Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I Care a Lot (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

I Care a Lot (2020)

I Care a Lot

I Care a Lot (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Jako mi je stalo

Godina:

2020

Žanr:

kriminalistički, komedija, triler

Trajanje:

118 min

Režija:

J Blakeson

Scenarij:

J Blakeson

Glavne uloge:

Dianne Wiest
  >  Jennifer Peterson
Alicia Witt
  >  Dr. Amos
Macon Blair
  >  Feldstrom
Peter Dinklage
  >  Roman Lunyov
Georgia Lyman
  >  The Assassin
Chris Messina
  >  Dean Ericson
Celeste Oliva
  >  Police Detective
Rosamund Pike
  >  Marla Grayson
Isiah Whitlock Jr.
  >  Judge Lomax
Damian Young
  >  Sam Rice
Moira Driscoll
  >  The Jeweler
Gary Tanguay
  >  TV Interviewer
Liz Eng
  >  Adelaide
Eiza González
  >  Fran
Nicholas Logan
  >  Alexi Ignatyev

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Ordinary View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ordinary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: I Care a Lot (2020)
    Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2021 u 22:54
Kakav film, ludilo, do poslednjeg trenutka. IMDB ocene i review su ocigledno odavno postali natrpani placenim hejterima, onoliko ocena 1 moze samo budala da oceni, neshvatljivo.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2021 u 00:24
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Napomena... ne čitati opis filma i ne gledati trailer.

To vam je kao u turskoj seriji "Gledacete"... 🤭

3 jaka razloga za gledanje ovog filma:
1. odlična, intrigantna i aktuelna tema,
2. talentovana i harizmaticna Rozemund Pajk,
3. jedan, jedini, neponovljiv, živa legenda Piter Dinklidz aka Bauk Lanister.

ALI... (nastaviće se...) 😁😅🤣😂

Dakle....
vrlo moćan početak sve u fulu.... Rozemund u punom sjaju... *ebe kevu...
oko 30 minuta... a onda mlak, neubedljiv i katastrofalan lik Pitera Dinklidža....
od milion opcija izabrali su najgoru opciju... i urnisali film skroz...
u finišu je malo popravljen utisak (iako sam do kraja očekivao nešto drugo).

IMdB: 6,2   Lična:   5,1   (zbog finalne scene prelazna ocena)

Mafija jednostavno ne funkcioniše ovako... odrali bi joj kožu za toliku lovu... i naterali je da je pojede...
seckali deo po deo... ofrlje amaterski... nerealno skroz... papirnati mafijaški boss... Žalosno...

Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2021 u 09:20
Odličan, zanimljiv, drži pažnju, sve preporuke.Thumbs Up
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2021 u 14:17
Okej, kažem sebi, može da ide i sa 5,1 na 5,5.
Lična ocena.     

Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2021 u 01:17
Prijevod je uradio Telegon 👍
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2021 u 00:59
Nije ovo loše ni zamišljeno ni odrađeno ali su meni ovi likovi svi odreda predaleki, nije baš ni da tražim ikakvu bliskost sa likovima inače, tek mi je ovo suviše daleko od onoga što cenim, volim itd. Isto kao i sa Rosamund Pike, koja zbilja nosi ovaj film. Fizički mi je oduvek bila odbojna, opet ne zato što sudim nekom tamo njenom izgledu, prosto mi je takva reakcija na nju. Odbija me nečime.
I Care a Lot jednostavno nije moj broj, najkraće. 😊
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2021 u 16:27
Film je baš dobar , drži pažnju do kraja .
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2021 u 18:57
Po meni solidan film koji dotiče temu koja je nažalost dosta prisutna u SAD (skoro sam baš čitao neki članak o iskorišćavanju starijih osoba u slične svrhe). Ima tu nekih nelogičnosti, pogotovo to kako se dve žene prevaranta izbore sa surovom ruskom mafijom, ali sve u svemu ok film.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2021 u 15:11
Dobar film !
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2021 u 16:46
Pa, ja iskreno nisam feminista, a niti šovinista, (barem mislim) 
ali mislim da je jedan od ciljeva bio da iritira publiku.
Naravno da je nadrealno da "neka pripadnica LGBT populacije"
zajedno sa svojom partnerkom ( da ne uvrijedim koga),
svojom neustrašivošću, tj. hrabrošću se suprostavi GOT kepecu aka narko bosu.
Iskreno, da nije zadnje scene, hebo bi scenaristi, režiseru i cjeloj postavi...
Sve po spisku! Zato, nit bih davao ocjenu, niti (ne)preporučivao.
Svakom na volju! pozz
(function(){window['__CF$cv$params']={r:'66ba1adf1f2c38bd',m:'7c90691259f7ada058e5eb3425f966605d28f995-1625755617-1800-ASfsVDj1ghhqo7v/TNM/fBlQ8pU4OFejNxY4OdGv37qjVAl4xYP/wKvNzz16m+ZKdebj/PgWIY7mlNufd/TEXE86sz+mW68VsOoB+xxJicnxFiXFsFoFRoy0LQSqxl0LlShtRaDPx2PtSrs2huvV4hsaMscLHfXkKsK51AQBQG5VIGaCQ/Zfh1iIYsTjCsM4OA==',s:[0xaff1e39568,0x2cc284fa9e],}})();
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2021 u 09:56
U mom slučaju sa filmom je prosto to što zbilja ne varim prevarante. Ovde je svašta karikirano no zapravo mi je realnije nego što to obično biva po filmovima, mahom su bivali predstavljani kao kakvi šereti, odmetnici, čak i volim mnoge od tih filmova (Sting, House of Cards, The Grifters itd), no svi prevaranti koje sam upoznao su smradine od ljudi, ničega u karakteru od onoga što se viđa po filmovima, sve obrnuto zapravo, meni su, hajde posle naravno silovatelja, na samom dnu. Upravo kao i ovde, koristoljublje i podmuklost, nikakva igra na račun tobože gramzivosti onih koji su mete prevara, već pelješenje dobrih, naivnih i bespomoćnih. Gamad. Gade mi se takvi likovi, ne nalazim išta zabavno u njima, te mi i ovakav jedan film biva odbojan. Neka kradu, otimaju, pljačkaju, pucaju, sudiće im se ionako, šta god radili ili ne, ljudi su često gamad, lažni moral pršti sa svih strana, no ne mogu da gledam kako varaju stare i bolesne, a ako je umotano u zaEbanciju mi bude i ljigavije sve.

Edit: House of Games, jok House of Cards 😄

Ažurirao puppet_master - 09.Srpanj/Jul.2021 u 21:05
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2021 u 22:56
Jeste podmuklo i na svakom mestu ima ali se ne radi na ovaj nacin, smesno je do bola sve, a inace onakve situacije se bas zavrsavaju krajem, znam za jednu licno od drugara iz USA. Preskociti film.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2024 u 07:02
Nije baš tako loše, ima baš naivnih stvari, ali je zaplet originalan, kraj dobar i zaslužuje gledanje...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.