Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ticket to Paradise (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ticket to Paradise (2022)

Ticket to Paradise

Ticket to Paradise (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

104 min

Režija:

Ol Parker

Scenarij:

Ol Parker
, Daniel Pipski

Glavne uloge:

Geneviève Lemon
  >  Beth-Ann
Francis McMahon
  >  Artist
Ling Cooper Tang
  >  Auctioneer
Murran Kain
  >  Tourist
Vanesa Everett
  >  Tourist
Sean Lynch
  >  Rob
Rachel Sinclair
  >  Tourist
Isaac Priest
  >  Graduate
Lennart Gottmann
  >  Losi
Charles Allen
  >  Dean
Inaya Servais
  >  Dewi
Romy Poulier
  >  Lauren
Kaitlyn Dever
  >  Lily
Senayt Mebrahtu
  >  Dignitary
Rowan Chapman
  >  Simon
Arielle Carver-O'Neill
  >  Kimberley
Billie Lourd
  >  Wren Butler
Leo Castro
  >  Squash player
Dorian Djoudi
  >  Komang
Logan Skinner
  >  Tourist

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ticket to Paradise (2022)
    Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2022 u 22:47
Prevod je uradio payutti ✨
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2022 u 13:47
Hajde, uvek nešto šarma u Clooney-u i Juliji Roberts, no kada bi se oduzelo to, uz nešto eto tek lepe prirode Australije (ona ovde glumi Bali) ne ostane mi išta, čini mi se da sam gledao već ovaj film, mnogo puta. 
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2022 u 16:39
Čista šećerna vodica, zabava za mozak ostavljen u leru. Skroz je odradio posao kada mi je trebalo baš tako nešto za relaksaciju. Izlišno je u takvoj materiji tražiti neki vrhuski kinematografski potencijal, ali recimo da između preiskusnih Clooney-ja i Robertsove ima te neke magije i šmeka.

Priča prežvakana hiljadu puta sa tek ponekim začinom koji bi ga makar malo izdvojio iz šablona. Predeli, koji god da su, fenomenalni su, pa uz kvalitetnu sliku na što većem ekranu ljubiteljima turizma i mora legne kao budali šamar. Pošto polovina spada upravo u tu kategoriju, s vremena na vreme mi je obaveza tako nešto ubaciti na meni ne razmišljajući o nekoj dubini, širini, filozofiji i simbolici
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2022 u 16:53
Filozofije i simbolike neka vala za kakve spise eventualno LOL ali u filmu koji kaže da je romantična komendija bi valjalo malo romanse, topline da razgali pokisla svrca i produbi veru u ljubav ( LOL) a vala i malo komendije bi onda valjalo da ima, makar za osmeh-dva, kada je već po kalupu, daj da je dobar. No dobro de, ne smeta meni to sve (čega mi u filmu ionako fali da bi mi smetalo LOL), bitno da je šareno, mada nije uspeo da me uspava, čuvam jedan ratni, dok ne izađe novi Shyamalan za to, ne vredi mi sa ovim romansama da pokušavam. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2022 u 17:03
Podseti me (razgovor, jok film) na, od svih ljudi, Sinišu Pavića, tačnije na tu dinamiku parova u njegovim tekstovima, pa još kada na ekranu imaš, šta znam sada, Nikolu Simića-Milenu Dravić-Seku Sabljić (eto recimo baš "Laf u srcu", porodični ručak), onda to pršti sa ekrana, verujem da bi tako bilo eto i sada, posle, štaznam, 40ak godina. Tamo čak i bez uplitanja romanse, kamoli tek sa njom. Problem je, znamo to, da ne ponavljam x puta, opet u scenaristima danas. 
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2022 u 23:07
Eh, "Laf u srcu"
Legendaran film, bar za starije generacije.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2022 u 23:15
Što se tiče, "Ticket to paradise", slažem se sa ar8c, ali imala je Džulija mnogo
bolje komedije kao na pr. "My best friend's wedding" ili "Notting Hill".
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2022 u 18:49
Ma naravno kolege, možemo mi sada praviti neku gradaciju uspešnih i manje uspešnih filmova tog tipa i rola glavnih glumaca. Ali sve što želim reći jeste da mi je ovaj film solidno legao u trenutnoj oseci dobrih i originalnih ideja i realizacija, pa čak i u žanru p(l)itke rom-komedije. Nisam očekivao baš ništa posebno i ostavio sam polovinu da pari oči širokim dijapazonom boja i predivnih predela, ali sam usput i ja uspeo da se ne smorim i da nemam nikakve negativne utiske posle gledanja. Čak sam se i nasmejao nekoliko puta. Rekao bih - sasvim dovoljno

P.S Izvinjavam se na digresiji i iskakanju iz teme, ali kad je već tu cenjeni kolega @payutti, da pitam onako preko veze, da li neko planira prevod serije The Peripheral po William Gibsonu? Mogu krenuti sa engleskim titlovima, ali sačekao bih ako neko ima planirano u skorije vreme. Unapred se od srca zahvaljujem na informaciji, a pogotovo na eventualnim titlovima i još jednom se izvinjavam na remećenju teme
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2022 u 18:54
Ako si, vala.  Mene danas više nasmeje kakav drugi žanr, najmanje komedija, blesavo je, znam, no šta ću. LOL Zapravo, mislim da bi i taj The Periheral mogao da ti se baš dopadne, evo i ja se pridružujem molbi za titlovima. (više prevodilaca bi je videlo u temi potraživanja doduše, no neka je i ovde) Thumbs Up
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2022 u 19:20
Ma pogubim se nekada u moru raznih tema na forumu! A uz to nikada do sada nisam imao neki zahtev, pa se smatram neiskusnim po tom pitanju Ponavljam, jako dobro stojim sa engleskim (iako ne baš toliko dobro da postanem prevodioc), ali neću gledati sam i zbog drugih navijam da domaćih titlova ipak ima!

Hvala na podršci
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2022 u 19:28
Ovde će videti payutti a onu temu obilaze svi, još će to biti verovatno popularna serija ionako, te je samo pitanje dana, mada, čekaj, vidim da ima domaći za prvu (možda i za ovih par drugih koje su izašle do sada) na opensubtitles, cro titlovi tj, ne znam kako ti to vidiš, meni su sve to domaći. 

Edit: proverih, ima titlova za sve četiri do sada izašle epke. Thumbs Up 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2022 u 21:36
Ma koja serija?
I to tamo što vidiš "domaće" to ti je većinom ili gugltranslejt ili sabtajtlket sa pokušanim dodavanjem i ovdje, a administracija promptno likvidirala.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2022 u 21:48
Šta će ti navodnici, pa otkud ja znam kako ko zove vražije titlove LOL a bome se ne razumem ni u to čega ima tamo, ta otkud ja skidam naše titlove i odavde, kamoli odande. I oklen tebi uvid u rabote administracije, hum? Hum? LOL

Ups, ispašće da lažem, uzeo noćas domaće tillove za onaj Preman, nisam bio našao engleski. No to da uzmem naš titl je toliko retka pojava... LOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2022 u 22:02
Navodnici jer ih je prevodila imbecilna takozvana artificijelna inteligencija.
Da ih je prevodio (ili barem ispeglao da izgledaju normalno) čovjek onda bih bez navodnika pisao domaći.
Uvid mi ne treba, tu i tamo im nekad promakne, ali kad se iz aviona vidi da je prevodila (veš?) mašina to posmiču.

Preman je film, koja serija ima 4 epizode?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2022 u 22:10
Originalno postovano od strane ar8c ar8c piše:

da pitam onako preko veze, da li neko planira prevod serije The Peripheral po William Gibsonu?  

Ima tj biće više epizoda, verujem, nego je četiri izašlo do sada. 
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2022 u 22:40
@ar8c Ti, u stvari, zaobilaznim putem pitaš mene da li ću da prevodim
"The Peripheral"?
Ne, jer ja već duže vremena ne prevodim serije. Više volim da ih neko drugi
prevede, pa da na miru gledam.
Šalim se, ali nemam vremena da prevodim serije, jedva stignem da prevedem
dva-tri filma mesečno (jedino sam u skorije vreme bio malo aktivniji, pa preveo
tri filma za deset dana, a "Ticket to paradise" na ženin nagovor ).
Verovatno ređe gledam filmove i serije od prosečnog korisnika ovog sajta.
Odoh ovih dana u Beč po neki 167. put. Moja žena MIlena Dravić, a ja Nikola
Simić. Pa će to ići ovako, kao u "Lafu u srcu":

Ona: Jeste da košta, ali se isplati.

Ja: Samo da preguram ovaj ručak.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2022 u 22:41
 LOL

Usput, srećan put payutti, lepo se provedite. Thumbs Up
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2022 u 22:45
To? Ajde evo da vidimo samo početak prve epizode, kaže ovako, evo uvjeri se sam:

4
00:02:47,750 --> 00:02:49,583
Who would have ever guessed
you'd become the sort of man

5
00:02:49,666 --> 00:02:51,041
who makes
such dangerous friends?

----------------------------------------------

4
00:02:47,750 --> 00:02:49,582
Tko bi rekao da ćeš postati čovjek

5
00:02:49,665 --> 00:02:51,040
tko stvara tako opasne prijatelje?

------------------------------------

Ovaj drugi "tko" je trebao biti "koji", ili je "čovjek" trebalo zamijeniti sa "onaj" u ovom slučaju. Svejedno.
Te i takve titlove gdje rečenične konstrukcije veze s mozgom nemaju, ali sa gugltranslejtom imaju, valja izbjegavati ako se mene pita.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2022 u 22:48
Nesam znaJo, to je do mojeg neiskustva sa čitavom tom temom, jeste mi bilo weird da ovde nema prevoda a da ih tamo ima, no nisam znao kako to funkcioniše tamo (vala ni ovde LOL )
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2022 u 22:50
Hvala, puppet
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.