Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - El Eternauta AKA The Eternaut (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

El Eternauta AKA The Eternaut (2025)

El Eternauta

El Eternauta (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Eternaut

Godina:

2025

Žanr:

drama, akcija, avantura

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:

Ricardo Darín
  >  Juan Salvo
Ricardo Merkin
  >  Viejillo
Debbie Pollack
  >  Rita & Mirta
Gabriel Martín Fernández
  >  Roberto
Pablo Cura
  >  Padre Buhardilla
Sergio Gabriel D'Angelo
  >  Doble de César Troncoso
Andy Luu
  >  Pablo
Aron Park
  >  Pablo
Paloma Alba
  >  Jorgito
Byron Barbieri
  >  Tony
Luis-ko
  >  Cascarudo

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: El Eternauta AKA The Eternaut (2025)
    Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 13:12
Ova serija mi nekako obecava jer volim tu tematiku i svakako sam je stavio na moj spisak za gledanje i ne verujem da ce me razocarati
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 14:51
Ama pročitaj što je Iga napisao. Nije kompletirana, namjerno je prekinuta upola. Ili čekaj nastavak ili kupi strip (fibra).
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 20:07
Potaman za mene, taman posla da propustim kakvu apokalipsu a sa obzirom na akutni manjak vremena, ne bi me čudilo da se pojavi treća sezona dok ja stignem do pete epizode prve sezone.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 20:30
Serija mi je bila na čekanju neko vreme i na kraju mi i nije nešto. Baš volim ovu tematiku, ali sam očekivaso mnogo više i brže. 
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
noiz View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 20:42
Nema dovljno "mesa" za tri sezone pa se toplo nadam da će zgotoviti u drugoj. Zna se kako Netflix funkcionira - gledanost i rejtinzi ili otkazuje. Zato žurite sa gledanjem ako imate Netflix i želite drugu sezonu.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 20:48
Dobro de, lupio sam naravno to oko treće sezone 😂 pre na račun mojeg tempa gledanja, negoli na plan Netflixa, koji nemam srećom. Meni nije potrebno da se priča zaokruži, uživam dok gledam u detaljima, ako se ih se uopšte ima za uživati, kao da mi pa gode rešenja kojekakvih finala, obično me razočaraju ionako. Daleko bitnije je naravno ono kako meni prija i na koja mesta u mojem umu me vode njihove priče, negoli to šta su osmislili autori za kraj svojih priča.
Na vrh
draganmirovic99 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj draganmirovic99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2025 u 00:49
Zanimljiva serija procitao sam i o stripu.. i vjerovatno ce imati dvije sezone makar... jer strip je imao vise nastavaka.. ali nekako najupecatljiviji su originali tj ta 2 dijela... treci je vec otisao u sf i akciju,, po misljenjima drugih... ali po meni za sada bas zanimljiva.. jer ima tu neku misteriju i konfuznost kada je gledas pa na pravu neces shvatiti nista. Pogoto 2-3 zadnje epizode. Ali uglavnom gluma i nekako animacije cudovista izgledaju jeftino.. mogli bi na tome poraditi. Naravno za to treba i jaci budzet pa se nadam da ce ga dobiti ako serija dobro prodje. Ne bi trebalo da ce je otkazati Netflix jer ne vjerujem da puno ocekuju od nje a i puno gore serije su dobijale nastavak,, Ali sa njima se nikad ne zna. Svakako preporuke za seriju. Ko voli sc-fi, misterije. Razmisljanje, putovanje kroz vrijeme.. koje bi trebalo mnogo vise biti u drugoj sezoni ali naravno daleko smo od toga.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2025 u 05:00
Hajde što mi je font suviše sitan, sam laptop predaleko, nego što je dodatno na svo moje slepilo podosta toga u prvoj epki snimano u mraku, veze nemam šta se dešava na ekranu 😂 Definitivno moram popraviti pc hitno, ovaj laptop je poluispravan, izlazi fucked up, ne mogu ga prikačiti na ekran, slaba vajda da pokušavam gledati išta što nije na jeziku kojim vladam.
Na vrh
gjokic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gjokic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2025 u 07:25
Baš smece od serije izdržati prvih 20 minutu i delete Preskocite
Na vrh
Taubinator View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Taubinator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2025 u 10:34
Strip je remek-djelo, serija, očekivano, nije. Ali ipak, riječ je o vrlo zanimljivom, dobro snimljenom ostvarenju, najvećem televizijskom projektu u povijesti Argentine. Ovih dana je od strane autora serije potvrđena i druga, završna sezona. 8/10
Na vrh
zixmix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zixmix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2025 u 15:44
Pročitao sam grafičku novelu u izdanju Fibre i jedva sam čekao izlazak serije jer mi je strip baš "legao" što se kaže, bez obzira što je star. Veoma sam zadovoljan I sezonom i jedva čekam II. Druga sezona je potvrđena i imaće još 8 epizoda, ukupno 14 i zaokružiće priču I dela stripa.
Na vrh
RaZoR1900 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RaZoR1900 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2025 u 06:21
Odli;na serija, najzad nešto što nije holivudsko marvelsko s*a*e.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2025 u 11:40
Odlicna. Sve je kako treba. Nije napadna, dobra prica, dobra gluma, sve ide svojim tokom.  Ocena 7. 
Na vrh
fikus-x View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fikus-x Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2025 u 21:53
3/10 more nelogičnosti,odgledah 6 epizoda.Čitao sam komentare,ovde na forumu i zbog toga sam gledao.Da objasnim,trebalo bi mnogo pisanja.Može se gledati jedino,da ne obraćaš pažnju na nelogične stvari i situacije.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2025 u 14:33
Evo i mene. LOL

Kao i uvijek, ovu seriju sam odgledao samo jednom i nisam se drugi dan dodatno vraćao na nju zbog analize i seciranja detalja. Ovo je ono što mi je ostalo u sjećanju "iz prve".

Dakle... Za sad ću dati Thumbs Up, ali ni ova se priča (serija) ne drži neke normalne logike.

Osim ovih nelogičnosti koje je IgaBiva naveo u recenziji, dodao bih još neke. Počnimo od toga da, osim ako nisam nešto propustio, peta i šesta epizoda izgledaju kao da su zapravo sedma i osma. Kao da smo doživjeli "skraćivanje puta" i nakon četvrte epizode propustili barem dvije. Odjednom kao da je priča otišla barem pola godine naprijed u odnosu na kraj četvrte epizode. Odjednom se stanje "konsolidiralo", vojska je preuzela nekakvu vodeću ulogu i sprema se protunapad.

Što se "sitnijih" nelogičnosti tiče, krenimo od prvog izlaska čovjeka na ulicu. Ima masku, obukli su ga i navukli nekakve vreće na cipele da ne bi došao u kontakt sa snijegom jer znamo da je snijeg otrovan. Sljedeća scena - čovjek hoda po snijegom zatrpanoj ulici bez vreća na cipelama! Zanemarimo na trenutak da je ideja s vrećama idiotska zbog toga što bi mu se sklizalo po snijegu. Gdje su vreće? Što se dogodilo s njima?

OK, snijeg je otrovan, ali zrak nije. Snijeg je, koliko se sjećam, jedno od agregatnih stanja vode (tekućina, para ili led). Ako je snijeg pao na zemlju, ne bismo li trebali izbjegavati korištenje vode ili bilo čega što je u međuvremenu izraslo iz te zemlje? Kako to da riba u kanti vode i dalje pliva nakon što ne znam koliko dugo pada snijeg po njoj? Otrov se "poništi" u dodiru s "normalnom" vodom? U zadnjoj epizodi čak krene cvjetati cvijeće i neke ga osobe mirišu kao da se ništa nije dogodilo. Halo? Koji vam je kuCensoredac?

Nisam meteorološke struke pa možda ne bih trebao komentirati činjenicu da pada otrovan snijeg, a zrak je čist, ali... Sad je kod nas zimsko vrijeme i stalno se priča o tome kako je zrak zagađen jer se ljudi griju na drva i ugljen pa te čestice dospiju iz dimnjaka u zrak i onda padaju po nama. Izgleda da to ne vrijedi za otrovni snijeg, tj. zrak.

Neću posebno komentirati na koji način su kukci uspjeli izvesti da ljudi postanu zombiji jer za to još ima vremena u seriji da nam objasne, ali da se nitko pretjerano ne zapita zašto su neki ljudi bez vidljivog povoda napali šoping centar prepun ljudi, da nitko ne postavi pitanje zašto je jedan od napadača pronašao dvoje ljudi u kontejneru za smeće i odlučio im poštedjeti živote, a u tom trenutku je on "zombi", tj. nema mogućnost samostalnog odlučivanja, zašto ljudi u šoping centru pjevaju i plešu, a par kilometara dalje žohari uništavaju grad (to me podsjetilo na onaj otok u trilogiji A Quiet Place gdje se isto ponašaju kao da se njima ništa loše ne može dogoditi jer se nalaze na otoku udaljenom samo nekoliko kilometara od problema)...

Prestao je padati snijeg. OK, ljudi izlaze iz šoping centra na parkiralište i čude se tome kao pura dreku, ali... Sljedeća scena - vozimo se u kamionima bez cerade i bez ikakve zaštite! Boli nas kuCensoredac, snijeg više ne pada! Pa neće valjda opet pasti za tri-četiri sata! Prestao je padati i to je to. Nema veze što AccuWeather i slične internet stranice ne rade pa ne možemo provjeriti ima li oborina na vidiku.

Ako zaguglate "Buenos Aires rainy days" (jer radnja serije se odvija u Buenos Airesu za vrijeme Božića), dobit ćete podatak da u prosjeku kiša u 12. mjesecu pada 5-9 dana, a najkišniji je 10. mjesec. Ako je padao snijeg u prve četiri epizode, pa neće valjda i u petoj i šestoj! Normalno da ćete izaći van bez maske. Koji dio nije jasan? Neće nam valjda Sudnji dan poremetiti broj dana s padalinama.

Idemo dalje. Početak prve epizode. Tri cure se nalaze na jedrilici. Počinje padati snijeg. Dvije poginu jer su ostale vani. Treća je slučajno ušla u kabinu i ostala živa. U petoj epizodi se pojavila. U šestoj je otkriveno da je uzela jedrilicu. Kako je to otkriveno? Vlasnik jedrilice je bio u luci i pronašao zapis da je ona uzela jedrilicu i isplovila. Kasnije se pojavila s gas-maskom domaće izrade koja je navodno bila na jedrilici. Znači da se vratila, uparkirala jedrilicu na isto mjesto s kojeg je isplovila i zatim pronašla svoje roditelje u kući njihovih kumova. Jedini problem - ona se ničega ne sjeća. Kasnije se može naslutiti ta je nejvjerojatnije bila odvedena od strane kukaca na "ispiranje mozga i preprogramiranje" pa je vraćena u "normalan" život kao ubačeni agent (spavač). I sve to u roku od 12 sati?!? Druga varijanta je da je ipak prošlo nekoliko dana, ali onda slijedi još jedan problem.

U međuvremenu se more povuklo 300 metara, ali obližnja rijeka nije presušila!?!?!?!?!?!?!? Pa koga vi jebCensoredte? Jeste li normalni?!? Kada će se dogoditi cunami? Kakva je to "svemirska" tehnologija koja danima može držati da more bude povučeno 300 metara, a u isto vrijeme korito rijeke nije presušilo?

Onda je rečeno da su se zemljini polovi zamijenili. Sjever je jug i obrnuto. Prije toga su zemljini polovi bili sjebCensoredni, tj. kompas se vrtio kao ringišpil. Ako ste budala poput mene, možete zaguglati "plima oseka vremensko razdoblje". Dobit ćete podatak da je vremensko razdoblje između plime i oseke 6 sati, 12 minuta i 30 sekundi (zaokružimo to na 6:15 sati) ili da jedan puni ciklus traje 12 sati i 25 minuta (zaokružimo to na 12 i pol sati). Koliko vremena je prošlo otkada je ova cura doživjela početak Sudnjeg dana, doplovila jedrilicom natrag u luku, parkirala je na isto mjesto odakle ju je uzela, bila oteta od strane kukaca, reprogramirana i vraćena, pronašla svoje roditelje, odspavala 10-15 sati, krenula s roditeljima i kumovima na put, stala u luci gdje je kum otkrio da je uzela jedrilicu  i sretno stigla do šoping centra? Mene ste našli jebCensoredt s tim glupostima? Oo

Lijepo je znati (i vidjeti) da nije samo Hollywood sposoban napraviti SF seriju (prije ove sam odgledao The Silent Sea), ali je rezočaravajuća spoznaja da svi koriste jednako debilne normative. Thumbs Down

Ažurirao iromafia111 - 08.Prosinac/Dec.2025 u 20:54
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 06:29
Crni Iro, ala si se raspisao, to si ti na odmoru? 🤣

Volim te tvoje "debunking" postove, trebalo bi da imaš svoju emisiju na državnoj televiziji 😌
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 09:32
Kakav odmor? Ovo je ono što mi mozak zabilježi zadnjih sat vremena prije spavanja pa se sjetim sljedećeg dana. Zamisli da gledam oko ručka, a ispred mene papir, olovka i mogućnost premotavanja unazad. Tada bi se moglo razmišljati o emisiji. LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 10:00
Živimo među sumanutim tezama, antinauci, antilogici. Lakše je delu raje drviti o ravnoj Zemlji, tome kako šatro nismo bili na Mesecu, piramide gradili vanzemaljci, ako dobijem vakcinu dobijem Sidu otprilike, a sudbina nam je zapisana u zvezdama, minimum.

Dok nema mnogo simpa likova koji nauku propagiraju na uzbudljiv, jasan, ne dosadni i pogotovo na funny način. Ni to pa nije odveć gledano. Cox, Krauss, De Grasse-Tyson...

E, tu dolazi potreba za tvojom emisijom, na zabavni, neka i ne mora na strogo naučno-edukativni koliko na interesantni način ogoliš lenjost eto scenarista, neutemeljenost, sramotne ideje lišene smisla i logike. To takođe ne bi bilo odveć gledano danas 😂 ali bi bilo ludo zabavno, ujedno bi makar malo veći br gledatelja serija/filmova možda pomalo i počelo da obraća pažnju na propuste. Smisao i logika znaju biti lepi, iako sam ja užasan garant za tako šta 🤣
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 10:20
Bojim se da bi prevladala ona "Nemoj ići tako oštro, sve je to za zabavu". Na taj način bi oni koji stvaraju ovakve nelogičnosti u pričama (i jako dobro žive od toga) opravdali svoje propuste, a konzumenti se ne bi osjećali previše blesavo kad bi im se ukazalo što su sve progutali.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 10:24
Zaboravih zar nije bila neka emisija, kao kroz maglu mi je, gde su prikazivali uočene greške u filmovima. Druge sam video , kad naletim , pa kad testiraju određenu situaciju da li je npr fizički moguća.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.