Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Vijesti/Trejleri/Prezentacije iz gaming industrije

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Igrice
Opis foruma: Za sve ljubitelje igara: ovo je pravi forum za vas.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=102727
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 03:02
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Vijesti/Trejleri/Prezentacije iz gaming industrije
Objavio: yolix83
Tema: Vijesti/Trejleri/Prezentacije iz gaming industrije
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2023 u 11:31
Otvoriću ovdje novu temu da ne postam ovakve linkove u "šta trenutno igrate".

Juče bio xbox developer direct, prezentovano 5 igara. Minecraft Legends, Elder Scrolls Online, Forza Motorsport i Redfall su bile očekivane a nova igra Tango Gameworks ( Evil Within, Ghostwire Tokyo) Hi-Fi Rush je bila shadow drop i to odmah isti dan je bio release i dostupna na Game Pass takođe tako da prezentaciju za nju izdvajam u poseban video.

Xbox & Bethesda developer direct 

Hi-Fi Rush

-------------
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.

Odgovori:
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2023 u 12:38
Izašla još jedna PC ekskluziva:

Nije nikakvo čudo od igre, ali ima nekakav neobičan šarm.
Nije skupa i ne treba zvijer od mašine za igrati ju.

Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2023 u 12:51
Na žalost nije PC ekskluziva, ali najavljena je za ovu godinu The Cursed Crew.
O čemu je vidi se iz trailera. Čisto sumnjam da će plitka konsolaška publika ovo znati cijeniti:

Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2023 u 16:41
Bliži pogled na Atomic Heart, igru ruskog studija Mudfish smještenu u alternativnu stvarnost u SSSR i inspirisanu Bioshock serijalom. Izlazi za sve platforme 21. 02. osim za Nintendo.

-------------
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.

Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2023 u 00:38
Pomalo vezano na offtopicarnje u temi Last of Us.

Sims 4 je dobio tzv. trans update.
Naime, sad će vaši simsi moći biti trandže bilo kojeg oblika.

Nevjerojatno ali istnito, odjednom su se zaostali internet trolovi digli na zadnje noge:
https://www.pcgamer.com/sims-4-trans-inclusive-update-faces-culture-war-backlash-in-record-time/#comment-jump" rel="nofollow - https://www.pcgamer.com/sims-4-trans-inclusive-update-faces-culture-war-backlash-in-record-time/#comment-jump

Vjerojatno nikad nisu ni igrali simse.

Sims dopušta da vaš lik bude ono što vi želite da bude.
Svi su praktički inicijalno biseksualni dok vi ne odredite drugačije i ako uopće i odredite.
No dosad se nije moglo kreirati trans osobu.

I sad se tu oprostite na izrazu kozojebna glasna manjina zgražava što se sad može kreirati i trans lika u jednoj videoigri.
Pa dobro koja je ljudima p. materina?
Ako je drugima ćejf igrati videoigru onako kako oni žele, u čemu je problem?
Videoigre služe za zabavu, a ne za nečija religiozno-politička prepucavanja.
Uostalom ovo je 21. stoljeće.
Postoji Iran. Kome se ne sviđa živjeti u slobodnoj državi, uvijek može odseliti.

Imam oriđiđi Simse 4, regan sam tamo, pomagao sam na početku ispravljati bnugove itd, ali odavno ne igram jer niti imam više vremena niti volje za puste bespotrebne (i preskupe) ekpanzije.
Dođe mi ga ponovno instalirati samo iz inata.
Problem je taj što ja ne bih igrao trans sima pa mi nekako onda nema smisla.

Ali ako je vama interesantno isprobati kako bi to izgledalo, apsolutno podržavam!
Nema što netko drugi odlučivati što će vama biti zabavno, a što neće.
Osim ako je u pitanju bjesomučno gledanje besmislenih biografija, to ne podržavam. LOL

Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2023 u 00:46
Stiže sljedeći Yakuza spinoff ali seting je tradicionalni!

Masthevuša ako se mene pita, samo ne znam kako ću naći vremena:

Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2023 u 13:04
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Stiže sljedeći Yakuza spinoff ali seting je tradicionalni!
Isti datum izlaska kao ovaj gore Atomic Heart. Od ostalih većih igara u februaru privukao mi je pažnju Hogwarts Legacy. Nisam neki fan Harry Potter univerzuma ali ono što sam vidio, igrao bih ja to. Ali definitvno ću pričekati neko sniženje, ne žuri mi se nigdje.

Takođe moram da spomenem Scars Above. Ne znam puno o igri ali je moram ovdje ispoštovati barem trejlerom jer je igra srpskog studija Mad Head Games. Izlazi 28. februara za sve platforme osim Nintenda.

-------------

Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2023 u 14:09
Frend mi je prednaručio deluxe verziju Hogwartsa pa će moći igrati prije ostalih.
Pričekaj, javit će valja li čemu, zanima i mene. Wink

Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2023 u 23:55
Upravo završen Nintendo Direct. Nemam Switch ali volim da ispratim.

Obradovalo me što je Sea of Stars dobila datum izlaska. Pratim tu igru jedno 2-3 godine. Neka se skloni Zelda, GOTY dolazi 29.08. Smile

-------------

Objavio: silent_passenger
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2023 u 21:27
Iskreno, čekam samo dva naslova - VTM Bloodlines 2 (ako ikada izađe) i W40K: Rogue Trader od (sad već) meni drugog najomiljenijeg studija, Owlcat Games.

-------------
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...

Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2023 u 11:14
Ja kad vidim koliko tih Warhammer igara ima i različitih spin-offa ni ne pomišljam da se upuštam iako znam da je svaka igra samostalna i može se odigrati posebno osim par izuzetaka.

-------------

Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2023 u 14:47
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Ja kad vidim koliko tih Warhammer igara ima i različitih spin-offa ni ne pomišljam da se upuštam iako znam da je svaka igra samostalna i može se odigrati posebno osim par izuzetaka.

Velika većina Warhammer i W40K igara su strategije - jer su i u originalu tabletop strategije, ima nešto FPS-a i TPS-a, ali Rogue Trader je poseban jer se radi o prvom klasičnom RPG-u u Warhammer 40K svemiru, a Owlcat je stekao veliki ugled po prvi put prenijevši u digitalni format tabletop Pathfinder RPG s Kingmakerom i Wrath of Righteouss. Tako da za sve fanove RPG-a, Rogue Trader je moža i najiščekivanija igra godine.

-------------
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...

Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2023 u 20:43
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

VTM Bloodlines 2 (ako ikada izađe)
Nešto mi deluje kao da ćemo pre videti Half-Life 3 nego tu igru.

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2023 u 09:35

State of Play od sinoć. Dosta fokusiran na PSVR 2 što mene i nije zanimalo previše. Ostalo je ok bilo.
Drago mi je da je Tchia dobila datum izlaska, pratio sam tu igru od ranije, izgleda prelijepo i djeluje zanimljiv gameplay. 21. mart i PS Extra i Premium pretplatnici će je dobiti day 1 na servisu što je još jedan plus.

-------------

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2023 u 14:19
Konačno nešto da je Day1 na PS Plus. Mislim da je samo Stray bila dosad.

Mada sve bolje mesečne apdejte na PS Extra imaju, pogotovo ovog meseca, pa možda konačno kreću u boljem pravcu.

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2023 u 14:52
Bio je valjda i onaj Divine Knockout i Oddword: Soulstorm od prvog dana, pored Stray. Mislim da ove male indie igre mogu ubacivati bez nekih velikog troškova i mislim da će to i raditi ubuduće.

-------------

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2023 u 20:50
https://news.xbox.com/en-us/2023/02/28/pc-game-pass-preview-40-new-countries/%20" rel="nofollow - https://news.xbox.com/en-us/2023/02/28/pc-game-pass-preview-40-new-countries/

yayyayyay

Samo još da stave cene bliže turskim i sl. nego zapadnim i taman.

-------------

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2023 u 23:19
Završio Hogwarts i Ishin na PCju naravno.

Koja mi je boilja?
Ishin.
Povijesni noir triler sa obratima. Ma ko da su je baš za me napravili, eto.

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2023 u 09:20
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Samo još da stave cene bliže turskim i sl. nego zapadnim i taman.
To ne vjerujem da će ciljano uraditi jer te cijene niske na turskom i argentinskom storu imaju više veze s tim što je kod njih inflacija nego što su dobili povoljniji regional pricing.

-------------

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2023 u 18:04
Ja zadovoljan i evropske cene da stave, nego uvek draže kada "usitne". LOL

-------------

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2023 u 22:46
Đe nije draže. Ja sam Game Pass uplatio 3 godine odmah i izašlo me oko 3,25€ mjesečno kad preračunam sve. A uzeo sam Game Pass Ultimate koji je na američkom storu 15 dolara mjesečno i imaš u sklopu njega i PC i Console Game Pass. Jeftinije nego kablovsku što plaćam. Tako da je meni gledajući iz te perspektive ovo sve preskupo. Smile

Zbog toga je Xbox zajednica na Balkanu odahnula kad su skontali da je ovo u pitanju samo PC game pass. LOL

-------------

Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2023 u 17:52
Meni to izostavljanje država iz zvanične ponude nikada nije bilo jasno, ali na sreću domaće xbox zajednice, stanje se ne menja u potpunosti. LOL

-------------

Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2023 u 23:23
Ni meni. Najsmješnije mi je što ima i u Srbiji ona nagradna igra što Xbox ima sa Oreo keksom. Svugdje se pored ostalih nagrada može dobiti i konzola i Game Pass pretplata a u Srbiji nijedna nagrada veze nema sa Xboxom.

https://nagradneigrers.com/oreo-nagradna-igra-2023-oreo-i-xbox/" rel="nofollow - https://nagradneigrers.com/oreo-nagradna-igra-2023-oreo-i-xbox/

Zamisli, Xbox djeli vaučere za Steam. LOL

-------------

Datum objave: 05.Ožujak/Mar.2023 u 20:58
Nisam znao za ovo. LOL

U idućoj turi će Sony da deli vaučere za Epic. LOL

-------------

Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2023 u 09:24
Paradox Interactive je imao juče showcase sa Xbox-om. Izdvajam The Lamplifhters League od studija koji je iznjedrio Shadowrun trilogiju i BattleTech. Nema još datum izlaska ali najavljena je od prvog dana na Game Pass. Thumbs Up

-------------

Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2023 u 21:04
Starfield je najavljen za 06. septembar konačno a 11. juna će biti poseban Starfield direct gdje će prikazati nešto više igru.

-------------

Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2023 u 13:58
Biće zanimljivo videti da li je novi vlasnik imao pozitivan uticaj na Bethesdu tj. da li će Starfield biti igriv odmah ili u skladu sa istorijatom dotične firme tek kroz par meseci kada fanovi naprave patch koji uklanja sve boljke. LOL

-------------

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2023 u 10:55
Da se njih pitalo oni bi vjerovatno je izdali kad je bila najvljena prvi put. Microsoft ih je sigurno malo pritegao. A i slušao sam Todd Howarda na onom podkastu kod Lex Fridmana kad je bio. Rekao je da osjeća sad pritisak da su system seller. Ali je isto rekao da je njima npr. 30fps skroz prihvatljivo. Ali u gaming industriji to više nije pa ne znam je li ih MS prevaspitava i oko toga. LOL

Vjerovatno je nemoguće da velika open world Bethesdina igra ne bude bez bugova, samo neka ne bude game breaking i neka radi solidno.

-------------

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2023 u 23:27
Biće otprilike neka sredina. MS će ih gurati da izdaju što sređeniji proizvod, ali nije prava Bethesda igra ako nema bar malo bagova. LOL

-------------

Datum objave: 13.Travanj/Apr.2023 u 10:35
Danas će Nintendo imati još jednu prezentaciju gameplay-a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Playtation ima takođe večeras u 23:00 State of Play.

Takođe juče su objavili da će Redfall po izlasku imati samo quality mode u 30fp a da će 60fps mod izaći kasnije. Očekivano digla se ogromna frka, dobili su baš negativan PR. Microsoft opet puca sam sebi u nogu. Dead

-------------

Datum objave: 14.Travanj/Apr.2023 u 23:21

-------------

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2023 u 15:58
Saga se nastavlja.

https://www.hcl.hr/vijest/britanija-microsoft-activision-201772/" rel="nofollow - https://www.hcl.hr/vijest/britanija-microsoft-activision-201772/

-------------

Datum objave: 24.Svibanj/May.2023 u 09:56
Večeras u 22:00 po našem vremenu je Playstation Showcase.

Link za praćenje

-------------

Datum objave: 25.Svibanj/May.2023 u 13:33
Nije loš showcase bio iz moje perspektive jer sam vidio dosta igara koje bih ja igrao. Mada gledano iz perspektive isključivo fanova Playstation-a možda nije bio najsjajniji jer je slabo bilo Sonijevih first party igara. Samo Spiderman 2 i par live service igara. Većina je ipak bila multiplatform.  Još jedna zamjerka što je dosta trejlera bilo bez gameplay-a nego samo CGI trejler.

Sve igre prikazane:

Fairgame$ 
Helldivers II 
Immortals of Aveum
Ghostrunner II
Phantom Blade 0
Sword of the Sea
The Talos Principle 2
Neva
Cat Quest: Pirates of the Purrebean
Foamstars
The Plucky Squire - nema datum ali pisalo je 2023.
Teardown
Metal Gear Solid ▲ Snake Eater (rimejk)
Final Fantasy XVI
Alan Wake 2 - Dobio datum 17.10.2023.
Assasin's Creed Mirage - isto dobio datum 12.10.2023.
Revenant Hill
Granblue Fantasy: Relink
Street Fighter VI
Ultros
Tower of Aghasba
Dragon's Dogma II
Five Nights at Freddy's Help Wanted
Marathon
Destiny 2 The Final Shape ekspanzija
Concord
Marvel's Spiderman 2

Igre za PSVR2

Resident Evil 4 Remake
Arizona Sunshine II
CrossFire Sierra Squad
Synapse
Beat Saber

Ispostavilo se da je Metal Gear Solid 3 rimejk glasina tačna bila ali za novu Castelvaniju nije.
Spiderman 2 i Final Fantasy 16 su bili 100% očekivani pa njih ne uzimam u obzir. Pored njih Alan Wake 2, Dragon's Dogma 2, Metal Gear Solid 3 Rimejk, AC Mirage su ono baš velike igre ali kao zvijezdu večeri izdvajam Phantom Blade 0 i taj ću trejler samo staviti jer baš kul izgleda akcija. Nadam se samo da će gameplay zaista takav biti da nije neki quicktime event ili nešto slično.

-------------

Datum objave: 25.Svibanj/May.2023 u 14:39
Ništa interesantno osim The Talos Principle 2.

Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2023 u 15:59
Sutra naveče u 21:00 bi trebao početi stream Kilijevog Summer Game Festa 2023 Opening Showcase.
I onda sledećih dana će biti niz strimova izmđu ostalog i Capcomov, Xboxov i Ubisoftov showcase, nekoliko indie showcase itd.

Stream za Opening Showcase

-------------

Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2023 u 10:00
Tanko mi nekako bi sinoć, čini mi se da je prošle godine bio bolji showcase. Ili je meni samo hajp bio veći. Smile

Sve što je prikazano:

Prince of Persia - The Lost Crown
Mortal Kombat 1
Exoprimal X Street Fighter - ovo je neki ludački crossover Exoprimala koji još nije ni izašao sa SF 6
Dead By Daylight - najava Nicolasa Cage-a kao igrivog karaktera
Path of Exile 2
Witchfire
Crossifire Sierra Squad
Remnant 2
Sonic Superstars
Honkai: Star Rail - najava da dolazi na PS5
Lies of P - dobio datum izlaska 19. septembar a demo verzija dostupna odmah
Sand Land
Throne and Liberty
WarHaven
Party Animals - dobio datum izlaska 20. septembar
Alan Wake 2 - više detalja otkriveno i prikazan gameplay
Warhammer 40000 Space Marine 2
Yes, Your Grace Snowfall
John Carpenter's Toxic Commando
Baldurs Gate 3
Spiderman 2 - dobio datum izlaska 20. oktobar
Palworld
The Lord of the Rings: Return to Moria
Final Fantasy VII: Ever Crisis - mobilna igra
Banishers: Ghost of New Eden
Like a Dragon Gaiden - The Man Who Erased His Name - datum izlaska 9. novembar
Under the Waves - datum izlaska 29. avgust
Call of Duty Modern Warfare 2 - Season 4
Faefarm - datum izlaska 8. septembar
Marvel Snap - neki update
Lysfangha: The Time Shift Warrior
Immortals of Aveum - gameplay prikazan detaljnije
Fortinite Chapter 4 Season 3
Final Fantasy VII Rebirth

Trejlere za serije Witcher 3. sezonu i Twisted Metal sam namjerno preskočio jer nisu igre.
Sonic Superstars mi se baš svidio, kao stari sonici na Segi samo modernizovani. Alan Wake 2 i dalje mislim da će biti sjajna igra.

-------------

Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2023 u 11:24
Sve prikazano na Xbox Showcase-u.

Fable - Reboot serijala, neće uskoro, kontam tamo negdje 2025.
South of Midnight - prikazali su na čemu radi Compulsion Games
Star Wars: Outlaws - Igra o kojoj se šuškalo da je radi Ubisoftov Massive Entertainment studio, trejler prikazan, detealjnije večeras na Ubisoftovom eventu
33 Immortals - co-op rougleike igra igra za 32 igrača
Payday 3
Persona 3 Reload - rimejk koji je već iscurio bio, najavljen za ranu 2024.
Avowed - najavljen za 2024.
Sea of Thieves: Legend of Monkey Island - ako sam ikad dobio želju da igram live service igru onda je to ovaj crossover sa Monkey Islandom
Microsoft Flight Simulator - Dune ekspanzija za kasnu 2023. i nova verzija za 2024.
Seanua's Saga: Hellblade 2 - najavljen za 2024.
Like a Dragon: Infinite Wealth - još jedan igra iz yakuza serijala, ova je nastavak na Yakuza: Like a Dragon sa Ichibanom
Fallout 76 - Atlantic City ekspanzija
Kunitsu Gami: Path of the Godess - Novi IP Capcom-a
Forza Motorsport - dobila datum izlaska sada zvanično 10.10.2023.
The Elder Scrolls Online: Necrom
Overwatch 2 Starter Pack
Persona 5 Tactica - još jedna Persona igra čiji je trejler iscurio prije showcase-a. Datum izlaska 17.11.2023.
Jusant - nova igra od Don't Nod, neka climbing puzzle igra. Izgleda kul. Izlazi na jesen.
Still Wakes the Deep - horor igra, izlazi rane 2024.
Dungeons of Hinterberg - akcijski rpg, izlazi 2024.
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty - najavljeni DLC izlazi 26.09.2023.
Cities: Skylines 2 - izlazi 24.10.2023.
Metaphor: ReFantazio - 3. igra Atlus-a prikazana, novi IP od tima koji je radio Personu 3,4 i 5 dolazi 2024.
Towerborne - Novi IP od kreatora Banner Saga trilogije, dolazi 2024.
Clockwork Revolution - nova igra od InXile Entertainment i ujedno njihova prva AAA igra. Ima neki Bioshock vibe, izgleda dobro ali još uvijek je u ranoj fazi, rekoše da je neka pre alfa tako da neće uskoro.
Starfield - imali smo i 45-minutni deep dive u Starfield, datum izlaska od ranije poznat 06.09.2023.

Izdvajam Starfield Direct kao prezentaciju. Ja sam prije showcase-a bio u fazanu da me ne zanima Starfield jer sam ga već vidio ali poslije odgledanog ne znam kako ću dočekati da prođu ova 3 mjeseca. LOL Biće to pravi punokrvni Bethesdin rpg, samo da ne bude previše broken na launch-u. Big smile

-------------

Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2023 u 11:32
Ma 'ebo konzolitis i gljive, Paradox će za koji dan objaviti detalje nove scifi strategije, a evo i teaser.

Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2023 u 11:40

Ma 'ebo konzolitis
Sve je i na PC ja mislim. Xbox-ove first party jesu sigurno, ne znam jedino za ove third party, nisam to baš pratio ali vjerujem da većina jesu.

Strategije su mi inače najneomiljeniji žanr osim turn based strategy so I'll pass. Wink

-------------

Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2023 u 12:38

Izdvajam Starfield Direct kao prezentaciju. Ja sam prije showcase-a bio u fazanu da me ne zanima Starfield jer sam ga već vidio ali poslije odgledanog ne znam kako ću dočekati da prođu ova 3 mjeseca. LOL Biće to pravi punokrvni Bethesdin rpg, samo da ne bude previše broken na launch-u. Big smile

Ali to onda ne bi bio pravi Bethesdin RPG.

-------------

Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2023 u 12:57
https://www.pcgamer.com/starfield-will-be-30-fps-on-consoles/" rel="nofollow - https://www.pcgamer.com/starfield-will-be-30-fps-on-consoles/

Citiraj Xbox Series X/S players will have to put up with 30 fps in https://www.pcgamer.com/uk/starfield/" rel="nofollow - Starfield , Todd Howard has confirmed to https://www.ign.com/articles/bethesdas-todd-howard-confirms-starfield-performance-and-frame-rate-on-xbox-series-x-and-s" rel="nofollow - IGN in an interview.

LOLClap
Dead

Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2023 u 13:12
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

Ali to onda ne bi bio pravi Bethesdin RPG.
I to što kažeš. LOL

https://www.pcgamer.com/starfield-will-be-30-fps-on-consoles/" rel="nofollow - https://www.pcgamer.com/starfield-will-be-30-fps-on-consoles/

Citiraj Xbox Series X/S players will have to put up with 30 fps in https://www.pcgamer.com/uk/starfield/" rel="nofollow - Starfield , Todd Howard has confirmed to https://www.ign.com/articles/bethesdas-todd-howard-confirms-starfield-performance-and-frame-rate-on-xbox-series-x-and-s" rel="nofollow - IGN in an interview.

LOLClap
Dead

Nisam ni očekivao 60fps još od prošle godine kad je Todd rekao da je njima ok 30fps. A i da nije rekao ne znam da bih očekivao 60fps-a na konzoli u Bethesinoj igri koja je veoma interaktivna što crpi resurse.

-------------

Datum objave: 16.Studeni/Nov.2023 u 22:52
U onoj drugoj temi spomenuo sam yakuza simse (zapravo samo dio nadolazećeg naslova).

Ali u pripremi su dva Sims "killera" i bogami već je bilo dosta EA-ove mužnje para na bezbrojnim DLC-ima.
Oba naslova su još u izradi, vidi se trzanje u snimkama, ali čim izađu, moji su!

Paralives

inZOI

Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2023 u 15:59
Ostao sam sinoć cijelu noć budan da gledam The Game Awards, uglavnom zbog najava igara ali red je da podjelim članak sa pobjednicima. Baldur's Gate 3 zasluženo i očekivano pokupio glavnu nagradu kao i mnoge druge, iznenadio me Alan Wake što je pokupio neke bitne kao što su Best narativem Best art direction, best game direction itd. Najveći gubitnik je Spider-man 2 koji pored 7 nominacija ništa nije osvojio.
Playstation igrači dobili besplatan DLC za God of War:Ragnarok, Xbox igrači iznenađujuće dobili najavu jedne Marvel igre. U pitanju je Blade i radi je Arkane Lyon. Kojima predstavio igru koju radi za Xbox u saradnji sa Jordan Peele-om. Prikazali su neki enigmatični trejler i pričali 10 minuta i opet ne znam kakva je igra u pitanju. LOL Znam, što sam i prije znao, da koristi Microsoftovu cloud tehnologiju i da je netipična igra, "igra koja briše granice između igre i filma". Pojma nemam uglavnom. :)

https://insider-gaming.com/the-game-awards-2023-all-award-winners/" rel="nofollow - https://insider-gaming.com/the-game-awards-2023-all-award-winners/

Ne bih da zatrpavam trejlerima, izdvojio bih Hellblade 2 koji izgleda predobro.

Nova Mana igra izgleda prelijepo.

I ova mi je takođe imala prelijep artstyle.

-------------

Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2023 u 18:58
Znajući Kodžimu, ni nakon odigrane igre nećemo biti sigurni kakva je igra u pitanju. LOL

-------------

Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2023 u 09:20
Ali ovo je novi level. Sad je baš počeo da eksperimentiše. Niko nije htio da sarađuje s njim na ovom projektu i svi mu rekli da je lud što hoće to da pravi, dok Microsoft nije prihvatio. To su riječi Kodžime od prije godinu, dvije. I sad sve što govore, "igra koja nije igra" itd. Siguran sam da će biti omraženija više od Death Stranding. Smile

-------------

Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2023 u 11:05
Sad kad je slobodan od pritisaka da štancuje Metal Gear, može čovek potpuno da luduje. Meni je Death Stranding ekstra. 
Treba industriji igara više ljudi koji furaju neku svoju priču. U svakom slučaju očekujem potpuno ludilo od njega, sa pričom koja ni njemu nije stopostotno jasna.

-------------

Objavio: NikolaJe
Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2023 u 11:51
Izašla je nova Avatar igra. Prethodnu Avatar: The Game (2009) sam obrnuo nekoliko puta, ima predobru grafiku. I ova nova ne izgleda loše. Nije mnogo zahtevna, guraju je rx 580/rx 5500 xt. Još nema krekovane verzije.

Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2023 u 12:55
Misliš FarCry:Avatar Tongue
Ja to naravno preskačem, ili polja mare kao u FC3 ili zbogom Ubi-dosade.

Ali kad već vi niste spomenuli, niste jedini, ja hoću.
Nakon razočaravajuće ME4, jer stara je garda napustila Bioware, stiže, naoko se čini, pravi nasljednik Mass Effect franšize.
Za priču je zaslužan pisac koji je radio na ME (i Kotor i Jade Empire), Drew Karpsyhyn.
A zašto estetski podsjeća na ME je zato što je ovdje tehnički direktor Chad Robertson, pogađate, i on je radio na ME igrama.

Ne znam za vas, ali ja jedva čekam još jedan space dating sim. Evil Smile

Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2023 u 13:47
Vidjeću u januaru da uplatim mjesec dana onaj Ubisoft+ i probam Prince of Persia, Avatara i Assasin's Creed Mirage o jednom trošku. Valjda će mi se bar jedna svidjeti. Ali to jedino ako ne budem htio nešto pametnije da igram.

Sad kad je slobodan od pritisaka da štancuje Metal Gear, može čovek potpuno da luduje. Meni je Death Stranding ekstra. 
Treba industriji igara više ljudi koji furaju neku svoju priču. U svakom slučaju očekujem potpuno ludilo od njega, sa pričom koja ni njemu nije stopostotno jasna.

Slažem se sve. Treba neko da iskače iz šablona.

Ali kad već vi niste spomenuli, niste jedini, ja hoću.
Nakon razočaravajuće ME4, jer stara je garda napustila Bioware, stiže, naoko se čini, pravi nasljednik Mass Effect franšize.
Za priču je zaslužan pisac koji je radio na ME (i Kotor i Jade Empire), Drew Karpsyhyn.
A zašto estetski podsjeća na ME je zato što je ovdje tehnički direktor Chad Robertson, pogađate, i on je radio na ME igrama.

Ovo je na TGA predstavio Mathew McConaughey i glumi u igri. Isto jedna od igara koja djeluje zanimljivo ali nemam pojma o čemu se tačno radi. :)

Evo još jedna koja se meni svidjela. Nova igra od studija koji je napravio Ori igre.

-------------

Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2023 u 16:08
Izgleda da ćemo za ove praznike dobiti 17 igara od Epica. Neka dve budu dobre i puna kapa.

https://gg.deals/blog/were-getting-17-freebies-during-the-epic-holiday-sale-2023-according-to-the-leak/" rel="nofollow - https://gg.deals/blog/were-getting-17-freebies-during-the-epic-holiday-sale-2023-according-to-the-leak/

-------------

Datum objave: 15.Prosinac/Dec.2023 u 09:17
Vidjeh već da je za drugi dan prognozirao DNF Duel ali nije siguran i nema definitivan dokaz.
Prvi dan je Destiny 2 nešto, ja probao da preuzmem ali kaže treba base game i ne može. Svejedno nemislim igrati tako da whatever. Smile

-------------

Datum objave: 15.Prosinac/Dec.2023 u 17:21
Meni je preuzeo bez problema. Moguće je da sam imao već Destiny 2, a da nisam bio ni svestan. LOL 
U svakom slučaju, base game je besplatna cele godine, pa što ne uzeti i ove ekspanzije koje se plaćaju za dž kad već nude, iako ni ja ne planiram da igram Destiny, bar ne u dogledno vreme.

-------------

Datum objave: 16.Prosinac/Dec.2023 u 11:36
Uspio sam sad. Morao sam prvo preuzeti tu base verziju da bi uzeo ovo što daju. Ali ono, u osnovi ne igram live service igre, vjerovatno neće biti upaljena nikad. Još više zbog tog što čujem da je užasna sa mikrotransakcijama, jedna od najgorih po tom pitanju. Dead

-------------

Datum objave: 16.Prosinac/Dec.2023 u 12:25
Meni su priča i mitologija igre strašno zanimljivi, ali me toliko odbija koncept live service igara da takođe sumnjam da će ikada biti upaljena, ali kada već daju besplatno, nećemo odbiti. LOL

-------------

Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2024 u 00:38
Dolaze u ovoj godini:

Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2024 u 09:26
Ne vjerujem da će ovaj Last Sentinel ove godine. To je tek prvi put prikazano na ovom TGA i to ovaj CGI trailer gdje ne znaš ni kako će zapravo igra izgledati.

-------------

Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2024 u 17:40
Vidjet ćemo.
Evo još jedna:

Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2024 u 18:25
Uh, Crimson Desert se jedva čeka. Nadam se samo da će opravdati hajp.

-------------

Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2024 u 00:49
Ja se nadam da će i ova valjati, a i imamo datum izlaska 13.02.

Ali realno ne bih uopšte trebao da gledam nove igre. Toliko toga ide a ja ni BG 3 nisam još riješio. Posvetiću se malo backlogu, nove ću da igram ako baš oduvaju recenzijama. Infinite Wealth, Dragon's Dogma 2 itd. će morati da čekaju. Ove sa Game Passa ću da ulećem da mi ne bi kasnije pobjegle sa servisa.

Čekam ovaj Xbox developer direct 18.01. Izgleda da je Indiana Jones ove godine. Najavili su da će biti prikazan, kao i Hellblade II, Avowed i Ara: History Untold. Trebalo bi da dobijemo datume. Prošle godine što su tu prikazali to je izašlo te godine.

-------------

Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2024 u 17:42

Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2024 u 16:06

Outcast1+ME+Elex.
Clap

Demo? Da, nisu napisali link, eoga:
https://store.steampowered.com/app/1013140/Outcast__A_New_Beginning/" rel="nofollow - https://store.steampowered.com/app/1013140/Outcast__A_New_Beginning/

Vodite računa da kao i svaki demo i ovaj je neoptimiziran, znači CPU/RAM/SSD će biti na 100%. Evil Smile

Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2024 u 10:05
Sjećam se davno sam znao kupiti Hacker časopis i uz njih se dobijao cd sa demo igrama. Na jednom od tih bio demo za prvi dio Outcast-a. Sjećam je se samo zbog tog ali generalno igra je bila nepoznata, nije neki trag ostavila.

nego, htjedoh podjeliti ovaj trejler.

Meni najzanimljiviji trejler sa sinoćnjeg Xbox Partner Preview ako izuzmemo igre za koje sam već znao. Baš kul koncept. Ove alternativne verzije glavnog lika izgledaju kao dobar način da se ispriča dio priče a bitne su i za gameplay jer izgleda da je djelom menadžment igra.

-------------

Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2024 u 18:55
I novi trailer za seriju Fallout. Jedva čekam.

-------------

Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2024 u 22:47
Deluje dobro po trejleru. Nadam se da neće razočarati.

-------------

Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2024 u 01:49
I ja. I optimista sam po pitanju serije za razliku od fanova. Dobro izgleda.
Član sam par Fallout grupa i moram priznati da su fanovi Fallouta jedni od najtoksičnijih. Ne znam jesam li pominjao ovdje za prošli trejler koliko su toksični bili. Zbog onog kiklopa sa jednim okom su pošizili bili a da ne pričam koliko mrze assault rifle iz Fallout 4 koji je prikazan u onom prvom trejleru.
Sada im se nije svijedjelo što se Power Armor kaciga onako otvara, serija će biti sr*nje. LOL
Izvrću izjave, kao npr. što su rekli da serija nije adaptacija. To uzimaju odmah da neće biti ni blizu source materijala iako u stvarnosti to samo znači da serija neće pratiti radnju ijednog djela igre nego će imati svoju priču smještenu u taj svijet.
Samo traže za šta bi kukali, navijaju da bude loša da bi mogli reći:"Jesam rekao".

Morao sam malo da se izduvam ovdje, skaču mi svakodnevno po živcima, krenem da izađem iz grupe ali odustanem samo zato što ima dobrih mimova. Smile

-------------

Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2024 u 17:29
To polako postaje standard za "fanove".  Ispada da nisi ozbiljan ljubitelj nečega ako nisi toksičan.
Nije da nema adaptacija svega i svačega koje i te kako zaslužuju blaćenje, ali mi uvek bezveze bilo unapred po nečemu pljuvati.

-------------

Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2024 u 18:21

-------------

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2024 u 17:31
Must.Control.Hype. LOL

-------------

Datum objave: 11.Travanj/Apr.2024 u 00:19

LETS GOOOO! ClapLOL
Ovo je samo IGN koje ne fermam baš puno ali i ostale recenzije su dobre. 93% na Rotten Tomatos trenutno.

-------------

Objavio: djukares
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2024 u 15:28
Hоće neko prevoditi, pogledao sam prvu epizodu, odlično izgleda ClapClapClap

Datum objave: 13.Travanj/Apr.2024 u 20:10

LETS GOOOO! ClapLOL
Ovo je samo IGN koje ne fermam baš puno ali i ostale recenzije su dobre. 93% na Rotten Tomatos trenutno.
Odgledah prvu i zasad mi je dobra. Nemam trenutno dovoljno volje da bindžujem epizode od po sat vremena, ali odgledaće se ovo do kraja.

-------------

Datum objave: 15.Travanj/Apr.2024 u 09:26
I ja gledam 1-2 epizode dnevno. Ostale mi još dvije zadnje. Mislio sam da izbindžujem jer nisam dosad nikad uzimao Prime Video pa sam mislio pogledati dok mi traje 7 dana free trial, ali sam se predomislio i provjeriću još neke njihove serije kad završim ovo. Upecaše me Falloutom. Approve

-------------

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2024 u 20:31
Baci pogled na The Boys, Invincible, The Legend of Vox Machina i The Expanse kad već ploviš Amazonom.

-------------

Datum objave: 17.Travanj/Apr.2024 u 09:17
Počeo sam The Boys juče.  Što se Fallouta tiče, prezadovoljan sam. Čak mislim da su zadnje 2-3 epizode sezone najbolje. Jedini problem sad što moram čekati na drugu sezonu. Ali dobro, realno nije bilo šanse za ovu seriju da ja čekam par sezona da se nakupi.

-------------

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2024 u 21:12
Kingdome Come: Deliverance 2 konačno oficijelno najvljen. Ove godine izlazi navodno.

-------------

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2024 u 23:40
Nekad davno kad se pojavio BG2, zvali su to RPG renesansa.

A mi živimo u vremenu kad nakon BG3 dolazi nastavak RPG mastplejuše.
Ako je onda bila renesansa, ovo sad je RPG barok i ja sam presretan zbog toga.

Datum objave: 19.Travanj/Apr.2024 u 21:53

RPG barok
I'm taking this one.

-------------

Datum objave: 20.Travanj/Apr.2024 u 10:07
I meni je must play, jedva čekam da vidim nastavak priče.

-------------

Objavio: BOBAH1
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2024 u 11:20

-------------
http://1917.gq/

Objavio: KingKong12
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2024 u 19:33
Sta ti je ovo Bobane?

Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2024 u 22:51

Kingdome Come: Deliverance 2 konačno oficijelno najvljen. Ove godine izlazi navodno.
Prije par dana ipak odgodili za sledeću godinu ali barem sad imamo datum 11.02.2025. Ne sviđa mi se jedino što je preblizu Avowed koji je 18.02.2025. 

-------------

Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2025 u 23:06
Datum je 7 dana prije.
Saudijska Arabija je zabranila igru.

Mene znate, čim je nešto zabranjeno, ja moram igrat čim izađe.  Evil Smile

Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2025 u 23:13
Ova nije banana, ali igra se i ona, odma.

Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2025 u 15:44

Meni najsmejšnije od tog svega što je anti-woke dijelu publike, KCD 2 bio primjer i bili su šampioni za tu igru pogotovo zato što je vođa studija jednom u nekom tvitu negativno komentarisao brojku igrača na Steam-u za Dragon Age The Veilguard. Bukvalno prošle sedmice su bili šampioni za tu igru a ove sedmice je KCD 2 isto woke. LOL
Sve zato što ima gay sex scena i jedan crnac u igri. LOL

-------------

Datum objave: 17.Sijecanj/Jan.2025 u 17:20

Kad pomisliš da ne mogu biti opičeniji (u najboljem mogućem smislu) oni se nadmaše. Mnogo jak serijal.

Meni najsmejšnije od tog svega što je anti-woke dijelu publike, KCD 2 bio primjer i bili su šampioni za tu igru pogotovo zato što je vođa studija jednom u nekom tvitu negativno komentarisao brojku igrača na Steam-u za Dragon Age The Veilguard. Bukvalno prošle sedmice su bili šampioni za tu igru a ove sedmice je KCD 2 isto woke. LOL
I mene donekle nervira trend isiljenog trpanja svega i svačega gde mu nije mesto ili u ustanovljene franšize sa drugačijim pristupom, ali i ta cela anti-woke ekipa počinje žestoko da davi. Kao da samo gledaju šta će da im se ne svidi, umesto da traže šta im se sviđa.

-------------

Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2025 u 03:39

I mene donekle nervira trend isiljenog trpanja svega i svačega gde mu nije mesto ili u ustanovljene franšize sa drugačijim pristupom, ali i ta cela anti-woke ekipa počinje žestoko da davi. Kao da samo gledaju šta će da im se ne svidi, umesto da traže šta im se sviđa.
Ne mogu se oni fokusirati na šta im se sviđa kad ni ne igraju igrice nego samo ponavljaju šta im je omiljeni youtuber rekao. A youtuberi i tviteraši farmaju engagement ragebait-om. Mrze igre unaprijed i imaju kampanje mjesecima prije nego što igra izađe. Niko ništa ne zna o Intergalactic, izašao samo jedan cinmatic trailer ali oni su to označili već kao woke jer je glavni ženski lik i još ćelava. Na to se svelo, sad je woke kad vide glavnog lika ženu i da još nije top model. Iz istog razloga hejtaju Fable, Perfect Dark, hejtali su Star Wars Outlaws itd. Ili ako ima crnaca u igri. Meni je ludački da su i ZAU: Tales of Kenzera označili kao woke a lik je porijeklom afrikanac i napravio je igru o afričkoj kulturi. Još ti grifteri directora javno pogrdno nazivali "spearchucker". Mnogi su samo prikriveni rasisti a kao ovamo to prikrivaju da se brinu o social issues i agendama u gejmingu. Mislim, ja sam otvoren da saslušam svaki argument ali nisam čuo nijedan smislen od njih, zaglupili su diskurs do bola. Ja se naprimjer oduševio dokumentarcem o South of Midnight, ne znam hoće li biti dobra igra jer je Compulsion Games nedokazan ali sam se oduševio njihovom umjetničkom vizijom i vidno je da je igra autentična i nije ništa usiljeno. To je igra koju su devovi htijeli napraviti, tu temu obraditi. Ali glumica ili neko drugi, ne sjećam se, je pričao kako im je bitna Hazel kao jaka crna žena jer je malo takvih likova i naravno da je to sad smatraju woke. Mislim, gdje si vidio u Luizijani crnu ženu, to je tako usiljeno. Tongue
Zato ne mogu te griftere da shvatim ozbiljno. Šta je s mozgom? U šta gledaš? Confused Pitanje je retoričko, znam odgovor, ni ne gledaju, Grifteri, kao što sam rekao. Dead

-------------

Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2025 u 14:11

Ispostavilo se da je u pitanju sabotaža.

Nije SA zabranila igru, osobno napisao direktor Warhorsea (Daniel Vavra).
KCD2 nije woke, nego igra koja pokušava biti povijesno točna.
Je li postojalo LGB ljudi u Bohemiji u srednjem vijeku, pa naravno da jest.
Jesu li se da prostite na izrazu prčili javno na sred ulice da ih svi vide, pa zaboga nisu. LOL
Neće onda ni u igri.

Ajde malo moram detaljnije još nešto, u sljedećem postu.

Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2025 u 14:32

Ne mogu se oni fokusirati na šta im se sviđa kad ni ne igraju igrice nego samo ponavljaju šta im je omiljeni youtuber rekao. A youtuberi i tviteraši farmaju engagement ragebait-om. Mrze igre unaprijed i imaju kampanje mjesecima prije nego što igra izađe. Niko ništa ne zna o Intergalactic, izašao samo jedan cinmatic trailer ali oni su to označili već kao woke jer je glavni ženski lik i još ćelava. Na to se svelo, sad je woke kad vide glavnog lika ženu i da još nije top model. Iz istog razloga hejtaju Fable, Perfect Dark, hejtali su Star Wars Outlaws itd. Ili ako ima crnaca u igri. Meni je ludački da su i ZAU: Tales of Kenzera označili kao woke a lik je porijeklom afrikanac i napravio je igru o afričkoj kulturi. Još ti grifteri directora javno pogrdno nazivali "spearchucker".

Ne treba kriviti publiku jer je publika postala preosjetljiva s razlogom.

Jako je malo ostalo gejming pisanih medija. Problem je što su ih infiltrirali ne igrači niti novinari, nego politički aktivisti. Već godinama Polygon i Kotaku pišu potpuno promašene članke koji trkeljaju o nekakvom diverzitiju i inkluzivnosti, ko Prolivud. O igrama, i tome koliko su zabavne, ili koliko su prevara (live services npr.) ni slova.

Slični politički aktivisti su infiltrirali gejming industriju.
Pa se tako igraču umjesto zabave guraju pod nos svakakve pizdarije i to nevjerojatno loše napisane. A loše su napisane jer ih je pisao politički aktivist, a ne umjetnik.
Primjer scena iz Veilguarda, određena osoba sjeda za stol i ničim izazvana inicira dijalog riječima "I am non binary".
Koji k? Je li vama itko ikad uletio s nekim "priznanjem" na takav način, bez barem dobar dan ili nešto. Da ne spominjem da je u pitanju dark fantasy, a ne suvremeni nekakav seting gdje nonbinary ne bi zvučala kao riječ koja je skroz pogrešna u takvom nekakvom svijetu.

Lijepo je rečeno od strane pustih streamera (osim nekoliko ekstremnih antiwokera).
Ako je nešto napisano kako treba i u skladu s pričom, pa nek stoji tu, posebno ako je zabavno.
Ali ako se nešto baš gura iako tome tu nije mjesto i samo maltretira igrača jer nikakve veze sa pričom nema, marš.

Ma da ne duljim.
Ekstremni wokeri i antiwokeri su potpuno ista bagra, politički aktivisti koje ne zanima je li igra dobra ili nije, nego samo je li u skladu s njihovim mentalnim sklopom.
Umjesto da se pozabave svojim mentalnim sklopom kod lokalnog psihijatra i jedni i drugi, oni uporno gnjave igrače koji su tu zato da se zabave, a ne zato da se prepucavaju o raznim politikama.
I to se odnosi jednako i na pisane medije i na strimane medije i na developere.
Počelo mi je ići na živce braniti dobru igru i od jednih i od drugih, majkemi. Kako bi se reklo, idu mi na ku**c. Nek odu kupovati kutije na telefonima i ostave nas na miru.

Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2025 u 02:22

KCD2 nije woke, nego igra koja pokušava biti povijesno točna.
Ovi kad najaše da je woke, njih to apsolutno ne zanima. Ne zanimaju ih fakti i ne zanima ih istina, što sam i objašnjavao u prethodnom postu.

Ekstremni wokeri i antiwokeri su potpuno ista bagra, politički aktivisti koje ne zanima je li igra dobra ili nije, nego samo je li u skladu s njihovim mentalnim sklopom.
Ovo se potpuno slažem. Jeste da ovi drugi rijeđe maltretiraju developere ali sjećam se baš za KCD keca da su ih matretirali što nema crnaca i ovi se braili baš time da u Bohemiji na početku 15. vijeka nije baš bilo crnaca. Black Myth Wukong su isto napadali, kao nema dovoljno ženskih likova. Dešava se ali rijeđe.

Jako je malo ostalo gejming pisanih medija. Problem je što su ih infiltrirali ne igrači niti novinari, nego politički aktivisti. Već godinama Polygon i Kotaku pišu potpuno promašene članke koji trkeljaju o nekakvom diverzitiju i inkluzivnosti, ko Prolivud. O igrama, i tome koliko su zabavne, ili koliko su prevara (live services npr.) ni slova.
Meni lično ne smeta nikakav aktivizam u novinarstvu, pisanje o social issues itd. To je njima posao, da palamude, da tako kažem i to bi tamo i trebalo ostati. Oni su više dio novinarske industrije koja samo pokriva gaming. Ali ako developeri nameću to u igrama to je već problem gaming industrije i to se dešava sa pojedinim igrama.

Počelo mi je ići na živce braniti dobru igru i od jednih i od drugih, majkemi. Kako bi se reklo, idu mi na ku**c. Nek odu kupovati kutije na telefonima i ostave nas na miru.
Dobre i uspješne igre ne treba ni braniti jer im ti njihovi slabi argumenti nemaju prođu kad je u pitanju uspješna igra. Baldur's Gate 3 je bio meta zbog silnih LGBT likova i slično, ali uspjeh igre je sve to utušio pa su morali odustati. Sad spinuju uglavnom i tvrde da nikad BG 3 nije bio optuživan za to ali ja se dobro sjećam. Smile Isto je sa Alan Wake 2, God of War: Ragnarok itd. Češća meta su im Ubsoft sada, jer su laka meta jer su u qrcu, ili indiji kao taj Tales of Kenzera ili ona Flintlock i slične.

Ja povlačim crtu uglavnom kod tog maltretiranja developera. Koljite se imeđu sebe ali pustite devove da naprave igru koju oni žele. Ok, ne slažeš se sa njihovom vizijom, move on, nađi nešto što se tebi sviđa. Ali ne mogu oni to, najaše devove, maltretiraju voice actore itd. Vrhunac arogancije mi je da neko govori devovima kakvu igru smiju napraviti.

-------------

Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2025 u 11:32
Tajna igra sa Xbox Developer directa je Ninja Gaiden 4 koji dolazi na jesen 2025. Takođe su shadowdropali remake/remaster u Unreal Engine 5 Ninja Gaiden Black 2, dostupan odmah na Game Pass-u.

Ostale igre dobile datum:
South of Midnight - 08.04.2025.
Claire Obscur: Expedition 33 -24.04.2025.
Doom The Dark Ages - 1505.2025.

Sve će biti dostupno Day 1 na Game pass i sve su igre Play Anywhere, ako ih kupiš imaš je na Xbox-u, Pc-u i Cloud-u.
Prošle godine su podbacili sa prvom polovinom godine gdhe su imali samo Hellbalde 2, ovaj put su to ispravili, uzimajući još Avowed, prva polovina godine fino pokrivena. Očekujem da ćemo na ljetnom showcase-u videti još šta će biti u drugoj polovini. Za sad je najavljeno za ovu godinu još Fable, The Outer Worlds 2, Towerborne full release i konzolaška verzija, novi COD se očekuje. Fable bi mogao možda i biti odgođen, vidjećemo.

-------------

Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 12:57
Forza Horizon 5 na proljeće po prvi put na Playstation konzolama. Ko prati Microsoft i Xbox vjerovatno i nije iznenađen. Prije si jedino morao čitati između redova, sad ne kriju da će biti na svim platformama. Pogledao sam oba intevjua sad sa Spenserom što su bila, jeste rekao u jednom momentu da neće svaku igra preći na druge platforme ali ja mislim da je to više zbog toga da će štimati sebi kako im odgovara nego radi toga da ih je briga za ekskluzive.
02. aprila je Nintendo Direct za Switch 2 i tu se očekuje da će biti Halo The Master Chief kolekcija najavljena za Switch 2, kao i neke druge igre. Vjerovatno i za PS isto.
Po meni se čini loš potez za Xbox konzole ali dobar za sve ostalo. Microsoft Gaming će biti veći nego ikad. Uglavnom velika promjena na konzolaškom tržištu i interesuje me kako će izgledati sledeća generacija i hoće li Sony bez konkurencije postati complacent. Što se mene tiče, ja sledeću generaciju opet uzimam obe konzole i Xbox handheld takođe ako izađe. Osim ako ne odlučim kojim slučajem da kupim neki nadrkani PC, ali mrzim to sklapanje PC-a i ugođaj igranja mi je na konzoli prijatniji.

-------------

Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2025 u 19:40
S obzirom na to kako u poslednje vreme sve Sonijeve ekskluzive na kraju završe na računarima, uskoro će najbolja kombinacija biti dobar PC i Switch i onda se sve pokriva. 
Mada, koliko sada košta napraviti besan PC, držaću se ja verovatno Sonija. LOL

-------------

Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2025 u 00:34

S obzirom na to kako u poslednje vreme sve Sonijeve ekskluzive na kraju završe na računarima, uskoro će najbolja kombinacija biti dobar PC i Switch i onda se sve pokriva. 
Mada, koliko sada košta napraviti besan PC, držaću se ja verovatno Sonija. LOL
Od kad je Sony na Steam uveo da se za njihove igre mora ulogovati na PSN nalog, nama u BiH npr. apsolutno ne igra ulogu što su njihove igre dostupne na PC. Uopšte ih ne možeš kupiti, nešto u fazonu "this item isn't available in your region". Skoro je Sony uveo za 4 igre da je opciono da se uloguješ na PSN nalog, između ostalog i za Spider-man 2 koji je skoro na PC izašao pa sam mislio da će one biti dostupne ali i dalje je isto.

Nintendo sam nekako svjesnu odluku donio da ih izbjeavam jer mi ide na živce što im first party igre drže cijenu. Ono, igre po 7-8 godina stare idu makssimalno na 30% popusta. Mada, da nisam ROG Ally uzeo vjerovatno bi kupio Switch 2 da skuplja prašinu. LOL

-------------

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 18:37
Taman kad sm mislio da je nemoguće da iako osim KCD2 dobije goty 2025, kad šta:

Naravno, čekam PC verziju, ali ovo je preludo.

Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2025 u 20:30
Biće tu potencijalno još kandidata za GOTY.  Sasvim solidna godina u najavi.

-------------

Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2025 u 09:37
Ako izađe GTA 6 ove godine to je sigurica GOTY, džaba KCD 2 i Split Fiction, Monster Hunter Wilds itd. koje su već solidne recenzije dobile. Nisam neki ljubitelj GTA ali svi će da sline, sve i jedan GTA je bio preko 95 na metacritic što je ludilo, možda ima jedan da ima 94, ono podbacila igra. LOL

-------------

Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2025 u 16:23
GTA ne kupujem.
Nek oni varaju koga oće sa svojim online kockanjem, mene neće.
Ne zna se još ka'će, ali da, moguće je da šestica bude u ovoj godini.

Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2025 u 17:14
GTA serijal obožavam, ali onlajn verziju nikada nisam ni probao.
Biće zanimljivo videti kakav će vajb da odaje igra sada kada su Den Hauzer i ekipa koji su bili duša Rockstar igara otišli iz kompanije. Mada cenim da sa gargantuanskim budžetom koji ima, mora biti dobra.

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk