Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

I Care a Lot (2020)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=97855
Datum ispisa: 10.Srpanj/Jul.2026 u 15:22
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: I Care a Lot (2020)
Objavio: Ordinary
Tema: I Care a Lot (2020)
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2021 u 22:54
Kakav film, ludilo, do poslednjeg trenutka. IMDB ocene i review su ocigledno odavno postali natrpani placenim hejterima, onoliko ocena 1 moze samo budala da oceni, neshvatljivo.

Odgovori:
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2021 u 00:24
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Napomena... ne čitati opis filma i ne gledati trailer.

To vam je kao u turskoj seriji "Gledacete"... 🤭

3 jaka razloga za gledanje ovog filma:
1. odlična, intrigantna i aktuelna tema,
2. talentovana i harizmaticna Rozemund Pajk,
3. jedan, jedini, neponovljiv, živa legenda Piter Dinklidz aka Bauk Lanister.

ALI... (nastaviće se...) 😁😅🤣😂

Dakle....
vrlo moćan početak sve u fulu.... Rozemund u punom sjaju... *ebe kevu...
oko 30 minuta... [spoiler]a onda mlak, neubedljiv i katastrofalan lik Pitera Dinklidža....
od milion opcija izabrali su najgoru opciju... i urnisali film skroz...
u finišu je malo popravljen utisak (iako sam do kraja očekivao nešto drugo).[/spoiler]

IMdB: 6,2   Lična:   5,1   (zbog finalne scene prelazna ocena)

[spoiler]Mafija jednostavno ne funkcioniše ovako... odrali bi joj kožu za toliku lovu... i naterali je da je pojede...
seckali deo po deo... ofrlje amaterski... nerealno skroz... papirnati mafijaški boss... Žalosno...[/spoiler]

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Objavio: Goran87BG
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2021 u 09:20
Odličan, zanimljiv, drži pažnju, sve preporuke.Thumbs Up

Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2021 u 14:17
Okej, kažem sebi, može da ide i sa 5,1 na 5,5.
Lična ocena.     

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2021 u 01:17
Prijevod je uradio Telegon 👍

Objavio: puppet_master
Datum objave: 13.Svibanj/May.2021 u 00:59
Nije ovo loše ni zamišljeno ni odrađeno ali su meni ovi likovi svi odreda predaleki, nije baš ni da tražim ikakvu bliskost sa likovima inače, tek mi je ovo suviše daleko od onoga što cenim, volim itd. Isto kao i sa Rosamund Pike, koja zbilja nosi ovaj film. Fizički mi je oduvek bila odbojna, opet ne zato što sudim nekom tamo njenom izgledu, prosto mi je takva reakcija na nju. Odbija me nečime.
I Care a Lot jednostavno nije moj broj, najkraće. 😊

Objavio: DurmitoracŠljivo
Datum objave: 14.Svibanj/May.2021 u 16:27
Film je baš dobar , drži pažnju do kraja .

Objavio: Tom Brady
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2021 u 18:57
Po meni solidan film koji dotiče temu koja je nažalost dosta prisutna u SAD (skoro sam baš čitao neki članak o iskorišćavanju starijih osoba u slične svrhe). Ima tu nekih nelogičnosti, pogotovo to kako se dve žene prevaranta izbore sa surovom ruskom mafijom, ali sve u svemu ok film.

Objavio: Freak37
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2021 u 15:11
Dobar film !

Objavio: osman2510
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2021 u 16:46
Pa, ja iskreno nisam feminista, a niti šovinista, (barem mislim) 
ali mislim da je jedan od ciljeva bio da iritira publiku.
Naravno da je nadrealno da "neka pripadnica LGBT populacije"
zajedno sa svojom partnerkom ( da ne uvrijedim koga),
svojom neustrašivošću, tj. hrabrošću se suprostavi GOT kepecu aka narko bosu.
Iskreno, da nije zadnje scene, hebo bi scenaristi, režiseru i cjeloj postavi...
Sve po spisku! Zato, nit bih davao ocjenu, niti (ne)preporučivao.
Svakom na volju! pozz
(function(){window['__CF$cv$params']={r:'66ba1adf1f2c38bd',m:'7c90691259f7ada058e5eb3425f966605d28f995-1625755617-1800-ASfsVDj1ghhqo7v/TNM/fBlQ8pU4OFejNxY4OdGv37qjVAl4xYP/wKvNzz16m+ZKdebj/PgWIY7mlNufd/TEXE86sz+mW68VsOoB+xxJicnxFiXFsFoFRoy0LQSqxl0LlShtRaDPx2PtSrs2huvV4hsaMscLHfXkKsK51AQBQG5VIGaCQ/Zfh1iIYsTjCsM4OA==',s:[0xaff1e39568,0x2cc284fa9e],}})();

-------------
لا إله إلا الله محمد رسول ا

Objavio: puppet_master
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2021 u 09:56
U mom slučaju sa filmom je prosto to što zbilja ne varim prevarante. Ovde je svašta karikirano no zapravo mi je realnije nego što to obično biva po filmovima, mahom su bivali predstavljani kao kakvi šereti, odmetnici, čak i volim mnoge od tih filmova (Sting, House of Cards, The Grifters itd), no svi prevaranti koje sam upoznao su smradine od ljudi, ničega u karakteru od onoga što se viđa po filmovima, sve obrnuto zapravo, meni su, hajde posle naravno silovatelja, na samom dnu. Upravo kao i ovde, koristoljublje i podmuklost, nikakva igra na račun tobože gramzivosti onih koji su mete prevara, već pelješenje dobrih, naivnih i bespomoćnih. Gamad. Gade mi se takvi likovi, ne nalazim išta zabavno u njima, te mi i ovakav jedan film biva odbojan. Neka kradu, otimaju, pljačkaju, pucaju, sudiće im se ionako, šta god radili ili ne, ljudi su često gamad, lažni moral pršti sa svih strana, no ne mogu da gledam kako varaju stare i bolesne, a ako je umotano u zaEbanciju mi bude i ljigavije sve.

Edit: House of Games, jok House of Cards 😄

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2021 u 22:56
Jeste podmuklo i na svakom mestu ima ali se ne radi na ovaj nacin, smesno je do bola sve, a inace onakve situacije se bas zavrsavaju krajem, znam za jednu licno od drugara iz USA. Preskociti film.

Objavio: IgaBiva
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2024 u 07:02
Nije baš tako loše, ima baš naivnih stvari, ali je zaplet originalan, kraj dobar i zaslužuje gledanje...

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk