Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Biutiful (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Biutiful (2010)

Biutiful

Biutiful (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Biutiful

Godina:

2010

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

148 min

Režija:

Alejandro G. Iñárritu

Scenarij:

Alejandro G. Iñárritu
, Nicolás Giacobone
, Armando Bo

Glavne uloge:

Javier Bardem
  >  Uxbal
Eduard Fernández
  >  Tito
Xiaoyan Zhang
  >  Jung
Cheikh Ndiaye
  >  Ekweme
Taishen Cheng
  >  Hai
Jin Luo
  >  Liwei
Guillermo Estrella
  >  Mateo
Maricel Álvarez
  >  Marambra
Hanaa Bouchaib
  >  Ana
Diaryatou Daff
  >  Ige
George Chibuikwem Chukwuma
  >  Samuel
Lang Sofia Lin
  >  Li
Xueheng Chen
  >  Chino Bodega
Yodian Yang
  >  Chino Obeso
Tuo Lin
  >  Barman Bar Hai

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Biutiful (2010)
    Objavljeno: 16.Svibanj/May.2010 u 22:59

Žanr: Drama

Scenario: Alejandro González Iñárritu, Armando Bo, Nicolás Giacobone

Režija: Alejandro González Ińárritu (Babel, 2006.)

Glavne uloge: Javier Bardem, Maricel Alvarez, Blanca Portillo, Ruben Ochandiano, Felix Cubero, Martina Garcia, Manolo Solo, Eduardo Fernández, Karra Elejalde, Ana Wagener

Godina proizvodnje: 2010

Zemlja porekla: Španija / Meksiko

Trajanje: 138 min

Sinopsis:
Biutiful je priča o Uxbalu. Posvećenom ocu. Izmučenom ljubavniku. Biznismenu podzemlja. Tragaču za duhovima. Preživelom na nevidljivim granicama današnje Barselone.
Uxbal, predosetivši opasnost od smrti, pokušava da se pomiri sa ljubavlju i spasi svoju decu, spašavajući istovremeno i sebe. Uxbalova priča je jednostavna: samo jedna od složenih realnosti u kojima svi živimo danas.

Datum svetske premijere: 17. maj 2010. (Francuska: Cannes Film Festival)

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 13:07
Javier Bardem u ovakvoj jednoj priči nema šanse da omane!
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2010 u 03:54
ovo bi trebao biti odlican film
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2011 u 18:58

VBojana je najavila prevod Clap 

Hvala unapred za ovaj dugo ocekivani filmski uzitak WinkHeart

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 01:12

Ovo se zove brzina Wink Hvala VBojana lupatupa

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 01:23
Pa, imala sam dosta slobodnog vremena i juče i danas. LOL

Film je, inače, jako potresan, posebno sa stanovišta nekoga ko je nedavno izgubio oca. Film ima mnogo dimenzija, ali ja lično nisam mogla da se otrgnem od ove koju sam navela. Na Bardema ne vredi trošiti reči, on je uvek izvanredan. Ali, pravo otkrovenje je glumica Maricel Alvarez - ostavila me je bez teksta.
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 08:46
Hvala Boksi ruza za ovaj dugo iščekivani film.
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2012 u 19:48
Najpre da kažem da je Bojana perfektno prevela film, hvala! Clap Takođe, počeću od toga da je film užasno spor, jedva sam ga odgledala do kraja... Znači baš sam se namučila da ne počnem sa premotavanjem ili da prekinem sa gledanjem, pošto film traje preko 2 sata, a imala sam osećaj da ga gledam čitav dan... I, bolje da sam odustala... Daleko od toga da je film loš i glup, to zaista ne mogu da kažem, glumci su odlični, scenario originalan, film realističan, ispunjen očajem, prikazuje (ne)ljudskost u krupnom kadru, ali za razliku od Injarituovih prethodnih filmova nije me vezao za likove i prikovao za ekran... Nisam osetila tu patnju koju preživljavaju likovi, njihovu bol i "pucanje po šavovima"... Nije bio onoliko težak za gledanje koliko su to bili Amores perros, 21 gram i delimično Babel... Ostala sam ravnodušna, isto kao da nisam gledala film... Ocenu neću da dajem, pošto bi se drastično razlikovale moja subjektivna i zaslužena objektivna ocena...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2012 u 20:38
@ CSI

Opravdana distinkcija: "moja subjektivna i zaslužena objektivna ocena..."

Sasvim je OK da tebi (ili bilo kome) film nije legao. Na primer, nas ga je gledalo četvoro (jednog popodneva, prošlog leta, u Turskoj na moru), imamo dosta različite filmske ukuse i svi smo bili oduševljeni. Meni lično, bitno bolji od Babela i za nijansu ispod 21 grams.

Anyway,

9.5/10.
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2020 u 14:59
Odličan film a Bardem je glumčina
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2020 u 16:56
Mislio sam da sam već gledao ovaj film pre 9-10 godina,...
ali sam izgleda počeo pa prekinuo... (mudar izbor).

Ovo je da prostite kurton od filma i klasičan primer da ni vrhunski glumac poput Bardema ne može izvući loš scenario...
a može se reći i da jedna filmska legenda može izabrati njesra od filma da glumi....

Ukratko, ceo film bi se dao prepričati u jednoj rečenici od 3 reči... od 1 glagola, 1 objekta i 1 predlog.

Ulogu kineza bih sveo na 1 scenu i skratio film za sat vremena. I izbacio gay par koji je tu fikus.

IMDB: 7,5 Lična ocena: 1,0 (zbog glume)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.