Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vijesti/Trejleri/Prezentacije iz gaming industrije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vijesti/Trejleri/Prezentacije iz gaming industrije

Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
Korisnik
Poruka
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vijesti/Trejleri/Prezentacije iz gaming industrije
    Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2023 u 11:31
Otvoriću ovdje novu temu da ne postam ovakve linkove u "šta trenutno igrate".

Juče bio xbox developer direct, prezentovano 5 igara. Minecraft Legends, Elder Scrolls Online, Forza Motorsport i Redfall su bile očekivane a nova igra Tango Gameworks ( Evil Within, Ghostwire Tokyo) Hi-Fi Rush je bila shadow drop i to odmah isti dan je bio release i dostupna na Game Pass takođe tako da prezentaciju za nju izdvajam u poseban video.

Xbox & Bethesda developer direct 

Hi-Fi Rush

There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2023 u 12:38
Izašla još jedna PC ekskluziva:

Nije nikakvo čudo od igre, ali ima nekakav neobičan šarm.
Nije skupa i ne treba zvijer od mašine za igrati ju.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2023 u 12:51
Na žalost nije PC ekskluziva, ali najavljena je za ovu godinu The Cursed Crew.
O čemu je vidi se iz trailera. Čisto sumnjam da će plitka konsolaška publika ovo znati cijeniti:

Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2023 u 16:41
Bliži pogled na Atomic Heart, igru ruskog studija Mudfish smještenu u alternativnu stvarnost u SSSR i inspirisanu Bioshock serijalom. Izlazi za sve platforme 21. 02. osim za Nintendo.

There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2023 u 00:38
Pomalo vezano na offtopicarnje u temi Last of Us.

Sims 4 je dobio tzv. trans update.
Naime, sad će vaši simsi moći biti trandže bilo kojeg oblika.

Nevjerojatno ali istnito, odjednom su se zaostali internet trolovi digli na zadnje noge:

Vjerojatno nikad nisu ni igrali simse.

Sims dopušta da vaš lik bude ono što vi želite da bude.
Svi su praktički inicijalno biseksualni dok vi ne odredite drugačije i ako uopće i odredite.
No dosad se nije moglo kreirati trans osobu.

I sad se tu oprostite na izrazu kozojebna glasna manjina zgražava što se sad može kreirati i trans lika u jednoj videoigri.
Pa dobro koja je ljudima p. materina?
Ako je drugima ćejf igrati videoigru onako kako oni žele, u čemu je problem?
Videoigre služe za zabavu, a ne za nečija religiozno-politička prepucavanja.
Uostalom ovo je 21. stoljeće.
Postoji Iran. Kome se ne sviđa živjeti u slobodnoj državi, uvijek može odseliti.

Imam oriđiđi Simse 4, regan sam tamo, pomagao sam na početku ispravljati bnugove itd, ali odavno ne igram jer niti imam više vremena niti volje za puste bespotrebne (i preskupe) ekpanzije.
Dođe mi ga ponovno instalirati samo iz inata.
Problem je taj što ja ne bih igrao trans sima pa mi nekako onda nema smisla.

Ali ako je vama interesantno isprobati kako bi to izgledalo, apsolutno podržavam!
Nema što netko drugi odlučivati što će vama biti zabavno, a što neće.
Osim ako je u pitanju bjesomučno gledanje besmislenih biografija, to ne podržavam. LOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2023 u 00:46
Stiže sljedeći Yakuza spinoff ali seting je tradicionalni!

Masthevuša ako se mene pita, samo ne znam kako ću naći vremena:

Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2023 u 13:04
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Stiže sljedeći Yakuza spinoff ali seting je tradicionalni!
Isti datum izlaska kao ovaj gore Atomic Heart. Od ostalih većih igara u februaru privukao mi je pažnju Hogwarts Legacy. Nisam neki fan Harry Potter univerzuma ali ono što sam vidio, igrao bih ja to. Ali definitvno ću pričekati neko sniženje, ne žuri mi se nigdje.

Takođe moram da spomenem Scars Above. Ne znam puno o igri ali je moram ovdje ispoštovati barem trejlerom jer je igra srpskog studija Mad Head Games. Izlazi 28. februara za sve platforme osim Nintenda.

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2023 u 14:09
Frend mi je prednaručio deluxe verziju Hogwartsa pa će moći igrati prije ostalih.
Pričekaj, javit će valja li čemu, zanima i mene. Wink
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2023 u 23:55
Upravo završen Nintendo Direct. Nemam Switch ali volim da ispratim.

Obradovalo me što je Sea of Stars dobila datum izlaska. Pratim tu igru jedno 2-3 godine. Neka se skloni Zelda, GOTY dolazi 29.08. Smile
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2023 u 21:27
Iskreno, čekam samo dva naslova - VTM Bloodlines 2 (ako ikada izađe) i W40K: Rogue Trader od (sad već) meni drugog najomiljenijeg studija, Owlcat Games.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2023 u 11:14
Ja kad vidim koliko tih Warhammer igara ima i različitih spin-offa ni ne pomišljam da se upuštam iako znam da je svaka igra samostalna i može se odigrati posebno osim par izuzetaka.
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2023 u 14:47
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Ja kad vidim koliko tih Warhammer igara ima i različitih spin-offa ni ne pomišljam da se upuštam iako znam da je svaka igra samostalna i može se odigrati posebno osim par izuzetaka.

Velika većina Warhammer i W40K igara su strategije - jer su i u originalu tabletop strategije, ima nešto FPS-a i TPS-a, ali Rogue Trader je poseban jer se radi o prvom klasičnom RPG-u u Warhammer 40K svemiru, a Owlcat je stekao veliki ugled po prvi put prenijevši u digitalni format tabletop Pathfinder RPG s Kingmakerom i Wrath of Righteouss. Tako da za sve fanove RPG-a, Rogue Trader je moža i najiščekivanija igra godine.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2023 u 20:43
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

VTM Bloodlines 2 (ako ikada izađe)
Nešto mi deluje kao da ćemo pre videti Half-Life 3 nego tu igru.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2023 u 09:35

State of Play od sinoć. Dosta fokusiran na PSVR 2 što mene i nije zanimalo previše. Ostalo je ok bilo.
Drago mi je da je Tchia dobila datum izlaska, pratio sam tu igru od ranije, izgleda prelijepo i djeluje zanimljiv gameplay. 21. mart i PS Extra i Premium pretplatnici će je dobiti day 1 na servisu što je još jedan plus.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2023 u 14:19
Konačno nešto da je Day1 na PS Plus. Mislim da je samo Stray bila dosad.

Mada sve bolje mesečne apdejte na PS Extra imaju, pogotovo ovog meseca, pa možda konačno kreću u boljem pravcu.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2023 u 14:52
Bio je valjda i onaj Divine Knockout i Oddword: Soulstorm od prvog dana, pored Stray. Mislim da ove male indie igre mogu ubacivati bez nekih velikog troškova i mislim da će to i raditi ubuduće.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2023 u 20:50

yayyayyay

Samo još da stave cene bliže turskim i sl. nego zapadnim i taman.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2023 u 23:19
Završio Hogwarts i Ishin na PCju naravno.

Koja mi je boilja?
Ishin.
Povijesni noir triler sa obratima. Ma ko da su je baš za me napravili, eto.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2023 u 09:20
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Samo još da stave cene bliže turskim i sl. nego zapadnim i taman.
To ne vjerujem da će ciljano uraditi jer te cijene niske na turskom i argentinskom storu imaju više veze s tim što je kod njih inflacija nego što su dobili povoljniji regional pricing.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2023 u 18:04
Ja zadovoljan i evropske cene da stave, nego uvek draže kada "usitne". LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.