
Ma iseckacu ga ja makar "rucno" nego kako prevodite???
Rucno, recenicu po recenicu ili imate neku alatku koja pomaze u prevodjenju da makar malo olaksa prevodjenje....

Sto se tice seckanja, nije mi tesko subtitle workshop ce zavrsit posao

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 01:02

Ima onaj kompjuterski prevod, al to ne liči ni na šta

Nego ručno, nema druge

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 19:23
Kakav je to prevod? Cime uradjen? Neki  progy? Daj recite, ja sam samo pocetnik...
Svaki savet valja.
Usput ako neko ima taj prevod neka mi ga posalje bice mi pomoc u prevodjenju.
Pogotovu meni koji slabo stojim sa engleskim.....
Da li neko to ima?

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 23:24
Gle Beli, ne valja ništa taj program, veruj mi.
Mislim da se zove NEUROTRAN 2000, pa izguglaj.
Meni je preveo jedan film, CODE 46, očajno. A ti probaj...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2005 u 16:23
  Hvala, probacu, ako nista drugo, makar ce mi olaksati i ubrzati prevodjenje...

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2005 u 01:42
ljudi, ima li neko program Neuro Tran 2000

??????????????????????????????????????

Bas bi mi dobro doso....

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 03:59
Znaci niko nema Neurotran.....

E  ja ga skido sa DC++ -a ali ima jedna kvaka.........
Rar fajl je zapakovan i stavljen pod sifru.
Ima li neko sifru i dobru volju da mi je posalje?

Usput nabavio sam VHS rip ali je katastrofa.....
Ni na sta ne lici.
Na sve drugo, ali na film ne, ponajmanje na DVD.
A toboz je DVD.

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 04:11

Ovaj koji je meni pokazao nema dobru volju

Ali pregledaj 9 i 10 mesec, neko se tu hvalio da koristi NeuroTran i da je dobar. Možda ti da šifru...

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2006 u 18:55

Nadajmo se Klokane, nadajmo se....a ko to nje imao dobru volju?

Daj reci njegovo ime da znamo, stavimo ga na crnu listu po jednom drugom kriterijumu.....
Pozdrav

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 01:47
    Nakon celih 30 godina, neko se setioo da prevede ovaj film.......

SVAKA CAST DoDo-u  za prevod koji je uradio za ovaj film i okacio ga na upload koji, kako cujem, malo radi, malo ne radi....

DoDO, kazi ako treba nesto....

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,217 sekundi.