Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Doom3???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Doom3???

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
eXecutioner View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Doom3???
    Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2004 u 22:07
ima li tko ili ce ga nabaviti uskoro? javite da razmjenimo...

hvala
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2004 u 19:58
Kao ima ga Amstel.Ja mislim da je to isto neka beta ili nešto jer nema ni na gamer.hr ni u pcplayu recenzije.Igra je odgađana 2 godine bogte mazo kad izađe pričat će se danima o tom...
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2004 u 21:12
Ja sam ga igro u igraoni kod sebe na kvartu igra je na 3 cd-a,i trebo bi mi lik sprzit sljedeci tjedan
Na vrh
jackass View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jackass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2004 u 22:51

Originalno postovano od strane žile žile piše:

Kao ima ga Amstel.Ja mislim da je to isto neka beta ili nešto jer nema ni na gamer.hr ni u pcplayu recenzije.Igra je odgađana 2 godine bogte mazo kad izađe pričat će se danima o tom...

Ja sam na gameru citao da je igra izasla i amstek ima full verziju.

www.privlakajackass.tk
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2004 u 23:01
u hrvatskoj formalno jos nije izasla trebala bi u prodaju za 2 mjeseca
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2004 u 10:58
da, original... ali mislim da cemo se zadovoljiti sa piratskom verzijom... ;)
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2004 u 20:29
Da al meni igra nije nes posebno
Na vrh
jackass View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jackass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2004 u 19:24

Originalno postovano od strane Challanger Challanger piše:

u hrvatskoj formalno jos nije izasla trebala bi u prodaju za 2 mjeseca

U prodaji je za tijedan dana.

www.privlakajackass.tk
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2004 u 13:49

Sad sam i ja vido da je izašla.Dugo nisam bio na gameru pa sam se zajebo.Još je i dobro prošla,ja bi je rušio -20% zbog 2 i pol godine kašnjenja,al očito da je to trend u gamerskoj industriji.Nije čudo da Challenger kaže da nije ništ posebno,jer jasno je da igra uopće nema priču te kao takva brzo dosadi...Ipak ako je netko ima a da je za RAZMJENU neka mi javi na pm.

Pozdrav

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2004 u 10:16

Doso sam jucer s lana i sprzio je frend igru ali mu je trzala pa ju nije puno igro, ali meni se tak i onak ne s vidja pa nisam sprzio...

Ali imam 10 minuta pjeske do njega tak da sam se zaletim do njega, sprzim i imam i ja... :)

Al je grafika pre pre pre prejebena a vidio sam sve na low. Kak je onda tek sve na high :)

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2004 u 18:17

A jebote neću ja da jedini budem bez igrice!!!Jel ima tko da bi se trejdo,imam većinu boljih igara do prije mjesec-dva dana pa nek mi se na pm javi sa svojim eventualnim željama...Hvala

Ažurirao žile
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2004 u 12:22

Jel imas CSI: Dark motives?

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2004 u 18:09

Nemam,poslat ću ti popis pm-om.Možda nađeš nešto zanimljivo.

Na vrh
KoVa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KoVa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2004 u 01:04
evo dobio sam i ja doom 3 ali ga još nisam intalirao bum vam valda javio moju ocjenu igrice
"A calm sea does not make a skilled sailor."
[URL=http://kova.vogon.hr]
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2004 u 09:21
Ocjena je da prica suxa, grafika je jebena, gameplay je ok.... manje vise tak nes.. to mogu vec sad reci a sad kad si kupim 9600 Pro onda cu nazicat frenda da dofura pa cu isprobat igru...
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2004 u 18:10

Eto, ja instaliro doom3, upaljio i off we goo....

Ajmo sad malo ozbiljno... Prva stvar je naravno da je igra zahtjevna... Oke, ima jedna caka (frend je to odma stavio nisam ni vidio dal je stvarno to poboljsalo ili ne) da u config fileu povecate cache pa bolje radi igra za cca 30% (sve to frend stvio i reko... kog zanima napisem di tocno sta napisati). Igro sam igru onda nahigh pa kasnije na medium (ne vidim velke razlike... malko manje (jako malo manje) trza na medium, a grafika mi se cini ista). I igram ja tako i dobro aj... Prodjem jedan dio igre i reko aj dosta, sto zato sto ce mi srce otkazat, sto zato jer je vec dosadna igra... Dakle, radi se o tome da igra zapravo osim grafike i bezbroj cimova ne nudi puno vise. Naravno ima jos nekih stari... Npr. interaktivnost je oke... Inace, prica je bezveze. Necu prepricavat, ali mogu vam reci da je manje-vise klisej... Ludi znanstvenik, stigli demoni, pokolji sve i pobijedio si (taj je stil). Sto se tice cimova... Uff, kao sto se to i na grafici vidi, tu su puno radili. Sta te moze vise cimnut nego hodanje uskim hodnikom pa dodjes do stepenica a mrak je i imas jednu jadnu slabu bateriju ali ipak dovoljno da posvjetlis one stepenice metalne ispred sebe koje su jedino sto ima prostora koji ne vidite (mislim na onaj prostor izmedju stepenica i poda) dakle nema nikakvih kutija, uglova, nicega di bi se nesto moglo sakrit i sad vi lijepo onak uzdahnete ah aj malo predah kad se priblize tim stepenicama i odjednom iz unutrasnjosti ih neki ogroman demon savi i izleti iz njih i skoci vam na facu dok cijelo vrijeme na vezi imate pitaj boga koga (svako malo ta osoba na drugoj strani cujete da crkne, ali svako malo ponovo cujete kak neko crkava) i tam vam se deru u uho ono aaaaaaaaaaaaa umirem a vadi mi utrobu gleda sta sam jeo aaa tako da se lagano cimnete hopa sa stolice i malo vam fali da gadjate prekidac kompjutera necime samo da se ugasi... No, sto vam igra jos nudi? Nista posebno zapravo... Ali eto, ko voli nek izvoli.... (Btw, ne preporucam igru mladjima od 30 i starijima od 29,5 ;D)

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2004 u 22:36
dobra preporuka!
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2004 u 08:54
Hehe. Ma ko voli nek izvoli, ali osobno mislim da jedino grafika (tu cemo uvrstiti i onaj svako svjetlo ima svoj izvor style) i cimalice zasluzuju thumbs up, ali igra u cijelosti gledana mi bas i ne cini se ko prava igra koja bi bila bolja od svih ostalih za 200%.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2004 u 21:23
imam je ja ako ko treba nek viče
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2004 u 21:25
I ja sam nabavio i nije mi bas neka, dobra grafika ali nije to tip igre koju ja volim!

Ažurirao elkaz
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,165 sekundi.